Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) (beszélgetés)
Na hogy tetszik az idei felhozatal?
Varga Miki lánya nagyon erős, a kis szőke tündibündit nyilván a fotós lányka klónjának szánták, és a romák aránya elsőre igen magasnak tűnik, bár lehet, hogy csak sötét hajú a többség.
Vanesszát akarják a tanárok
Budapest - Talán minden idők legerősebb mezőnye, vagy inkább osztálya lehet vasárnap a este a TV2-n kezdődő Az ének iskolája második évfolyama.
belehallgattam.
az elején döbbentem néztem, hogy mi ez, kamaszfiúcska kamaszhangon a szerelemről énekel. aztán kezdtem hozzászokni. szerintem becélozta a 10 éves kislányokat.
nekem 4 szám tűnik újnak. de lehet, hogy csak nem ismertem az egyiket :)
A Magneoton oldalán olvastam el, mit írnak, csak 3 új dal van rajta, a többi feldolgozás. a 3-ból 2 a srác szerzeménye. mondjuk ez alapján sok jó nem várható:
bátor leány :)
ki csinálta amúgy? azt lehet tudni?
Gondoltam, hogy ez a választása.
A lemeze ugyan nem hiszem,. hogy nagy példányszámban fogy majd, (sőt...) de remélem, jól érzi majd magát az iskolában.
Én nem nagyon követtem nyomon az első szériát, a tegnapi adásból is csak véletlenül láttam cirka 3 percet, nekem ismétlésnek tűnt, ezért voltam picit bizonytalan :) De akkor nem tévedtem :)
Amúgy nyilván nem raknák ilyen bazi későre.
Csak mert későn a viszonylag jó műsorok vannak. Meg a nézhető filmek :)
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Hogyan segítsük gyermekünket beilleszkedni az új iskolájába.
- Az Élet iskoláját nem jártam ki. Én csak a 4. diplomámért...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Járt valaki a Minerva iskolába? (érettségizettek iskolája)
- Siketek iskolája