Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel? (tudásbázis)
Szia Borzi!
Vége lett a titkos kapcsinknak, mert nem bírtuk tovább titokban folytatni.....
Az anyja olyan mérhetetlenül gyűlölt engem, hogy egy kanál vízben meg tudott volna folytani!!!!!!!
Csak azért mert elvettem tőle az egyszem pici fiát, akinek 20 évesen még csak a tanulással kellett volna törődni, nem pedig a lányokkal......
többször kiderült, hogy nem fejeztük be a kapcsolatot, többen láttak a faluban mindket együtt, szóval volt hogy néha kiderültek a dolgok és lebuktunk. ő azóta is egyedül van. én meg se égen se földön senki mellett nem találom a boldogságot azóta sem..........
Igen, nagyon szép volt! A legszebb dolog, ami egy emberrel megtörténhet. És én is azt kívánom, hogy mindenki legalább egyszer az életben tapasztalja meg , hogy milyen érzés ez.
Rengeteg nő veti bele magát egy olyan párkapcsolatba, amiben semmi érzelem nincs, úgy élik le az életüket, úgy szülnek és nevelnek fel gyerekeket, hogy közben azt sem tudják mi az igazi boldogság.Megalkusznak, mert már benne vannak a korban, vagy azért mert már ezen túl vannak, és ebbe menekülnek, vagy azért mert azt hiszik a megalkuvás boldoggá teszi őket. Bár csak ők is érezhetnék ezt, amit én és még sokan mások átéltek! Mert ettől gyönyörűbb dolgot, azt hiszem nem is kívánhatna magának az ember...........
Én is elgondolkodtam, hogy talán nem érdemesebb - e befejezni ezt a nyűglődő kapcsolatot, és inkább
az emlékekkel élni, mint így a párommal boldogtalanul.........???
és bárkit is sodor majd mellém az élet, soha senkivel nem fogjuk egymást úgy szeretni, ahogy az első nagy szerelmemmel.......
Senkiben nem találtam eddig meg azokat az értékeket, amik alapvetően benne kellene hogy legyenek egy igazi férfiben, sajnos én mindegyiket
mellette csak rossznak és átlagnak láttam......
de benne volt valami, benne a szemében, valami olyan dolog, amit eddig soha senkiben eddig még nem láttam.......
Ez szép.
Ilyet kéne mindenkinek az életben átélnie, minimum egyszer:)
Első szerelem ?? A SÍRIG FOG KÍSÉRNI!!!
még csak 16 éves voltam,ő 20 amikor betoppant az életembe!
Azóta van egy komoly kapcsolatom, de sosem lesz olyan már egyik sem, amilyen ő volt nekem........
Túl vagyok 22 évesen egy tucat férfin, egy rakat szexkapcsolaton, de olyat azóta sem éltem át senkivel, amit ő nyújtott nekem!!!
Azóta próbálkozott egy lánnyal, ütötte -vágta,
kihasználta a testét, és eldobta.
Teljesen kész testileg-lelkileg, senkit sem tud ő sem szeretni......
Iszik, drogozik ,még a vadonat új autójukat is halálra zúzta....sosem lesz már ép ember ő sem!!!
Egy igazi gyönyörű titkos szerelem volt, ami közel 2 évig tartott, de a sírban is ott fog élni bennem az emléke.
4 év telt el azóta, de ha behunyom a szemem, ott látom magam előtt a nap minden percében.....
Sosem fogom elfelejteni, ahogy hozzám ért, ahogy megsímogatott, ahogy a szemembe nézett....
Nélküle már semmit nem ér az életem, bár a párommal hamarosan esküvőt , babát tervezünk,
de azt az érzést, azokat a pillanatokat már soha többé semmi sem tudja visszaadni.
A világon a legszebb dolog volt, hogy őt megismerhettem.
Ha másért nem is, már ezért megérte, hogy megszülessek.
Együtt veszítettük el a szüzességünket, egy rossz
fészerben februári mínusz 10 fokban, olyan élmény volt ez nekem, amit képtelenség szavakkal kifejezni..
Olyan férfi volt ő, amilyenből nagyon kevés....
Érzéki, igazi szenvedélyes, olyan, aki a saját életénél is jobban szeretett.
Olyan boldog, amilyen akkor voltam vele, azt hiszem még a mennyországban sem leszek.....
Nélküle még a menny is csak a pokol tüze lesz..
Ez teljesen biztos.
(még én is, pedig nem vagyok nosztalgiázós:)
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?