Az illúziók vagy az illúziók nélkűli életet vállasztod? (beszélgetős fórum)
Szerintem van élet az illúziókon és a kegyes hazugságokon kívül.:) Semmi gond nincs ha egyenes kérdésre egyenes válaszokat adunk, és ha valami nagyon zavar azt nem hordozzuk hanem megbeszéljük.
Ha megkérdezed tetszik-e a pólód és nem, minek hazudjak? az én véleményem kérdezted.
Igen egy párkapcsolatban ez különös jelentőséggel bír szerintem. És itt most nem a bunkóságról beszélek hanem a valódi figyelemfelhívásról.
Őszintén, szeretetben. Félretéve az egot, és nem megsértődni. Viszont sokan inkább elhallgatnak dolgokat mert nem akarnak bántani. Ez is lassan ölő méreg, szerintem.
Illúziók nekem kellenek (csak a magam nevében beszélek) ez a selyempapír, amibe az élet realitásai csomagolva vannak.
A kegyes hazugságra pedig szükség van !
Ez egyfajta tolerancia a másik fél teherviselő képességével szemben.
A téma ma már mindenkinek ismerős. Hazugságok, apró vagy nagyobb titkok, később vagy kiderülnek vagy nem. Ki hogyan számol el önmagával, és mennyire igazságos?
Tehát ha Ő megteheti hogy nem egyenes, félrevezeti a társát, barátai, környei embertársait, vajon ezt fordítva mennyire kultiválja?
Számtalan dolog felbukkanhat eme kérdéskörre.
Számomra mindez azért érdekes, mert ha nem használom az illúzió eszközeit, akkor én leszek a kirívó, a "gáz". Akiben nincs meg az a játékosság, akivel a másik nem lehet ilyen téren "titokzatos".
Nem vagyok tökéletes, naponta törekszem arra, hogy ne használjak számomra rossz elemeket. Ti hogy vagytok ezzel?
Kik azok közületek akik szerint kellenek a "kegyes hazugságok" füllentések, és kik akik ennek totális ellentétét képviselik, még ha néha bukdácsolnak is?