Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Engem nem is küldtek vérvételre egyszer sem :-(
apám otthon is rendel ott fogadja a terheseit pénzt nem kér(se a vizsgálatért se az uh-ért), (csak a babamoziért) mindig azt mondja majd szülés után fizeznek annyit amennyit gondolnak
Volt olyan hogy házikolbászt adtak neki v. nem látta többet a nőt
ez van ilyen is létezik
és sztem kell keresnem egy 3.at
mert egyik sem akar adni beutalót vérvételre....hogy megnézzék a sárgatesthormonomat!!!pedig náálam ez lehetett a gondd
pontosan!!!!ugyan ezt éérzem én is pedig nekem eddíg 1 missedem volt és már a 2.dokinál vagyk
de nem értem miért nem segítőkészek
nem mindegyik ilyen
sajnos a legtöbbje igen de nem mindegyik
Csajok en ugy erzem,hogy az orvosok ugy vannak velunk,hogy gyorsan legyen tul rajta es menjen.Ok a problemamentes anyukakat,terhessegeket szeretik amibol dol a lé.....
értem Imo!ez így jó akkor
engem is megkapartak volna még 1x ha nem így történt volna
én minden héten mentem vérvételre amíg a hcg szintem nem lett normális vagyis 2 alatt
Az összes orvost ismerem a szülészeten apu is az úgyhogy rosszat meg csak nem akar nekem
Nem tudom. De már mindegy :-( hát szerintem most nem vállalok második babát:-( ez így nekem túl sok volt.
De nem fájt nem is görcsöltem. . .
én nemhiszem hogy a visszamardt méhlepény-darabok miatt volt + a teszt, ugyanis sztem annak fájni akellene, vagy begyulladna, ha bentmarad valami
Ultrahangos mondta a méhlepény darabok miatt pozitív a teszt :-(
Imo nekem a missed ab után 36 napra még pozitív volt a teszt:-( ezért mentem ma dokihoz hogy normális e . Erre azonnal befektettek
az nagyon gáz lenne, mert lehet megmaradt volna ha nem piszkálnak bele:(((
de most már mind1 sajnos....
talán nem ennyire balf@sz az orvos, hogy elnézze:(
A saját dokim mondta hogy friss szövet volt. De szakrendelésen nem a saját dokim volt. Az ultrahangot egy harmadik orvos csinálta ő mondta hogy méhlepény darabok. Hát kíváncsi vagyok a szövettani eredményére . Hát akkor leszek igazán padlón ha ez is terhesség volt és az ultrahangos elnézte :-(
nem 3 hét alatt lecsökkent a hcg szintem a normálisra úgyhogy nem foglalkoztak vele
nem volt olyan magas az érték
már nem emlékszem, de a naplómban leírtam
IMO!azt olvasom most hogy mola terhesség esetén a műtét után folyamatosan kell nézni a hcg szintet és rendszeresen kell járni uhra....téged vizsgáltak utánna???
és ez a mola terhesség jelent valamit a következő baba megfoganásánál/fejlődédénél?
mola terhességet diagnosztizáltak
az előző kaparást ki csinálta Lívi???ugyan ez a doki?
nem szabadott volna hog ymaradjanak a régiből darabok,ha meg friss akor meg nem értem miért kapartak...
Hogyhogy nem jó a szövettan?
IMO!mi az hogy a 2.nál a szövettan iis szar lett?
Lívi amúgy nagyon sajnálom, hogy megint át kellett élned...:(((és ha ez most baba lett volna, csak korai stádiumban?ugye még csak 35-6 napon voltál
ÉS HA FRISS SZÖVET VOLT???nem lett volna életképes baba??NEM ÉRTEM!!!
ezekből a szövetekből nem aakult volna ki egy élet?
a 2. nál még a szövettan is sz@r lett
én 2 missed ab-n vagyok túl
úgyhogy tudom mit érzel
Túl vagyok rajta. A dokim csinálta,és azt mondta friss szövetek voltak. Ami azt jelenti lehet terhesség volt mert ha méhlepénydarab lett volna akkor nem friss szövet lett volna. De majd a szövettaniból kiderül . De ha terhesség volt akkor mit nézett az ultrahangos orvos? 10 nap és mindent tudni fogunk...
Sajnalom es kitartas.Minden rendben lessz es par nap mulva majd mashogy fogod latni a dolgokat......Pedig mar orultem,hogy baba lesz.
További ajánlott fórumok: