Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia!
Én a legnagyobb fiammal voltam terhes amikor kint voltunk a tűzijátékon. Neki semmi baja nem lett ettől, pedig a Lánchídnál voltunk a rakpart szélén ültünk. Én akkor kb a 32 hét körül voltam.
Viszont én még is azt mondom hogy ne menj ki de a tömeg miatt.
Mikor mi utoljára kint voltunk kis hiján agyontapostak minket a gyerekkel együtt. Pedig az apja nyakában ült és a párom 190 cm magas.
Látták hogy gyerekkel vagyunk de ez senkit nem érdekelt. Ennek már 15 éve, azóta inkább tv-ben nézzük a tűzijátékot.
Így ha ki is mentek csak olyan helyre ahol nincs tömeg és nem tudnak összenyomni.
Szió!
Köszi kérdésed, én nagyon jól vagyok :) A nagy álomkórságot leszámítva :) Jól vettük a frontot bár kísérte némi görcsölés, de a magnézium megoldotta!
Pocakbaba is jól van, tegnap behalgatóztunk szívhangfigyelővel és megtaláltuk a szívhangot :) Így most kicsit nyugodtabb vagyok, mert 10.e még messze van :)
A pocakom nekem is nagyon növekszik, már tagadhatatlan!Pedig senkinek nem akartuk elmondani a 12. hét előtt, de nagyon sokan rákérdeztek, letagadni meg nem merem, hátha rossz ómen lenne!Nekem most ekkora:
Amúgy azt a forróságot nagyon nehezen bírtam nagyon fájt a fejem tőle és szédültem már!MEgváltás most ez a hűvös idő!
Birni fogod, ez tuti! A Zoran tok jo nev!
Az en hangulatom valtozo. Most pl tok jol vagyok, most voltunk a Balcsin egy hetet nyaralni, pont volt ovum is, ugyhogy nyaralas, stresszmentesseg, kellemes kornyezet volt, 😉 bizakodok, h meghozza a gyumolcset... Persze minden honapban nagy csalodas, h mar megint nem sikerult.... Olyankor 2-3napra padlora kerulok. Ma delutan megyunk a Forgacs Intezetbe, kivancsi vagyok, mit mond a doki. Furcsa az elet, tavaly ott tudtam meg, h babat varok, a vizsgalatok befejezesere igy mar nem kerult sor. Gondolom, most majd vegigmegyunk a protokollon. Meglatjuk. Kozben szorgalmasan csinalom az Aviva tornat is, szedem a vitaminokat, szoval ugy erzem, mindent megteszek/megteszunk.
Jo lenne mar babazni... Nemreg vettunk egy hazat, amibe valszeg osszel fogunk tudni bekoltozni, lehet, h pont jo is lenne, ha csak a koltozes utan kopogtatna a golya, nalam ugye kb az 5. hettol volt allando hanyinger, szoval, ugy biztos nem mokas a koltozes. 😃
Meglatjuk. Probalom elfogadni, h nincs rahatasom a dologra es a mi kis bebink akkor jon, amikor ugy gondolja, h most mar jo.
hát igen igen. be is hozott egy hetet... okt végén fog jönni, megérzés :)
Még nem nagyon gondolkoztunk nevekben. de nekem a Zorán nagyon tetszik :)
Repül is az idő. Még előttünk egy hálófelújitás, emg a egy házszigetelés... csak birja a méhszájam...meg az idegrendszerem :D
Te hogy vagy???
De szepen gombolyodik.. ️
Mar a 27. het?? Te jo eeeg, mintha ket hete lett volna, h a pozitv tesztedrol irtal, most meg mar lassan a finishben. 😉
Neveken gondolkoztatok mar?
szia. köszi érdeklődésed. Igen, hirtelen nagyot nőtt a pocak. Estére nehezen viselem, meleg se volt kőnnyű. megváltás ez a hűvös most. hihetetlen milyen nyarat fogtunk ki...
Próbálok magamra vigyázni,de jobb tenni venni mint feküdni.
Voltam cukorterhelésen, szerencsére rendben van. most kezdjük a 27.hetet.
Felraktam egy új képet a pocórol:)
Szia, sajnalom, hogy veled is megtortent ez az egesz, nekem lelkileg eleg nehez volt de tul lehet elni szerencsere. Erosnek kell lenni mert csak ugy lehet.
Nalunk mult heten hetfon volt az elso uh, en is nagyon feltem. Marciusban volt missed ad mutetem, nekem nem fejlodott csak a petezsak es a szikholyag. Szoval rettegve mentem az uh-ra, de most volt baba es szivhang is. Viszont en sem.merem beleelni magam, es szerintem igazabol mar mindenki fenntartassal orul aki egyszer mar atesett ilyesmin. Kitartas es gratula a babadhoz, bizz benne, hogy nem lesz baj.
Es a tobbi kismamank hogy van? 👶
Adrika, Tira, Angels, Missteria? Tobbiek? Hogy viselitek ezt a bena idot? (40 fok vs vihar + lehules)