Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok! Sajnos túl jók a megértéseim. Alig nőtt és nincs szívhang (5 nap telt el). Már 7+2. Még szerdán is megnéznek, de nincs sok reményem. Nem értem, higy miért lehet. Annyi vizsgálat volt már, kapok progeszteront, szteroidot, veralvadasgàtlót.
Megszakad a szívem.
De nagyon rosszul vagyok minden téren 😀 de sajnos szerintem csak attól, hogy hamarosan megjön. A mellfeszülés már csökkent és az annak jele nálam.
Drukkolol neked, az ovuzesztelés jó módszer szerintem.
Köszönöm szépen a választ! Akkor biztos rendben lesz ez! Szerdán megyek majd kontrollra, ott lehet, hogy kérek egyből egy hormon vizsgálatot is.
Amúgy a telefon nálam is mindent elír. 😄
Sziasztok Lányok!
Hétfőn ment el az 5 hetesem. Nem tudom miért, de én kb nulla pontnál első pozitív tesztnél már iszonyatosan puffadtam.
Ami nagyon fura, hogy még mindig puffadok. Eszméletlenül. Mintha lenyeltem volna egy nagy lufit. Nektek volt ilyen, akinek ilyen korai “kémiai terhesség”/vételére volt?
Elvagyok amúgy vele, csak furcsa. Játszanak velem a hormonok?
Tia, szerintem igaza van Vycának, ő tud most valóban tanácsot adni.
Köszi, Vyca, szerintem hamarabb is fog megjönni, mint kedd. Ovu 11. Napon volt, utána már szinte nem is voltunk együtt.
Csak olyan rossz, hogy nem tudom,mi lehet az ok. Most majd folytatjuk a lombikhoz szükséges vizsgálatokat.
Csipkerózsika2: megértelek. NEm tudom, hogy mi lenne neked jobb a nyaraláson. Tudni a biztosat akkor is ha csalódás...de mi van ha jó hír és életetek legszebb nyaralása lesz? Nagyon drukkolok.
Hasonló dilemmám van.
Szerdán voltam a meddőségis dokinál (6+2 körül) és volt embrió és látott pulzálást, de nagyon pici volt. Másnap kellett mennem a saját dokihoz vérvételre és gyógyszerért, aki hümmögöt rá és megnézte, de az ő gépén épphogy látszott valami de a pulzálás nem. (mondjuk egy vacak sztk gép és az előző terhességnél semmit se látott és 36 órával később a meddőségiben 5 mm embrió és hallgató szívhang volt a szuper gépen. Szóval most vidéken vagyunk a férjem családjánál 27-ig és 2-án megyek vissza a dokihoz. De olyan nehéz várni és aggódni. Eszembe jutott, h felhívom a közeli kórházat, hogy esetleg fogadnak-e a jövő hét végén egy uh-ra. De mi van ha nem nőtt? Mondjuk ha nem nőtt akkor így-is úgy is kileszek de ha visszamegyünk akkor már dolgoznom is kellene. De mi van ha minden oké és megnyugtatna a dolog. Ti mit csinálnátok a helyemben? Tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de érdekel a véleményetek, mert ti ismeritek sajnos az ilyen szitut.
Sziasztok Lányok!
Hú, 4 nappal mennyit írtatok, alig bírok visszaolvasni.
Hogy vagytok, kismamák? Vyca, Vacak, Tia? Bocs, ha valakit kihagytam.
Kedden kellene nem megjönnie, a férjem szeretné, ha most azon nyomban tesztelnék. :) Nekem semmi kedvem egy újabb csalódáshoz, persze így meg totál beleélem magam. Nagyon rosszul is vagyok, de egész biztosan csak az utazástól. Tényleg nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz minden hónapban. :(
Sziasztok Lányok! Köszönöm szépen a válaszokat nektek! Akkor örülök, hogy ilyen jól tisztulok, úgy látszik ez ilyen rövid idő lesz.
Doki is mondta telón amúgy, lehet, hogy a normál időben megjön majd. Kiváncsi leszek.
Nekem sem tartott sokaig a verzes. Vér 4 nap volt vetélés utan, utana 2 nap barna folt a (tegnap volt 1 hete, h vetéltem).
Ne izgulj, örülj, hogy gyorsan tisztul a méhed.