Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia
Sajnalom nagyon ami tortent.
Kis ido mulva nem igy fogod erezni.
Kitartast es gyogyulast kivanok
Ezt szerencsére nem most kell eldöntened:)))
Szorítunk érted ma-holnap. Annyi jó van benne, hogy most már tudod, mi okozott pozitív tesztet.
Hamar regenerálódsz és majd akkor leszel döntési helyzetben:)
Addig HAJRÁ!
Sziasztok!
Lassan mar nem tudom kovetni ki mit ir :)
En elkezdtem szedni a Gynexet, olvassatok utanna, ez is erositi a mehet.
Iszom a palastfu es cickafark teat.
Vigyazzatok magatokra es a babocakra :)
:)
és még egy:))))
nem hőmérőzől?
nagyon megy a drukk a hcg szint mikor derül ki?
jujj de izgi!!!NAGYON VÁRLAK!!!!!!
majd az előzőekre is válaszolj léccike!!!
drukkolok, de én tuti biztos vagyok hogy baba:)))
én is utánnajártam több helyen és ez baba lesz!!!!!!:)))
amint tudsz menj dokihoz!!!
most hívtam fel a kórházat hogy kérjek szakrendelésre időpontot és már most mehetek is 09:20-ra :-)
Fogok kérni egy vérvizsgálatot!!!
Orsolya86 ezeket a válaszokat kaptam a netdokiktól :
Kedves Kérdező!
A terhességi hormonszint lassan csökken a terhesség befejezése után, előfordulhat, hogy még 5 hét múlva sem éri el a nullát. Jó lenne tudni vérvételből hogy pontosan mennyi most a szintje, de elvileg ilyenkor is adhat még pozitivitást a teszt. Azt javaslom, ha 1 héten belül nincs menses, akkor forduljon orvoshoz, vérvételre és ultrahang vizsgálatra lenne szükség.
Üdvözlettel: Dr. Juhász
Kedves Livia!
Missed ab.-t követően a terhességi teszt néhány napon belül negatívvá válik. Amennyiben a 35. napon ismételten pozitív a teszt, az újabb terhességet jelez. A műtét ugyanis nem véd a terhességtől, a következő hónapban már teherbe lehet esni, amire nagyon sok példát láttam már.
Üdvözlettel: Dr. Csóka
Holnap kérek nőgyógyászati szakrendelésre időpontot és kérek vérvételt!
Mindkét válasz teljesen mást mond . . . :-(
én a vitaminokról nem sokat tudok, max annyit, hogy az A vitamminnal kell vigyázni(májban van, mint kajában)mert az okozhat vakságot
Lívi!!!
6-8 hét az már sztem sok a mensinek....azt már lehet azért mondta, mert 8 hét alatt simén be is babásodhatsz, de azalatt el is mehet MEGINT a baba magától!!!Én nem várnék a helyedben!!!
megy a drukk
Szia Judy!
Nagyon örülök, hogy sikerült. Vigyázzatok magatokra, és hidd el minden rendben lesz:)
Judy én is csatlakozom az elöttem szólókhoz!
Gratulálok! Tudod végig kísértem a történteket veled, mert utánad nem sokkal történt velünk a ,,dolog".
Szóval drukkolok!!! Én még egy ciklust kivárok, addig elmegyek szűrésre, meg ilyenek.
Sziasztok!
Ti mit gondoltok, a vitaminokat lehet túlzásba vinni? Árthat esetleg a magzatnak a túl sok vitamin? Én hallottam olyat, hogy pl. C vitaminból van egy bizonyos határ, ha többet szedsz, az a magzatnál függőséget okozhat!
Mármit ha megszületik valami betegsége alakúl ki ez miatt.
Szia Vov!
És mennyit szedsz belőle naponta?
Ha szedek más fajta vitamint az már nem lesz túl sok a ,,jóból"!
Szia!
Persze, hogy szorítok mindenkinek! Hamarosan mindinek jó híre lesz, én csak azt tudom mondani, hogy ha nekem is sikerült másodjára, akkor másnak, nektek is fog. Tudom, hogy nehéz kivárni, már én is nagyon nehezen viseltem, mert már nagyon szeretnénk egy kisbabát, de sikerülni fog mindenkinek!!!!
Szia
Nagyon örülök hogy minden rendben.
Szoríts nekünk, remélem mi is csatlakozunk lassan hozzád.
Lívi!!!
te nem beszéltél a dokiddal?
Szia!
Köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok...
köszönöm!!!!:))mi is 2 ciklust várunk, talán...én már szeretném következőben elkezdeni...nemhiszem, hogy elsőre összejönne!!!!
örülök, hogy minden oké veletek!!!
Szió!
A miss ab nekem október 2-án volt, igaz nálam maga a vetélés már szeptember végén elkezdődött, aminek jelei voltak - vérzés, akkor még enyhébb görcsök - majd a műtét napján - október 2-án - hajnalban felébredtem és akkor már nagyon szörnyű volt az egész, iszonyúan véreztem, görcsöltem, meg inkább nem részletezem, ami ezzel járt. A műtét után viszont szinte egyáltalán nem véreztem, talán aznap, a méhem fájt azon a hétvégén, és ennyi volt, ez hétvége felé volt, már hétfőn mentem dolgozni minden ellenkezés ellenére - nem bírtam itthon maradni -. A doki 2-3 ciklust mondott, mi megvártunk 2 ciklust, ez volt december 1-jén az utolsó - és rögtön elsőre sikerült, amit azért nem gondoltam volna. Bár igaz az első terhességem is nagoyn hamar besikerült a 2. hónapban. Úgyhogy mi 2-t vártunk ki, a 3.at már azért nem, mert mivel koraterhességi elhalás volt - ezért nekem elég volt 2-t megvárni, azt is elég nehezen.
Bízni kell, és sikerülni fog.....