AVIVA módszer (beszélgetés)
sziasztok
egy kicsit kihallt a forum ...sajnos ! csak egy kerdesem lenne ! normal esetben ( a torna elott ) nekem a mensi elott ket nappal barna folyasom volt , egy honap tornazas utan mar 4 nappal elotte volt a barnazas, most pedig vasarnapra nem varom es mar tegnaptol barnazom ( 6 nappal elotte ) nem ertem ! szerintetek van osszefugges a torna es a barnazas kozott ? koszonom a valaszokat !!!
Most már minden rendben van, előtte 1,5 hétig a koraszülött intenzíven volt.
köszi :)))
Gratula a babóhoz! :)
Elég korán jött? Minden rendben van azért, ugye?
Sziasztok, egy kicsit kimaradtam, megszületett a poronty, kicsit sietve, a 34. hétre.
Szerintem még az is nagyon fontos, hogy a lábad ne fázzon, inkább legyen jó melege. Mondjuk az én lábam elég érzékeny, én így tornázáshoz midnig vettem zoknit, akármilyen meleg volt kint.
lúgosításra neekem a citromos víz jött be, minden reggel éhgyomorra 1 pohárba facsar friss citrom leve, langyos vízzel, és utána kb 20 percig várni még a reggelivel. Szerintem csodajó, az emésztésem is helyre hozta.
Még 3-4 hét, és újra kezdhetem a tornát én is.
Kitartás mindenkinek, még ebben a dög melegben is :)
Kimásoltam egy oldalról:
Szódabikarbóna kúra
Hatóanyag: étkezési szódabikarbóna.
A kúra során 21 napig napi 3x veszünk be szódabikarbónát feloldva 1 dl meleg vízben.
Éhgyomorra 1 csapott mokkáskanálnyit, ebéd és vacsora előtt negyed órával 1-2 csipetnyit használjunk!
Mellette lúgos étrend ajánlott, a kúra ERŐSEN LÚGOSÍT.
Külsőleg: forró szódabikarbónás lábáztatás esténként.
Milyen betegség esetén ajánlott?
Immungyengeség, fekélyesedés, gyulladások.
Mikor érdemes végezni a kúrát?
Bármikor, de legjobb tavasszal és ősszel.
A szodabikarbona kurat nem probaltam, valahogy nem volt szimpatikus, de akkor nemis baj, ha te is rosszul lettel tole.
En mindjart tornazok egyet. Szeretem csinalni, most majd csinalom az egyszerut es egy parat az ovulaciosbol is, majd latjuk meddig birom. :)
jo reggelt mindenkinek,
hat 1 -en lesz ket honapja , hogy tornazom ...maeg lugositok is , csak eleg nehez ...a szodabikarbona kurat probaltam ...hat ennel rosszabbat eletemben mem kostoltam ket napnal tovabb nem birtam ...tegnap is tornaztam ...eleg volt kibirjam ebben a hosegben ...en petevezetek elzarodas miatt tornazom ...az oktatom kb. 4 honapot mondott , hogy lehet eredmeny ...bizom a tornaban ...de egy kicsit most nehez a meleg miatt ! te hogy haladsz?