Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) (beszélgetés)
"Radics Jani- hagyjuk... nem értem, miért kell roma vonalba tolni"
- talán mert roma? :)))
3. adást is végigtekergettem:
Radics Jani- hagyjuk... nem értem, miért kell roma vonalba tolni
Hajdu Luca- bájos egy óvodai ünnepélyen
Tóth Kiara - jó, csnos, nem egy egetrengető hang, de szerethető
Varga Vivien- ügyes lány, jól értelmezte a dalt, jó az angol kiejtése is
Karczagi Józsika - bájos, iskolai ünnepélyen
Rózsa Rita- érdekes volt
Dénes Roland -most nem jött be
Sztojka Vanessza -borzasztó dalválasztás, túl mélyen kezdte, nem volt szerencsés a hangnemválasztás, rémesen mórikálta magát
Végigtekertem a 2. adást:
Malaczkó Anna- bájos, de semmi különös,
Tóth Kiara - nem tudtam eldönteni, tetszik-e, viszont nagyon szép nagylány!
Radics Jani -nem tetszett, a dalválasztás sem
Jónás Szabolcs -bírom az intelligens gyerekeket, de az éneklése semmi különös
Rózsa Rita Sikholya-érdekes volt, a hangja nem volt teljesen tiszta
Kenedi Veronika -kvés és bizonytalan hangja van, de csinoska
Dénes Roland- (az öccsének szép nyitott harapása van a cumitól, hogy mást ne mondjak, brrrrrr) bombajó dalválasztás!!! ügyes kiscsávó, jó mozgással, jó színpadi jelenléttel, érdekes hangszínnel
Mata Ricsi - minden elismerésem, ízléses hajlítások, semmi kimódolt frazír, ez igen!
Szó szerint. ;)
Van viszont Varga Miki lánya. Ő tényleg elég jó.
FElháborítónak tartom, hogy kis kölykökből sztárokat csinálnak. Ezekből olyan nagyképű majmokat nevelnek, akiket megutálnak az osztálytársaik.
Annyi énekesünk van, hogy exportálhatnánk. Minek szaporitani még ezek számát.,
Nem rokona a Giginek, ez volt a válogató műsorban, sőt Gigit magát is bevonták, és ő mondta.
Nekem Kiara a kedvencem egyelőre.
Hajmási Pétert éneklő kisfiú semmi különös
Furanevű Lídia nagyon ügyes, jó hangszínnel, hajrá
Berki Artúr nagy adottságokkal rendelkezik, de még nem tud velük élni, a Let it be-ben kissé bután frazírozott, dögösködni akart és másolni, de ettől nagyon művi volt nekem...viszont bitang zongorázás :)))
Hajdu Luca (SZinetár-Bereczki dallal) tempóérzék semmi, be se tudott szállni a dalba...tudom, szigorú vagyok, de hát ez egy zenei műsor,nem???
Rghei Sarah -értelmes nagylány, jó hangszínnel, okos frazírokkal (ez ritka, nagyon tudom becsülni)
Bordács Arnold- szomorú sorsú kiskölyök, de szépen nevelhetik az otthonban, amennyire ezt ennyiből meg lehet ítélni - a hangja nem különösebben fogott meg, a sasszé nagyobb volt körülötte...szóval hatásvadász volt a dalválasztás (is)
Varga Vivien -ügyeske, de nem estem hanyatt, a hangszíne tucatka, de szemrevaló nagylány
Sztolyka Vanessza- a hangszíne mögé nem ezt az arcot képzelném, nagyon fura hatással volt rám, elképesztő tisztaság, selymes hangszín, okosan előadott dal, nagy tehetség, hibátlan előadás, mintha valami más világból szólt volna át a hangja, tényleg csuda!. Rá igazán kíváncsi vagyok!
Az ő karakteréből kéne ebbe a műsorba még több, mellette eléggé eltörpültek a jobbak is.
Kicsit az a benyomásom, hogy lassan már az is nagy szó, ha valaki tisztán el tud énekelni egy dalt. Pedig elvben ennél azért többet keresnének, nem?
Én zeneibe jártam anno, és kb a tanulók 3/4-e legalább így vagy jobban énekelt. :S Persze ma már alig vannak zeneik, sikerült ezt a tényleg magyar unikumot gyakorlatilag kiirtani. :(((
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Hogyan segítsük gyermekünket beilleszkedni az új iskolájába.
- Az Élet iskoláját nem jártam ki. Én csak a 4. diplomámért...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Járt valaki a Minerva iskolába? (érettségizettek iskolája)
- Siketek iskolája