Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel? (tudásbázis)
Nálam az első szerelem 17 évesen, igazi lángoló, viharos, belehalós volt! Nem is lehet elfelejteni! mikor vége lett, csak ugyanilyen érzésre vágytam....5 évig csak keresgéltem, de senkivel sem volt"olyan". aztán egyszer valami megváltozott, találkoztam valakivel. az elején semmiféle lángolás nem volt, nem is értettem magam, mit keresek mellette....s szépen lassan ráébredtem, ez most valami sokkal mélyebb, erősebb kötelék...3 hónap múlva ezzel a fiúval összeházasodunk, s úgy érzem, megérkeztem....
de persze az első szerelem emléke örökre megmarad... nem is bánom...
Akkor mégiscsak igazi! Mégha másmilyen is!:)
De hát minden igazi és nem-igazi is más!
A boldogság a lényeg!!!!
A mostani pároddal tehát sosem érezted, hogy ő amolyan másik igazi?
Az kemény lehet...
Nekem az a szerencsém-vagy szerencsétlenségem-,hogy akit én megszeretek, azt nagyon...Feltétel nélkül. És máris igazi lesz belőle. Ezért volt nekem 4-5 is.
Nem igazi is volt, de velük képtelen voltam néhány hónapnál tovább együttlenni.
én nemrég szakítottam a párommal és rettenetesen fáj!
Ilyenkor az emlékek marnak!!!!
barátok maradtunk de szörnyű hogy nemérhetek hozzá ráadásul egy suliba járunk!
ez fizikai kínzó fájdalom!
Az ember minden csalódásba belehal egy kicsit...
Aztán jön valaki más, és egycsapásra megváltozik minden!
:)
Igen,emlékszem.Nagyon kevés ideig voltunk együtt 18 évesen.Nem tudtuk egymást elfelejteni,még rövidebb időre jöttünk össze 20 évesen.Aztán 2 éve újra találkoztunk.Fél éve házasodtunk össze,és márciusra várjuk a Kismanónkat. :)
Ennyit az én első igazi nagy szerelmemről. :)
Én most gondolkodtam el ezen...Nekem életem 28 éve alatt volt 3-4 nagy, "igazi" szerelem. és végülis mindre jól emlékszem, és szerintem fogok is egész életemben.
Én eddig ebben a kérdésben az "első"-re helyeztem a hangsúlyt, de az első igazából nem volt nagyobb vagy más, mint a második...Értitek, mit akarok mondani?
Ti csak az elsővel vagytok így?
Én akarok továbblépni,de nem megy:(Pedig már jó ideje külön vagyunk:(Igaz,hogy még szeretem,de akkor is szeretném megpróbálni valaki mással.De csak aki tényleg érdekel.És olyan rajta kívül csak egy van!Akivel voltunk már együtt néhányszor,meg tudom,hogy tetszek is neki,de belül azért érzem,hogy nem lesz ebből semmi!
Én meg nem vagyok az a fajta akikezdeményez a pasiknál.Mindig megvárom amíg ők kezdeményeznek.Lehet hogy ez sem segít sokat a továbblépésben.Mert általában csak a nagyképű pasik mernek kezdeményezni.Olyan meg ..inkább nem kell.
Hat, nem tudom, hogy ez idoben meghatarozhato-e. Elfelejteni nem lehet es nem is kell, csak tovabb kell lepni. Valamire minden jo, tehat az elso szerelem is. Pl. a kovetkezo kapcsolatban lehet, hogy jobban ertekelsz valamit, mert mar megtanultad a lecket. :)
En az elso szakitas utan is el akartam felejteni, a masodik probalkozas csak ugy jott, hirtelen, a semmibol. Aztan meg mar nem volt nehez elfelejteni, mert a regi kellemetlen emlekek erosek voltak, mint egy veszjelzo villogtak bennem, hogy vigyazzak nagyon.
Aztan megismertem a jelenlegi paromat es konnyen elfelejtodott a regi. Teljesen kulonbozo emberek, teljesen uj eletem lett, uj elmenyekkel. Idoben nem telt el sok a regivel valo masodik szakitas es az ujjal valo ismeretseg kozt.
Viszont akarni kell tullepni, ha biztos benne az ember, hogy vege.
Szerinted mennyi idő alatt lehet elfelejteni az első szerelmet?
Amit leírtál, teljes mértékben igaz az egyik ismerősömre, mert vele is ugyanaz történt meg, mint veled.
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?