Autizmus - Naná, hogy Esőember! (beszélgetés)
Hú, nehéz erre tömören válaszolni, de ha egy mondatba össze akarom foglalni, hogy mirő szól a biomedikális kezelés,akkor azt mondom csak, hogy mentesíteni kell a gyereket a toxinoktól.Egy csomó különféle szerves, és szervetlen toxin lehet bennük, ami károsítja az idegrendszert,és a beleket.A nehézfém telítettségi tesztet amerikai laborban végzik, mert itthon nincs ilyen vizsgálat.A gyerek kap egy injekciót, vagy ha letudja nyelni akkor gyógyszert, és utánna 6 órán keresztül gyűjteni kell a vizeletet, és azt a vizeletet küldik ki amerikába vizsgálatra.Arra már nem emlékszem pontosan, hogy mennyibe került, de kb.30ezer forint.12 féle nehézfémet néznek.Ha magas érték jön ki, akkor gyógyszert ír fel az orvos,ami megintcsak drága, mert 20 hétre való gyógyszer 46 ezer volt még tavaly.(most éppen hiány, úgyhogy nem is lehet kapni)Ezen kívül a diétát mindenképpen érdemes kipróbálni, mert szinte minden autista rosszul bontja le a glutént és a kazeint.Ez morfiummá alakul.Vannak esetek, ahol szimplán csak a diéta szinte teljes gyógyulást eredményezett.( Eszedbe ne jusson egyik napról a másikra kivonni mindkettőt, mert nagyon durva elvonási tüneteket okozhat).
Van még lehetőség nagyon sokféle vizsgálatra, de azok már nem elengedhetetlenül fontosak.Az orvos elbeszélget a szülőkkel, és a gyerek tipikus tünetei utalhatnak gombára.Pl.: amelyik gyerek gyakran levetkőzik, zoknit nem igen tűr a lábán, indokolatlanul nevetgél,stb.az a gombának a jele.
Van amelyik gyereknél a gombairtás hozza meg a várva várt áttörést, valakinél a keláció(nehézfém kivezetés), van akinél a diéta, és még jónéhány dolgot sorolhatnék.
Most jó hosszú voltam, viszont lehet, hogy zavaros.Ha valami még érdekel, kérdezz bátran.
Anni!
Igazad van, én is elszánt lennék, leszek ha úgy hozza a sorsunk, és úgy alakul a diagnózisunk!Az a 3000 ft (Úgy olvastam), amennyibe a belépő kerül, nem olyan sok!Majd írj ám ide a fórumra a tapasztaltakról!Én még nem tudom, hogy mi zajlik ebben a szférában, de ti már biztos sokmindent megéltetek, jót is, rosszat, csalódást is, ahogy soraidból kiveszem!Csak azért ijedtem meg, mert olvastam itt, hogy többen készülődtök az előadásra, és ott az AOSZ-on meg egyértelműen óvatosságra intenek.
Üdvözlettel:Anita
Szia!
Én éppen most olvasom ezt a könyvet, a hugomtól kaptam ajándékba. Nagyon nehéz olvasmány, nagyon érdekes a fiú belső világa, és szerintem azoknak a szülőknek (mint én is), akiknek autista gyermekük van is nagyon nehéz ezt felfogni, és megérteni. De én is ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Engem közvetlenül nem érint az autizmus, viszont nagyon érdekel a téma.
Nemrég olvastam el egy könyvet, amit egy autista írt, akinek sikerült többé-kevésbé leküzdenie a betegségét. Legjobb tudomásom szerint nem gyógyult, de relatív jól be tudott illeszkedni a társadalomba és az általa írott könyvek alapján a "normál halandó" is bepillantást nyerhet az ő világába.
Mint mondtam, nem vagyok érintett, nem tudom objektíven megítélni és csak azt tudom mondani, amit én is hallottam illetve olvastam róla, az életéről és a könyveiről, de nagyon sok olyan oldalt találtam a neten, ahol autista gyereküket nevelő szülők írták, hogy mekkora segítség volt ez a könyv az életükben ahhoz, hogy valamelyest meg tudják érteni, hogy mit miért csinál a gyerek.
