Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Drága Juccom!
Az új helyünket bizony már jól belaktuk, mind a 120 négyzetméterét! Épp beszéltük a párommal, hogy ha ennél kisebb lenne, már el sem férnénk. Hogy mennyi lomot összegyűjt az ember...!
Aztán meg panaszkodik, hogy nincs semmim!
Na mindegy, sokszor azt mondjuk, hogy nem is kell, egészségünk legyen, meg szeretteink, akikre számíthatunk jóban.rosszban és más nem is kell.
Valahogy az ősember is túlélte, hogy nem volt LCD tv-je! :-))))
Milyen friss az agyam ezekben a kora hajnali órákban...
majd estére otthon alszok egy jót!
Szép napot Nektek, és sok puszi:-))))))
Tina nem jön:-(((,aggódom nagyon!!
Eszti ++++ lesz a teszt,anyós megint a Mátrában,de ezúttal Happy End lesz a vége a történetnek!!:-))))
Linesz,Timike,Erika,Narancsika,Napzuhi(hol vagy???)és mindenki,millió puszika!!!
Naon fáradt vagyok,jólesett a 3 nap,de elfáradtam bazira,megyek pihizni és simizem a pocakot egy kicsit!;-)
Annamary Neked is megy a drukk a +++ teszthez!!
Zsanettiko hogy vagytok????????
Pumikám puszikállak Téged is,még a naplód nem olvastam,remélem jól vagytok?!!!
Böbém Te a menyek álma vagy/leszel!!!!;-)
Disznósajt ha nem szőrös(!!):-)),akkor én is szeressem!!!!!!!!
Hol volt ez a fesztivál?
Holnap reggel elmegyünk egy éjszakát ott alszunk Bogácson,párom és a barátaink kitalálták,hogy aug.20.óta nem voltunk együtt sehol,most együtt 2 nap szabad,irány fürdeni Bogácsra.Én max.34 fokos vízbe mehetek,megkérdeztem doktornénit.
Nekik születik bármelyik pillanatban az unoka,de nagyon lazák,így is eljönnek.21éves a meny,27 a fiuk.Sok ciszta,no fog.gátló,1 kisbaba:-)))!
Nekik is sikerült,pedig már írtam,hogy Enkiőnek azt mondták felejtse el,hogy valaha anya lesz!!
ÉÉÉÉÉs mégis az lesz!!!!!!!!!!!!!!!
Rövidítve,címszavakban megpróbálom:-(..
Holly üdv.köztünk,gratula a Pocaklakódhoz!!!!!!;-)
Nana imádlak,olyan édes volt a beszámolód,mintha én lettem volna Anyu,Te meg a kicsi lányom ,mikor írtam,hogy na mi van,sehol senki...;-)Lesz még sok szép karácsonya mindenkinek,Nektek is és ott lesz veletek a kis Hercegnőtök is!!!!!!!!
Elkezded a gyogyit szedni és akkkkkkkkkkkkora nagy baucid lesz,mint Juccnak:-)!Vagy kettő:-)))!
Juccom hááát olyan de olyan szépségesen szép vagy,
hogy az csak na!!Mint ahogy Nanának írtam múltkor,azanyjamindenit!!!!!!!!!!!!!;-)))
Babakocsi is cép,segítesz nekem is,hogy hol és milyet nézegessünk?multifunkciósat szeretnénk.
Na má' igények is vannak,mi?!;-)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
kisregényt írtam és ledobott a net:-((((((((!!!!
Minden törlődött,pedig dög fáradt vagyok:-(((((((!
Egyébként sziasztok Drágáim!!!!
Nem bíííííííííííírom,mégegyszer nem tudok annyit írni:-(............
Egyik nap mondta a Barátnőm,h.ugye milyen jó,hamarosan karácsony.Várom már?Mondom várom,de annyira nem,hisz addigra 5-en lettünk volna ha a Pindurim meg marad :(
Remélem lesz addigra a pocakomban.
Annamary,remélem jövőhéten pozit tesztelsz :)
Kilitie, és Rubi is.
Narancsika,jövő hónapban mi jövünk és Linesz.OKÉ????,
Jó éjt,sziaszok!
Remélem karikor mindenkinél egyel több lesz a létszám :)
Ez miatt ne idegeskedj,h.nincs jeled.Nekem sem volt és van két szép Fiacskám :)ÉRTED???????????
Reménykedem a pozi tesztedben!!!
Hát persze h nem bírtam ki,és teszteltem persze h negatív :-( annyira nem kenődtem el mert erre számítottam...de ma ez a barnázás..kicsit olyan rozsdás színű...a fene egye meg mitől lehet nem értem?????Lehet hormonális?
Ilyen még nem volt egy ciklusban sem mindig 40 napig semmi,aztán megjött persze előtte pár napig barnázás :-(((!Most nem fog még megjönni a 16. napomon vagyok könyörgöm...!!!!:-/ Ez olyan szar,h nem tudom mi van velem!!!Talán elmúlik igazából örülnék ha összejönne a bab,mert beleadtunk mindent,lehet ez a beágyazódás is !!!!Az lenne a legszuperebb!!!!