Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Köszi a válaszokat,arik vagytok,h ilyen gyorsan!És ez meg is nyugtatott.
Jucc,tényleg nagyon helyes vagy!
De mit jelent pontosan ez a sárgatest probléma?A Duphaston mit csinál és hogyan kell szedni?
Megyek Böbém. De legalább a többi kaja sikerült:P
Tombolnak ma a hormonok:)))
Szia!
A válaszom egyértelmű nem. A műtét után 30-34 napra kitolódott a ciklusom, ami korábban pontos 28 nap volt és mensi előtt mindig barnáztam pár napig.
Nagyon köszönöm Tyúkanyócska! Jól esett, amit írtál :)
Nálad mizujs? Belaktátok az új helyet?
Jujujj, ez nagyon jól hangzik! Mikor tesztelsz? :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Narancsika Drága!
Hogy beállt-e? Sztem itt már mindenki fejből fújja az én sztorimat. Rubit is épp a héten fárasztottam ezzel (már másodjára :)).
Nem Drágám, egyáltalán nem állt be. 21-25 napos ciklusok, előtte egy hétig barna, piros vér alig, néha csak 2 napig tartó mensi, és a Kisasszony megfoganásakor az 5. nap körül volt a pé-m. De!
A részemről agyondicsért Duphaston segített, hogy még ezzel együtt is össze tudjon jönni, és nagyon jól megtapadjon a Kincsem :)
Nem lehet, hogy Neked is vmi sárgatest probléma van? Az, hogy régen hogy mensiztél véleményem szerint nem számít, a terhességeid jó nagy pofont adhattak a Te hormonháztartásodnak is...
Narancsikám drágám!
Nem szabad elkeseredni, tudod a remény hal meg utoljára. Nagyon meglehet, hogy tényleg egy terhesség volt, de valami miatt Ő még nem maradhatott. Hidd el, minden okod megvan rá, hogy higgyj benne, hogy rövidesen Te is anyuka leszel!
Puszi és nagy ölelés Neked! :-)))
Rubikám!
Nem tudom azóta volt-e még valami jeled, de a barna folt bizony lehet egy beágyazódás jele is akár! A tesztet, még picit én is korainak tartom, de szerintem a jövőhét végén már talán érdemes lenne megnézni! Addig is vigyáz Magadra/tokra!!!
Drága Juccom!
Ordít rólad a boldogság és a büszkeség, ami, tegyük hozzá, nem alaptalan. Komolyan mondom, nagyon édes kismami vagy! Puszika
Böbe itt vagy? :-))))
Kedves Holly! Isten hozott köztönk, és egyben gratulálok a kisbabhoz is!!
sziasztok!
tegnap 3ig buliztunk,nagyon jo volt,de most nem töltött ugy fel mint szokott.ilyenkor másnap kivagyok csattanva,de most megint érzem ezt a szomoruságot,amit a héten.
megbeszéltem magammal(ujabban hangosan beszélgetek magammal egyedül,mert én olyan tipus vagyok,ha nem mondom ki maganbol megörülök),h ha ez a honap sem fog összejönni,elmegyek a dokimhoz és iratok fel vmt.
ugyanis nekem mindig 28 napra jött meg és szép piros vérem volt-ezzel a tökéletességgel egyböl meg is fogant mind a kétszer.
de a februári missed ab után 30-33 napokra jön meg és mindig más szinü,most pl rozsdabarna volt,elég sötét...tehát igy lehet hiába várom...a párom kiosztott,h tök egészséges vagyok,már megint tul kombinálom.lehet...
azt szeretném kérdezni,h ki tud ebben megcáfolni?mondjuk akik most KISMAMÁK,Jucc,Andika,Pumi,Böbe,Holly,nektek beáált rendesen a mensi mielött terhesek lettetek?
Nekem ez nagyon fontos lenne.bár tudom,mindenki más,
elöre is köszi és puszika mindenkinek!
Mikorra nem kell megjönnie?
Én csütörtökre nem várom, ha 30 napos ciklust számolok. Jaj de jó lenne ha hirtelen sokan babásodnánk......
Sziasztok csajok!!!
Jajj, Böbém, amiket írtál, majdnem elsírtam magam. olyan édike vagy. Ráadásul ma ilyen sírós napom van. Elrontottam sajna a piskótát, és teljesen kiakadtam:((( Remélem nem a mensi kerülget. Mindenesetre még nem jött meg, persze tesztelni nem merek. Remélem mindenkinek szépen alakul a hétvégéje. Üdv holly08!!!
Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek:
legyen kit szeretnünk,
legyen mit csinálnunk és
legyen miben reménykednünk.!
Ja tényleg! :-D
Akkor lehet ez a gondoskodó anyáskodás, az ottani levegő hatása........ :-D
Drága Böbe! Te iszonyat nagyon hasonlítasz az én imádni való anyósomra! Remélem a jóstehetségben is!
Képzeld! Felhívott februárban, hogy a Mátrában van gyógykezelésen, de érdeklődni akar hogy miújság van velünk, mert az álmodta, hogy jön az unoka. Mondtam neki, hogy nem, sőt bajom van mert már késik majdnem két hete, de negatív a teszt. Másnap zebrásat pisiltem! Felhívtam és mondtam neki, hogy imádom, és hogy így legyen mindig igaza, meg hogy a lottó nyerőszámaira is igényt tartanék. Egyébként most is a Mátrában van....jó lenne ha hívna :-D