Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
téged megkinzott? ja igen, te alig tudtál enni. Mi nagyon lányt szeretnénk, de nálam nem voltak rosszullétek.
Még 3 hét és talán kiderül...
Csajok! Az Utrogestant applikátorral helyezitek fel?Már aki használja...lehet kapni?!Mennyit fekszetek a felhelyezés után?
Étkezés: volt, aki megreformálta az étkezését a vetélés után?Ha igen, milyen formában?
Köszike!
Igen, igen, mindenképpen mesélek róla, hogy milyen volt, állítólag a jóga és a hastánc egyfajta kombinációjára hasonlítanak a mozdulatok. (én 3 évig hastáncoltam, úgyhogy talán nem áll tőlem olyan messze a dolog)
A módszerről pedig ezt lehet tudni:
"Külső és belső izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az alhas a belső hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. A mozgás fokozza az adott terület vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervezetbe”. Ez a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi, de visszahat a központi hormonális szabályozó, a hipofízis működésére is. A mozgás és a mozdulatsorok után létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát.
Segíthet többszöri vetélés után is, mivel a gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának erősítésére, így lehetővé teszik a magzat sikeres kihordását."
Ráadásul szólnom kellett a főnökömnek, mert egy dec.31-ig tartó projectben számit rám, hogy az azért már ha minden jól megy necces lesz...
Lányok, az előző terhességnél kevesebb duphastont szedtem mint most és akkor embertelen hányingerem volt, most meg csak egy-egy hullám van... vagy lesz ez még igy se a 6. hét után?
Nagyon szép erős pozitív a teszted. Próbálj megnyugodni, mert a babádnak sem tesz jót. :) Próbálj lazítani egy kicsit.
De jó, hogy az esküvőtökön már veletek lesz! :D Nagyon örülök! :D
Juuuj de szeeep! Irigyellek am erte nagyon. :)
Es milyen jo, h az eskuvotokon mar o is jelen lesz ;)
Nem nyugodtan es vettem egy masik tesztet es most pipiltem le :) a delutanibol es szep erős! Mar nyugodtabb vagyok! Asszem nem tesztelek többet:)
Köszi lányok pihi van.igaz jonnek a tünetek keményen l.szédülés es gyengeség.de legyen csaaak.ezt vártam mióta:)),csak az esküvőmon 2het múlva kaparjam magam össze. 😎
Igen már nincs sok hátra. :)
Én nem izgulok inkább egy kicsit türelmetlen vagyok.
Elég lassúnak érzem az idő múlását.
Egész jól bírom még. :)
Bár ezek a frontok megviselnek.
Erősödni fog meglátod. :))
De reggel írjál mindenképp. :)