Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Drukkolok ezerrel!
Írd majd meg mi volt!
Bolhapolka drukkkl 😎
Nekem 21 napra jott meg.utana beállt 28 ra;)
Kriszti! Lazítáaaas!😇
En is izgulok de általában csak vizsgalatok előtt.erzem h minden rendben es ezt probalom megélni;-)
Nekem 35 napra jott meg a mutet utan, azota pedig szepen beallt 30 napra.
Ma kellett volna megjonnie, de eddig semmi jele... Remelem nem fog megjonni... Olyan jo lenne, ha most sikerulne teherbe esni!
Sziasztok!
Drukkolok a holnapi uh-hoz mindenkinek! Remélem, mindenki csak jó híreket kap holnap!
Nekem megjött a műtét után 30 nappal. Volt valaki, akinek ilyen gyorsan újra jelentkezett?
Szerdán kell mennem az új orvosomhoz, akinek vinnem kell az összes eddigi papíromat, kezdődnek a kivizsgálások.
Kriszti csak lazitasbol viszi a teszteket :))))
Missteria drukkolok, hogy ne legyen semmi baj hetfon!
En is kaptam Utrogestan huvelytablettat, remelem nem volt keso elkezdeni mensi szerint a 7.het elejen.
Holnap mi is megyunk az elsö uh-ra de nagyon izgulok meg mindig.
Jujj, de jóó! :) Gratulálok! Nagyon drukkoltam, és továbbra is szorítok Neked, hogy minden vizsgálat ilyen jó legyen! Akkor fiús anyuka leszel ;) Király.
Nálunk egyelőre semmi, ma megyünk nyaralni a Balcsira egy hétre, és elvileg ezen a héten kell valamikor ovulálnom. Viszem magammal a teszteket :) Talán a kikapcsolódás, stresszmentesség, nyaralás, hozzásegít, hogy most sikerüljön. Remélem, hogy ezúttal nem marad el az ovu, mint múlt hónapban. Ha pedig most nem, akkor jövő hét utáni hétfőn megyünk a Forgácsba, és bízom benne, hogy kapok progi pótlást, nekem a múltkor is az a szint volt alacsony. Közben pedig szorgalmasan csinálom az Aviva tornát is, egyelőre nem sok eredménnyel.
Irigykedek ám, hogy itt sokatoknak sikerült... mármint, nyilván örülök neki, hogy végre babát vártok, tudom, hogy Ti is min mentetek keresztül, csak már én is úúúúúúgy szeretnék megint állapotos lenni.... és olyan távolinak tűnik, hogy megint sikerülhet.... Januárban volt a műtét, mindenki azt mondta, hogy egy ilyen után könnyebben teherbe lehet esni. Azóta eltelt fél év, és sehol semmi.... Na mindegy, most megpróbálom élvezni a nyaralást. :)
Mindenkinek kitartást, és STRESSZMENTES, nyugodt babára készülést, és babavárást! :)
Sziasztok! Együttérzésem a most csatlakozott tagoknak! Sok ero es kitartás; vani sajnalom ! :(,
Tira szuper hirek!:))) vigyázz magadra Nagyon!
Kriszti veled mizujs?:) ovu? Hogy álltok?
Köszönöm a kérdést ma voltam 12 hetes uh.eeees van egy 6cm -es egészséges kisFIUnk :-) annyira éreztem! Most talán már kezdek megnyugodni picit!:) ugy ugrandozott össze vissza;)
Drukkolok mindenkinek !
Sziasztok!
Áprilisi missed ab után most baba a pocakban nálam is!Elsőre összejött most is, remélem vekünk marad.Ma kezdem az Utrot, egyenlőre csak este. Drukkolok mindenkinek!Puszi
Vani, Gloria, nagyon sajnalom, oszinte resvetem nektek... Tudom, milyen ez, itt sajnos mindannyian ateltuk ugyanezt... :(
Sok sok erot, probaljatok megnyugodni, tudom, nehez, de minden nappal picivel jobb lesz, meglatjatok!