Ha valaki gondolja, akkor szerezze meg a könyvet: Axel Brauns - Cifra árnyak és denevérek.
szia! Elolvastam, és nem igazán értek vele eggyet.Rengetegszer hallottam már ezt, hogy az autizmus nem gyógyítható, mégis nagyon sok gyerek meggyógyult már belőle.Azért nincs elfogadva, mert azok a gyerekek, akik meggyógyultak, azt tudományosan úgy szokták magyarázni, hogy téves volt a diagnózisuk, és bizonyára nem is volt a gyerek autista.A másik pedig az, hogy nem lehet mindenkit meggyógyítani, csak javulást lehet elérni sok gyereknél.De az autisták 98%-a nem is kap lehetőséget, hogy kipróbálják ezeket az új kezelési módszereket, mert vagy nincsenek is tájékozódva a szülők, vagy anyagilag nem elérhető sokak számára.Szóval eleve kevés gyereknek adatik meg, hogy egyáltalán megkapja a kezeléseket, és azoknak is csak egy részük gyógyul meg.Azt meg ki lehet magyarázni, hogy akkor az nem is volt igazi autista, téves volt a diagnózis.Az biztos, hogy a legjobb esélyei a 3-év alatti gyerkőcöknek vannak.
Már túl vagyok azon, hogy azt hallom minden autista szervezettől, hogy a szülők ne tegyenek semmit, mert úgysem lehet javítani a gyerek állapotán, és drága a vizsgálat, a kezelés.Mi a biomedikális kezelést csináljuk, de egy percig sem bántam meg, holott még nincs túl nagy javulás.Viszont kiderült már néhány problémája a kislányomnak, és azon vagyok, hogy meggyógyíthassam.Függetlenül attól, hogy az autizmus tüneteit mennyire befolyásolja, szeretném elérni, hogy a bélrenszere meggyógyuljon.
Eggyáltalán nem vettem okoskodásnak, hogy felhívtad a figyelmemet erre a hozzászólásra, sőt örülök, hogy elolvastam.Mindenesetre én elmegyek erre az előadásra, és meghalgatom.Aztán majd ráérek eldönteni, hogy ez jó lenne-e a mi esetünkben, vagy sem.
Kedves Anni!
Az AOSZ honlapján, a fórumon olvastam egy felhívást ezzel az előadással kapcsolatban. Nem akarok okoskodni, de szerintem olvassátolk el! Üdv.: Anita
Ezt én sem tudom.Nálam ez csak megérzés, mert nagyon szépen fejlődött a kislányom 1.5-2 éves koráig.Mindent megértett, mindent megmutatott.A mesekönyvből mutogatta az órát,a napocskát, katicát, labdát, stb.A szavak első szótagját használta, megértettük.Csak hát szépen lassan visszafejlődött értelmileg, a beszédet már egy idő után nem értette, és érdektelenné vált.Ezek miatt gondolom, hogy valami kiváltotta nála az autizmust, és nem születése óta autista.
Szívem szerint én is nagyon vágyom egy második gyerekre, de nem merem bevállalni, inkább letettem róla.Van rá nem egy példa, hogy testvérek autisták.Persze nagyon sok egészséges gyerek is születik autista testvér mellé.Neked már útban van a kistesó, vagy csak tervezitek?
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon buta kérdést teszek fel, de miből állapítják meg, hogy a gyermeked hogyan lett autista, hogy genetikai, vagy netán más behatás érte?! Azért is kérdezem, hogy mennyi lehet az esélye annak, hogy a következő gyermekem is esetleg autista lesz?
Szia Anni!
Én a múlt héten regisztráltam erre az előadásra, már nem sok hely volt, remélem még be tudsz jutni!
A lényeget leírta Anni. Folytatnám: semmit nem forgalmaznak! Az, hogy Tamás miért nem "javítja meg" a lányát, sokösszetevős dolog. 1., Mert ez LEHETETLEN!; 2., Max. meggyógyítani lehet a beteget, mivel nem gép; 3., A kor a legnagyobb ellenség: minél kisebb a gyerek, annál több javulás érhető el, és ez 2-3 évnyi korkülönbségekkel rohamosan csökken; 4., Én tudom, de ez az ő magánügye! SKH.
Hoppá! Miért is MI magyarázkodunk Neked, amikor semmit nem árulsz el Magadról, illetve az infóid eredetéről?
Jobb lenne, ha nem zaklatnád tovább a kedélyeket, ha csak hibát keresel mindenkiben!
Hogy te mennyi hülyeséget hordasz össze!Az már világossá vált, hogy gőzöd sincs az egészről!
