Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) (beszélgetés)
Azért megkérdezném, kinek is készítik ezt a műsort?
A nézöknek, vagy csak azért hogy Friderikusz és a sleppje jól érezze magát?
Aztán még megjegyezném, valószínűleg nem a műsor manipulálói fogják felvásárolni az énekesek adathordozóit.
Végül is csináltak egy jó cirkuszt, csak az énekesek "eltartóiról" feledkeztek meg.
Akinek ez szimpi az nézze, de tuti ebben a témában én még egyszer nem fogok a Hoxára beírni, mert ezt a műsor végleg ejtem.
Szerintem a következő mentén gondolkodtak a szerkesztők:
Tabatabai Flóra csak cuki, nem több -ez kevés
Bari Lacika nem tinimagazinok,lánymagazinok címlapjára való, s a stílusa sem modern
Rubay Lacika végtelenül buta kisfiú, s ő sem címlapképes, a hangjával sok tennivaló van még, pláne így, hogy kivették a manduláját, tanulnia kell újra képezni.
Alex- a leginkább címlapképesebb, bugyiolvasztó tekintet, igazi tinik álma, de nem elég jó a hangja
Kurcz Szandi - szerintem nagyon jó a kiscsaj, de fiút akartak győztesnek.
Nem a győztes hibája, de gyakorlatilag egy bájgúnárt kreáltak belőle, akinek tetszik ez szíve joga.
Nekem is volt néhány tippem a győztesre, de Zsoltika nem szerepelt benne.
azt hiszem, egyrészt az ízlésünk különbözik egymástól, így kijelenteni, hogy XY jobb volt -csacsiság.
Másrészt a műsor készítőinek más szempontjai vannak, mint nekünk a fotelből.
Szerintem is bukta volt a vége.
Minimum 2 tutibb is volt.
?
nekem is volt nagyobb kedvencem nála
ki volt jobb a győztesnél? nevesítés nélkül?
megmondom: ő és ő
Mivel még csak utalást sem tettem arra, ki volt a legjobb ezért ez nem is a legfontosabb kérdés.
Én a körülményeket próbáltam ecsetelni.
De ha már ezt kérdezed, legalább hárman voltak akik jobbak voltak nála.
De kíváncsi lennék én is mások véleményére, csak úgy nevsítés nélkül.
VOLT JOBB A GYŐZTESNÉL?
Nem sokat nyert a gyztes Zsoltika....lesz egy lemeze, na bumm, de vajon fellépések? A cikkben is csak annyi van, Szulák meghívta egy fellépésére -nyilván ez "kötelező" gesztus, de vajon ezután?
Bravo újság? Nem tudom.... Virgiliusnak igaza lehet, nem biztos, hogy a tinilányok érte epekednek majd, Alex ebből a szempontból jobb lett volna (én először rá tippeltem).
Viszont sokkal kellemesebb gyerek, mint pl. RL, s mi ugyebár nem látjuk, ők mit tudnak még a gyerekekről: teherbírásukról, stúdiómunkához való hozzáállásukról, zenei képességükről, stb...A műsor készítői behatóbban ismerték meg őket, mint mi a vágott -szerkesztett műsorból.
Zsoltika heyles srác, hátha gatyába tudják rázni a stylistok, meg hátha valami bombajó dalt írtak neki, s akkor tényleg magára terelheti a tini korosztály figyelmét (gondolom, ők a célcsoport...)
kicsit úgy érzem magam, mint a Truman show végén....mikor a csóka megkérdezi: van valami jó a másik csatornán?
:))
kész, leszopogattuk, mi van máshol? :)))
azt én sem értem, lehet hogy nem tetszik...de beszólogatni is csak finoman.....
nem szoktam arra járni....nem is fogok
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Hogyan segítsük gyermekünket beilleszkedni az új iskolájába.
- Az Élet iskoláját nem jártam ki. Én csak a 4. diplomámért...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Járt valaki a Minerva iskolába? (érettségizettek iskolája)
- Siketek iskolája