Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) fórum

Az ének iskolája ("gyerek-megasztár" TV2) (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
1720. ga_zsi
2013. jún. 18. 12:40
Sziasztok! nem nagyon szoktam írni, inkább olvasgatok. Általában egyetértek veletek, most is. Flóra édes pici lány, nem lehet összehasonlítani egy kamasszal a tudását. 6 év az 6 év, főleg még ilyenkor. Szandi szuper kis csajszi, neki szurkoltam.Lesz Ő még énekes. Timi kilógott a sorból, túl nagy volt a többiekhez képest. Így az énektudását is a termetéhez méri az ember automatikusan. A siófoki Laci nagyon muzikális, de a hajlítgatásaitól a falra másztam. Amikor egy kicsit visszafogta magát, még tetszett is. A boxoló Laci irritált. Csúnya egy gyerekről ilyet írni, de nem bírtam egy számát sem jókedvvel végignézni. Zsolti jó, de ő volt a legjobb???? egyébként állítólag minden gyerek kap támogatást a zenei tanulmányaihoz, csak az első többet. Kár volt egyet kiemelni, de az, hogy a többi is kap, fair. petronellát szeretitek még itt sokan, nekem Ő túl sok. Ennyit dumálni, okoskodni, főleg ilyen "erőszakosan" nem jó szó de nem tudok jobbat, már zavaró. Így a műsorban elment, de nem biztos, hogy hosszú távon keresném a társaságát. Pedig az én fiam is tudott beszélni, be nem állt a szája, de Nelli mellett elbújhatna. Az ikrek népdalosok, azok is maradtak. Roli kis vagány, Magdus kis tüskés, lesz még baja a természete miatt,(tapasztalat) ami a szívén az a száján. ugyanilyen voltam, vagyok.Bogi kis napsugár.Danit és Álmost nem tudom hova tenni. Alex a lányok kedvence, nem több. Marcella tetszett. A kis gitáros mit keresett egy énekműsorban? Ő gitározzon, az jobban megy.
1719. virgilius (válaszként erre: 1717. - Zebracsikó)
2013. jún. 18. 11:45
Szandinak a hangszíne nagyon jó, de Zsolti jobban "készen van". Szandinak még alakulni kell és fog is. Persze Zsolti is, de ő elég komplett már most is, ki tud állni a színpadra és nem szokott csúszkálni a hangja sem.
1718. pearl1975 (válaszként erre: 1717. - Zebracsikó)
2013. jún. 18. 08:20

ugye ez költő kérdés volt?

(válasz: SzabóZét :) )

1717. zebracsikó (válaszként erre: 1716. - C8ec504c40)
2013. jún. 18. 07:11

tehetségtelennek nem mondanám FZsoltit, a bunda meg már unalmas....

ettől függetlenül szerintem is jobb lett volna, ha Kurcz SZandi nyer, Arany Timi túl jó, tucatszámra vannak iylen énekesek a pályán, s nem történik velük semmi. K.Szandinak legalább egyedi a hangja, jó alap lehet egy rockos lemezhez. De nekik FZsolti kellett....csak azt nem tudom, milyen dalokat tudnak majd neki írni....

2013. jún. 17. 23:18

Sziasztok. Az első Ének iskolájában nem a tehetség győzött. Ez tuti meg volt bundázva.

Arany Timi, Szandi, Laci, nekik volt/van hangjuk. Aki meg nyert, az tehetségtelen és még beképzelt is a semmire.

1715. katykóca (válaszként erre: 1696. - Stanmore)
2013. jún. 17. 20:53

Zsoltira én sem figyeltem fel,sőt fel sem figyeltem végig rá..

Általad említett Magdus.Lehet hogy tisztán énekelt,de tsztán full unszimpatikus viselkedést is nyomott,mindenkivel aki szembe jött....ez nem túl nyerő...ruhafüggetlenül vágta el magát a visszariasztó magatartásával.

ÉN is a nagyéneklős döbbenetes énekeseket szerettem,és szeretem,mint pl Sam Brown...de C .Aguilera,és Beyonce legalább annyira jó énekesek,csak hallgasd őket nyitott szívvel..és nem nem lesz,hisz a jövő versenyei a jövő dalaira épülnek,és nem fognak visszatérni a nyolcvanas évekre...mint ahogy C.Aguilera sem a hatvanas éveket énekelte a veresenyeken ,hanem az előtte pár évvel lévőket:DD Ez az élet!

