Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) (beszélgetés)
ugye ez költő kérdés volt?
(válasz: SzabóZét :) )
tehetségtelennek nem mondanám FZsoltit, a bunda meg már unalmas....
ettől függetlenül szerintem is jobb lett volna, ha Kurcz SZandi nyer, Arany Timi túl jó, tucatszámra vannak iylen énekesek a pályán, s nem történik velük semmi. K.Szandinak legalább egyedi a hangja, jó alap lehet egy rockos lemezhez. De nekik FZsolti kellett....csak azt nem tudom, milyen dalokat tudnak majd neki írni....
Sziasztok. Az első Ének iskolájában nem a tehetség győzött. Ez tuti meg volt bundázva.
Arany Timi, Szandi, Laci, nekik volt/van hangjuk. Aki meg nyert, az tehetségtelen és még beképzelt is a semmire.
Zsoltira én sem figyeltem fel,sőt fel sem figyeltem végig rá..
Általad említett Magdus.Lehet hogy tisztán énekelt,de tsztán full unszimpatikus viselkedést is nyomott,mindenkivel aki szembe jött....ez nem túl nyerő...ruhafüggetlenül vágta el magát a visszariasztó magatartásával.
ÉN is a nagyéneklős döbbenetes énekeseket szerettem,és szeretem,mint pl Sam Brown...de C .Aguilera,és Beyonce legalább annyira jó énekesek,csak hallgasd őket nyitott szívvel..és nem nem lesz,hisz a jövő versenyei a jövő dalaira épülnek,és nem fognak visszatérni a nyolcvanas évekre...mint ahogy C.Aguilera sem a hatvanas éveket énekelte a veresenyeken ,hanem az előtte pár évvel lévőket:DD Ez az élet!
Vegyes érzéseim vannak. Mindamellett, hogy Zsoltika tényleg sokat fejlődött, jól énekel, el lehet adni, tulképp stimmel is minden Nála, ami kellhetne egy ilyen verseny megnyeréséhez, de csak bennem merült föl, hogy ezt is megvették???
Lehet, hogy a tálalás volt olyan, amiből, számomra így tűnt, de ettől nem a legjobb érzés, még úgysem, hogy nekem nagyon tetszett és örültem, hogy nem a papírforma Bari Lacika vagy Arany Timi nyertek, de igazából Ők is megérdemelték volna.
Úgy tűnik, természetes már itt, hogy a legtöbben Szandinak szurkoltunk, az a Skyfall utoljára Gájer Bálint előadásában okozott ennyi libabőrt, mint tegnap, csoda volt!!! Ha lett volna közönségdíj, biztos Ő kapja. :)
Végül is hogy most már aztán befejezzem a hosszú hsz-t, hatuk közül 5-en megérdemelték volna a győzelmet, még Flórácska is, mert tényleg szépen énekel, de ez azért inkább a nagyobbak versenye. R. Lacika helyett szívesebben hallgattam volna Magdust a döntőben, de ez talán megint csak marketing volt... :(
Én várom a folytatást. :)
nekem nem tűnt fel eddig, de akkor ezek szerint...semmi se véletlen.
mindegy, sztárt úgyse tudnak belőle csinálni :)
Magdus kicsit olyan jelenség, mint Szíj Melinda, szép a hangja, de alkalmatlan a sóbizniszre. :) Nem győzhetett.
Arany Timi tény, hogy jobban énekelt a többieknél, de nem hatott eléggé az emberekre, kislányom nem is emlékezett az előadásaira. Zsoltira igen, mert ő tényleg lélekkel énekelt. Más kérdés, hogy mint fiú nem jön be neki.
Zsolti azért nyert, mert ő volt az a kisebbségi, aki a frazírokat abszolút ízlésesen és intelligensen nyomta, elfogadható volt mindenki számára, nem vitte túlzásba, sokszor nem is rakott a dalokba. A másik két roma fiú előadása nem volt ízléses.
4:26-tól Lala lalazása. Nem világból kikergető fülsértő sipákolás!!!
Én Zsoltira a Grenade előtt fel sem figyeltem, csak arra emlékszem, hogy mindig a lányoktól kapott levelek volt a téma.
14 évesen elég érettnek tűnik a hangja, legalább nem sikítozik, ordítozik majd ezen a hangján. Szandi sem, s ez tetszik!
A legtisztább hangú lány be sem került a legjobb hatba: Magdus. Kiemelkedően tisztán cseng a hangja. Jó kis dalokat el lehet azon a hangon énekelni, már ha akarják. Nekem semmi bajom azzal, hogy visszafogott ruhákat kapott a műsorban, de lehetett volna fiatalosabban öltöztetni. Ami tetszett - bár a tehetségkutatókban ezért nem jár jó pont -, hogy nála nem jöhettek a fiúzás dumával, és nem egy birka lány, aki azt csinálja vigyorogva, amit mondanak neki.
Egy ideje a dalok végigsikítozására mondják, hogy éneklés. Nem is értem...
Én végigáriáztam a gyerekkoromat, mindenkit kikészítettem, mert állandóan skáláztam - zongorán is jobban érdekelt az összhangzattan és a futamok, mint normális darabok játszása -, de nem tetszik, hogy alig lehet éneklést hallani a kereskedelmi tévékben és rádiókban.
Nekem Tanita Tikaram, Sam Brown és tsai hangja jön be, ha már amerikai soul meg r&b-t akarnak, akkor Lalah Hathaway, a Killing me Softly-t hogy énekli már! Itthon sehol nem lenne, mert nem sztáralkat!
Arany Timinek is jó hangja van, de gondolom, nem hallunk majd tőle sem szelíd, visszafogott dalokat.
Nem tudom, hogy lesz-e énekes verseny Crazy, Euphoria meg Christina Aguilera, Beyonce nélkül a közeljövőben.
Ennyi :D
Fiam nem szokta nézni, de most velem nézegette...és azt mondta: ez egy kedves műsor, tök jó. Pedig ő aztán kritikus az ilyen műsorokkal :D
Lehet, hogy tényleg csak annyit kellene belelátnunk amennyi? Nem többet? :))))
Ne csináld már! Mi az, hogy mások döntik el helyetted, mi jó Neked? Nincs Neked távirányítód???
Ez egy kereskedelmi csatorna, azt csinál, amit akar, az nézi, aki akarja.
Ja igazad van, végül is ez van ha mások döntik el helyettünk, hogy mi jó nekük.
Ez pont olyan mint a kirakatpolitika.
Kivül szép a csomagolás, belül meg.....
:)
kár volt fáradnod.
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Hogyan segítsük gyermekünket beilleszkedni az új iskolájába.
- Az Élet iskoláját nem jártam ki. Én csak a 4. diplomámért...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Járt valaki a Minerva iskolába? (érettségizettek iskolája)
- Siketek iskolája