Hiányérzet az életedben (beszélgetés)
Az elmulasztott dolgok..hogy akkor ott nem mertem lépni a vallàsom és értékrendem miatt..
És mire kiléptem abból ami fogva tartott megromlott lettem..
Mit értem el?szerelemből nem léptem, de léptem kényszerből.
Oké hogy én hoztam ki ezt az agressziv oldalàt -de nem nem ém!mert elötte se engedett kilépni zsarolt manipulàlt (késöbb nyitotta fel a szemem a pszihologus hogy nàrcisztikus volt a férjem)
Védtem a gyerekeim védtem az ikerlàngom hogy ne bàntsa őket!
Én meg elsorvadtam mert nem a szivemre hallgattam..
Mit kezdenék ujból?szerintem mindent ugyanigy hisz a két gyereket ugyanigy szeretném és kaptam vmi jót is tőle!!
Max egy döntést nem hoznék meg azt ami elvitte a gyermekkori tisztasàgom-àrtatlansàgom (megrontàs ami igen nem tartottak pisztolyt a fejemhez sajàt cselekedetem következménye!)
2rossz döntés az életemben!!mindkettő a gyerekeim miatt àldoztam fel magam!!
Az egyik ha nem ront meg nem ad munkahelyet és elveszi a nàrcisztikus a gyerkeim!
A màsik az oltàs ha nem oltatom be magam elvesztem a munkahelyem akkor hogy neveltem volna fel a gyerekeim egyedül??
Talàn a következő életemben nekem is megjàr majd a boldogsàg!
Hiàba vàgtam bele kapcsolatokba senki se szeretett csak kihasznàltak-utolag tudom mert magamat se szerettem akkor hogy vàrtam volna el màstól?!
Van természetesen
Szüleim!
jobb nem belevágni ! így nincs fájdalom tuti .
a életem ment el úgy hogy nem tudtam adni senkinek szeretetet stb meg kapni sem kaptam senkitől.
csak ennyit érek érzelmileg a női társadalomnak.
Írásban nem nehéz félreérteni az embert, főleg ha nem teljesen egyértelműen fogalmaz. Ezért kell személyesen ismerkedni. Az meg hogy kígyót-békát mond rád valaki, az csak őt minősíti az ilyet el kell engedni. Időnként engem is próbál itt egy kötekedő megbántani, de lepereg. Rólad is peregjen le! Tudd hogy csak a primitív emberek kötekednek és minősítgetnek.
Te még fiatal vagy, tegyél azért hogy ne egyedül öregedj meg!
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?