Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) (beszélgetés)
Egy éve jár énektanárhoz, éppen ezen felbuzdulva jhelentkezett megint.
Biztos sok-sok hasonló, kevésbé nívós kvalitásokkal rendelkező gyerek jelentkezik ebbe a műsorba, csak azokat Kis Katiknak meg Nagy Jancsikáknak hívják, nem Schobert Larának....
Szerintem csak szeret énekelni, a szülei támogatják benne, lehetőségük van a gyereket bevinni a tvműsorba, bulvárcikkekbe, AKtív és egyéb műsorokba, de sajnos a szülőknek sincs elég jó fülük ahhoz, hogy lebeszéljék a gyereket. Nemrég az Édes Élet c. műsorban énekelt,kis találati aránnyal.
Hadd énekeljen, de érdemes tisztában lenni azzal, mennyire megy neki.
A műsor utolsó felvételén konkrétan már alig volt hangja a gyereknek, biztos sokat szenvedett a mandulájával. Nekem is volt kétszer orr- és garatmandula műtétem, még beszélni is nehéz volt, nemhogy énekelni! Az biztos, hogy nagyon kitartó gyerek, a boxban sikeres lehet, mert igazi küzdő típus.
Az emberek egy része durva hangnemben kritizálta, sőt, egymással is vadember hangot ütöttek meg a fb-on mindaddig, míg osztályelsőt nem hirdettek, mert attól kezdve Zsoltit célozták meg a másnak drukkoló "intelligens" felnőttek.
Nálunk nincs tehetségkutató anélkül, hogy bundát kiáltanának, taglalták is a témát a fb-on, az ilyen cikkekkel adják alájuk a lovat:
Ez egy nagyon korrekt, karakán vélemény volt.
és én szóról szóra egyetértek veled.
Annyi különbséggel, hogy nekem Petronella a műsorban is sok volt, nemcsak életben lenne. Nem bírtam a kiscsajt, ez van. Hiába sztárolták, nekem olyan érzésem volt mindvégig vele, mintha valami nem lenne rendben vele.
Marcellát én még az első sorba emelném, nekem ő és Szandi volt a befutó.
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Hogyan segítsük gyermekünket beilleszkedni az új iskolájába.
- Az Élet iskoláját nem jártam ki. Én csak a 4. diplomámért...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Járt valaki a Minerva iskolába? (érettségizettek iskolája)
- Siketek iskolája