2013. jún. 17. 20:09

[link]

FZs a Mokkában

1713. grizus (válaszként erre: 1712. - Solycsi bébi)
2013. jún. 17. 15:58
Ja, teljesen egyetértek, Gayer Bálint énekelte zseniálisan a Skyfallt. Nem is értem, miért nem ő nyerte meg, köztünk szólva aki megnyerte, na már nem is tudom a nevét, korántsem volt olyan jó.
2013. jún. 17. 15:06

Vegyes érzéseim vannak. Mindamellett, hogy Zsoltika tényleg sokat fejlődött, jól énekel, el lehet adni, tulképp stimmel is minden Nála, ami kellhetne egy ilyen verseny megnyeréséhez, de csak bennem merült föl, hogy ezt is megvették???

Lehet, hogy a tálalás volt olyan, amiből, számomra így tűnt, de ettől nem a legjobb érzés, még úgysem, hogy nekem nagyon tetszett és örültem, hogy nem a papírforma Bari Lacika vagy Arany Timi nyertek, de igazából Ők is megérdemelték volna.

Úgy tűnik, természetes már itt, hogy a legtöbben Szandinak szurkoltunk, az a Skyfall utoljára Gájer Bálint előadásában okozott ennyi libabőrt, mint tegnap, csoda volt!!! Ha lett volna közönségdíj, biztos Ő kapja. :)

Végül is hogy most már aztán befejezzem a hosszú hsz-t, hatuk közül 5-en megérdemelték volna a győzelmet, még Flórácska is, mert tényleg szépen énekel, de ez azért inkább a nagyobbak versenye. R. Lacika helyett szívesebben hallgattam volna Magdust a döntőben, de ez talán megint csak marketing volt... :(

Én várom a folytatást. :)

1711. zebracsikó (válaszként erre: 1710. - Pearl1975)
2013. jún. 17. 14:56
én meg ezt pontosan tudom :)))
1710. pearl1975 (válaszként erre: 1708. - Zebracsikó)
2013. jún. 17. 14:44
ez csak a hülye bulvár :)))
1709. f3000dc5ef (válaszként erre: 1708. - Zebracsikó)
2013. jún. 17. 14:38
Én valami csoda folytán megvettem ezt a lapot....azért a cikk végén teljesen más a dolog :D mint amit a főcím sugall :)))
2013. jún. 17. 14:09

[link]

Nem mindenkinek tetszik FZs győzelme...

1707. virgilius (válaszként erre: 1706. - Pearl1975)
2013. jún. 17. 11:43
Igen, biztos van valami felzárkóztatási programjuk. ;)
1706. pearl1975
2013. jún. 17. 11:42
hát a TV2-n elég sok roma nyer :) ha meg nem, akkor is sztárolják (pl Kökényt jobban, mint Tolvai Renátát)
1705. virgilius (válaszként erre: 1704. - Mamma2)
2013. jún. 17. 11:39
Nem is azért mondtam, persze, hogy nem baj. Nagyon ügyes fiú Dani Matyi, és Farkas zsolti is, sőt Bari Lacit is kedveljük.
1704. mamma2 (válaszként erre: 1701. - Virgilius)
2013. jún. 17. 11:37
Ja, igen!-vannak ám szőke, kékszemű roma gyerekek is....sokat láttam belőlük,nevelő-tanító koromban az intézetben. Legtöbbjük valamelyik művészeti ágban nagyon tehetségesnek mutatkozott pl: zene, tánc, képzőművészet-festészet,/színek orgiája, meghökkentő, de ízléses összeállításban/....legtöbbjüket nem a külső jegyekből, hanem génjeikben magukkalhozott és erősen kiüttközött tulajdonságaik alapján ismertünk fel, és 99%-ban beigazolódott a származásuk! Persze ez egyáltalán nem baj....
1703. pearl1975 (válaszként erre: 1701. - Virgilius)
2013. jún. 17. 11:36

nekem nem tűnt fel eddig, de akkor ezek szerint...semmi se véletlen.

mindegy, sztárt úgyse tudnak belőle csinálni :)

1702. stanmore (válaszként erre: 1700. - Pearl1975)
2013. jún. 17. 11:35
Azt mondták. Először azt hittem, hogy félig iráni vagy libanoni. Nagyon hasonlít a volt libanoni munkatársam fiára.
1701. virgilius (válaszként erre: 1700. - Pearl1975)
2013. jún. 17. 11:18
Hát igen. Apuka prímás ráadásul, úgyhogy a gének egyértelműek. Sőt mintha a szőke kék szemű Dani Matyi is roma lenne, legalább félig.
1700. pearl1975 (válaszként erre: 1698. - Virgilius)
2013. jún. 17. 11:10
Zsolti is roma?
1699. grizus
2013. jún. 17. 10:28
Miért kell egyből fújolni a műsorra, azt hinni, hogy a tanárok nem jóindulatból vettek részt benne? Ennyire el vagyunk rontva? Rossz az aki rosszra gondol.
1698. virgilius (válaszként erre: 1696. - Stanmore)
2013. jún. 17. 10:18

Magdus kicsit olyan jelenség, mint Szíj Melinda, szép a hangja, de alkalmatlan a sóbizniszre. :) Nem győzhetett.