Arra viszont nem válaszoltál, hogy honnan veszed, hogy a Büki doktornak van egy 18 éves autista gyereke, aki intézetben van.Arra sem válaszoltál, hogy milyen formában vagy érintett az autizmusban.Semmit nem forgalmaznak, legfeljebb tanácsolják, hogy melyik készítményt szerezd be.Pl nekem a Cetebe cévitamint javasolta, és a Probinult amit gyógyszertárban szoktam venni.És mi köze lehet egy Amerikai világhírű laborhoz?
Senkit nem tanácsolnak el, ha nincs pénze a vizsgálatokra, vagy a drága vitaminokra.Sőt! Minket pl. volt olyan vizsgálat, amiről le is akart beszélni, mert az nagyon drága.A mostani előttünk álló vizsgálatot is folyton én sürgetem.Ha csak egyszer is beszéltél volna a Büki doktor úrral,vagy tisztában lennél ezzel a módszerrel, akkor nem hordanál össze ennyi hülyeséget.Nem lehet minden gyereket tünetmentessé tenni.A legjobb esélyei azoknak vannak, akik 3-4 éves kor előtt elkezdik a biomedikális kezeléseket.Idősebb gyerekeknél is sokat lehet javítani az állapotukon,és aki ilyen gyereket nevel, az annak is örül.
Hohó. De érdekes. BGY és UT "véletlenül" a saját maguk által forgalmazott piszokdrága szereket és vizsgálati módszereket lőcsölik a szülőkre. Aki nem akar ezekre sok pénzt áldozni, azt simán eltanácsolják.
UT szenved, hogy nincs vele a gyereke??? Akkor miért nem veszi magához??? Aztán megjavítaná a szereivel, és máris lenne egy hiteles referenciája. De nem teszi ezt, na vajon miért???
Sziasztok!
Hozzánk idén jött az iskolába egy új fiú és nem beszél senkivel és csak néha válaszol ha kérdezik is. A tanárok is csak nagyon ritkán hívják ki felelni. EGyébként meg nagyon okos. Kitűnő tanuló,m indent megtanul amit kell, elolvas minden ajánlott és kötelező olvasmány és nagyon jól focizik,de nem kommunikál senkivel. A mellette ülő fiú meg mindíg simogatja a combját meg hecceli mindenféle hasonló forró témákkal,de azokra sem reagál. Lehetséges hogy valamennyire autista? gondolom ennek vannak fokozatai. ja meg az apja is monta hogy úgy kell rászólni hogy mostmár hagyja abba a tanulást meg minden. Én még egy szót sem beszéltem vele mióta ismerem, tehát nem ismerem. Nem is köszön
Szia Kirinna!
Éppen ma kaptam egy infót arról, hogy egy holland homeopátiás orvos jön Magyarországra, és tart egy tájékoztatót szülőknek. Állítólag 200 autista gyermeken segített már, és olyan gyerekekkel is foglalkozik, akiknek az oltás után lett valamiféle problémájuk!
Ha érdekel, akkor megírom neked, hogy hogyan tudsz elmenni erre a tájékoztatóra! Május 2-án lesz Budapesten!
Sziasztok! Van egy 7 éves autista kisfiam,aki szintén egészségesen fejlődött kb. másfél éves koráig, majd a kanyaróoltás után fokozatosan visszafejlődött. Nekünk soha semmilyen orvos (pedig voltunk jó néhánynál) nem segített semmit. Csak a fejlesztés, gyógypedagógus stb. Arra lennék kíváncsi, hogy ezek az orvosok, akikről írtatok milyen módon tudnak segíteni? Mit tesznek, mi javul a gyereknél ennek hatására?
Többen írták, hogy a gyerekük sok mindent megért, csak sokszor nincs kedve reagálni. Ez nem biztos, hogy így van. Az ép értelmű gyermekeknél sokszor előfordul, hogy a szavakat nem érti meg, de a környezet információiból, a gesztusokból, a mimikából kikövetkezteti, hogy mit szeretnénk tőle. Akkor nem reagál a gyerek, ha nem érti, mert nincs ilyen segítsége, nem megszokott a szituáció. Érdemes kipróbálni, hogy csak a szavakra lecsupaszított közléseket, kéréseket érti-e , reagál-e rá.
További ajánlott fórumok:
- MMR oltás - autizmus. Lehet összefüggés?
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Láttok autizmus jelet az alábbiakból?
- Ezek az autizmus jelei lehetnek?
- Lehet autizmusom vagy Asperger-szindrómám ez alapján?
- Szerintetek lehetséges, hogy autizmusom van vagy mire gondolnátok?