Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
én is a 10 héten voltam apunál (még uh kép is van fenn) és 5-6 hetes terhességnek mondta a terhességet
azt mondta megnéz később is
2 hét múlva mentem vissza (nyaralás után)és nem változott semmi
aug. 24-én a Gábor megcsinálta a 2. ab.-m is
és ráadásul nem is véreztem
olvastad naplóm
úgy jártál mint én augusztusban:(
Ezt írta :
Endometrium vastagsága : 20 mm-es
Jobb oldali ovarium : 32x23 mm-es
bal oldali ovarium : 37x21 mm-es
Petezsák nem látható
De szóban is elmondta nem lát terheséget
Mert apukád február 10-re adott időpontot!
és én addig nem bírtam ki hogy ne tudjam meg hogy miért + a teszt több,mint 5 hét után!Ezért elmentem szakrendelésre (eddig még soha életenben nem voltam ) és onnan meg tudod!
A Németh doki volt!
De amikor mentem felvételre délután 3/4 13-kor apukád már ott várt , tehát ő csinálta a műtétet!
Mondtam neki ha ez terhesség volt akkor fejbe lővöm magam! Erre aranyosan azt mondta : Ne saját magát hanem apukát :-)
De igy utólag már mindegy... lehet nem kellett volna elmennem a szakrendelésre...
visszacsinálnám ha tudná... de messze van február 10 :-(
hát persze hogy ismerjük egymást:)
kicsi a világ:)
miért nem apuval csináltattad az uh-ot
én senki másban nem bízok csak benne
ki volt az uh-os?
most olvastam a magándokidat kedden és csütörtökön lehet elérni
csak nem B.földén lakik?:D
Látom Livinek mindjárt lesz szuper dokija:)))
Orsi, úgy tűnik érdemes kivárni a 2-3 hónapot...
Szia! Nagyon nem értem én ezt az egészet, ami most Veled történik. De szerintem ezen már nem is érdemes filozofálni. Inkább előre tekints.
Most mit mondott a doki, mennyi idő teljen el az újabb próbálkozásig? Szerintem ezt mindenképp tartsd be és akkor nem állhat fenn újra ez a helyzet, hogy vajon a régi visszamaradt szövet vagy új. Nem is értem ezt az egész helyzetet.
De nagyon sajnálom, hogy meg kellett ismételni a műtétet és remélem jobb világ jön Rád és itt mindenkire ebben az évben!
Imo!
mit szóljak?kinek?
az ilyen meg menjen a p..ba
szóljál nekik
pontosan!pedig max 2 szót kell írnia a beutalóra, majd ha megvan az eredméyn akkor meg gyógyszert ennyiű
de nekem már a 2. dokim nem képes erre, holott magánba fizetek 8ezret/alakalom
sok munka kevés pénz és sok ostoba nő is
nem rád gondoltam, ne értsd félre
van egy két sztorim nekem is erről