Arany Timi tény, hogy jobban énekelt a többieknél, de nem hatott eléggé az emberekre, kislányom nem is emlékezett az előadásaira. Zsoltira igen, mert ő tényleg lélekkel énekelt. Más kérdés, hogy mint fiú nem jön be neki.

Zsolti azért nyert, mert ő volt az a kisebbségi, aki a frazírokat abszolút ízlésesen és intelligensen nyomta, elfogadható volt mindenki számára, nem vitte túlzásba, sokszor nem is rakott a dalokba. A másik két roma fiú előadása nem volt ízléses.

1697. stanmore (válaszként erre: 1696. - Stanmore)
2013. jún. 17. 10:05

[link]

4:26-tól Lala lalazása. Nem világból kikergető fülsértő sipákolás!!!

1696. stanmore
2013. jún. 17. 10:02

Én Zsoltira a Grenade előtt fel sem figyeltem, csak arra emlékszem, hogy mindig a lányoktól kapott levelek volt a téma.

14 évesen elég érettnek tűnik a hangja, legalább nem sikítozik, ordítozik majd ezen a hangján. Szandi sem, s ez tetszik!

A legtisztább hangú lány be sem került a legjobb hatba: Magdus. Kiemelkedően tisztán cseng a hangja. Jó kis dalokat el lehet azon a hangon énekelni, már ha akarják. Nekem semmi bajom azzal, hogy visszafogott ruhákat kapott a műsorban, de lehetett volna fiatalosabban öltöztetni. Ami tetszett - bár a tehetségkutatókban ezért nem jár jó pont -, hogy nála nem jöhettek a fiúzás dumával, és nem egy birka lány, aki azt csinálja vigyorogva, amit mondanak neki.

Egy ideje a dalok végigsikítozására mondják, hogy éneklés. Nem is értem...

Én végigáriáztam a gyerekkoromat, mindenkit kikészítettem, mert állandóan skáláztam - zongorán is jobban érdekelt az összhangzattan és a futamok, mint normális darabok játszása -, de nem tetszik, hogy alig lehet éneklést hallani a kereskedelmi tévékben és rádiókban.

Nekem Tanita Tikaram, Sam Brown és tsai hangja jön be, ha már amerikai soul meg r&b-t akarnak, akkor Lalah Hathaway, a Killing me Softly-t hogy énekli már! Itthon sehol nem lenne, mert nem sztáralkat!

Arany Timinek is jó hangja van, de gondolom, nem hallunk majd tőle sem szelíd, visszafogott dalokat.

Nem tudom, hogy lesz-e énekes verseny Crazy, Euphoria meg Christina Aguilera, Beyonce nélkül a közeljövőben.

1695. f3000dc5ef (válaszként erre: 1694. - Zebracsikó)
2013. jún. 17. 08:14

Ennyi :D

Fiam nem szokta nézni, de most velem nézegette...és azt mondta: ez egy kedves műsor, tök jó. Pedig ő aztán kritikus az ilyen műsorokkal :D

Lehet, hogy tényleg csak annyit kellene belelátnunk amennyi? Nem többet? :))))

1694. zebracsikó (válaszként erre: 1692. - Fenomén.)
2013. jún. 17. 08:12

Ne csináld már! Mi az, hogy mások döntik el helyetted, mi jó Neked? Nincs Neked távirányítód???

Ez egy kereskedelmi csatorna, azt csinál, amit akar, az nézi, aki akarja.

1693. Fenomén.
2013. jún. 17. 08:10
Vége! T..ok az egészre.
1692. Fenomén. (válaszként erre: 1689. - Zebracsikó)
2013. jún. 17. 08:07

Ja igazad van, végül is ez van ha mások döntik el helyettünk, hogy mi jó nekük.

Ez pont olyan mint a kirakatpolitika.

Kivül szép a csomagolás, belül meg.....

1691. zebracsikó (válaszként erre: 1690. - Fenomén.)
2013. jún. 17. 08:06

:)

kár volt fáradnod.

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook