Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
tudom semmi közöm, hozzá, de kockáztatok és megkérdezem. Miért????
Mi majdnem minden nap, meg tudom zámolni a két kezemen, hogy a hónapban hányszor nem volt.
Megértem!!! ezzel szerintem mindenki így van....
nálunk nem okés a dolog, mármint a cégnél. a társaság jó, de a főnökök... :(
Nem is gondoltam volna..... Nem hangzik rosszul:) Kár, hogy pályát tévesztettem:) Tudom, nem fenékig tejfel, de ez a része tetszik.
Hát, amíg lehet én is titkolni fogom, igaz nem akarok sokáig dolgozni, mert nem fogom veszélyeztetni a kisbabámat senki és semmi kedvéért sem.
persze ez így van. A rendőrségen meg most pont az van, hogy elég gáz a helyzet, mindenki menekül, a csajok mind elmennek táppénzre, mert teherbe esnek... az nekünk min.3 év, max 6. ha kettőt vállalsz, és addig sem kell dolgozni, míg kihordod, mert mi azonnal veszélyeztetettek vagyunk.
100%-os a táppénz... és utána is valamivel többet kapsz...
A te helyedben én is titkolnám...de amúgy nálunk sem tudják bent, hogy én mire készülök...
köszi
Rossz, de nem sok helyen örülnek a kismamáknak és a kisgyerekes anyukáknak, tisztelet a kivételnek:) Szóval, én nem nagyon beszélek erről senkivel, mert nem akarom, hogy emiatt lapátra tegyenek:(
Reméljük, hogy már nem kell visszamenned januárban:) Én drukkolok:)
Ez rossz...
mondjuk a doki sem plakátolja ki, hogy miért ír táppénzre, de mivel rendrdoki, ezért tisztában van a dolog sresszességével...
de mindenesetre, legközelebb január közepétől dolgoznék, remélem már nem kell visszamennem!!!
igen. lehet, legalábbis remélem!!!
DE nálunk van olyan is, hogy elmész a rendőr dokihoz és ő kiír, ha babát szeretnél...
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?