Autizmus - Naná, hogy Esőember! (beszélgetés)
Szia Márta!
A hugom a www.bookline.hu-n megrendelte a könyvet, és elment érte.
Az egyik 15 perces, a másik 83 perces!
Átküldöm mégegyszer mindenkinek az egészet, hogy meglegyen, de akkor külön külön két emailben!
Szia! Átküldtem emailben!
És mindenki másnak, igazán nincs mit!
Szia Anni!
Légy szíves küldd át nekem az előadást és a cd-t is, ha tudod. Az e-mail címem: kmzsaka@gmail.com.
Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok!
Felvettem az előadást diktafonon, akinek kell, szivesen átküldöm, ezenkívül a CD-t is megvettem, amelyen olyanok szólalnak meg, akiket már gyógyít, vagy meggyógyított. Ha valakinek kell, szivesen átküldöm emailen a hanganyagot, a CD sajnos angol nyelvű. Szerintem azt is át tudom küldeni.
Szia Anni!
Írnál erről kicsit részletesebben?
A védőoltások káros hatásait hogyan gyógyítja? Kelációs szerekkel? Vagy erre vonatkozik a cukormentes diéta + homeopátiás szerek? A cukrot miért kell kivonni? Mindegy, hogy hány éves a gyerek? Hogyan látod, hogy már nem gyógyul tovább?
Ez az egész így tényleg jól hangzik.Sokkal könnyebb betartani egy cukormentes diétát, mint megvonni a tejet és a búzaféléket.
Sziasztok!
Ma volt a Tinus Smits előadása, és ott voltam én is.Számomra nagyon meggyőző volt, érdemes lehet kipróbálni.Azt mondta, hogy aki még nem kezdte el a diétát, annak nem is muszály, de akik már diétáznak, azok egyenlőre folytassák.Ő nem a bélrendszeri megbetegedésekre fekteti a hangsúlyt, hanem az agy bizonyos területeinek a blokkolására, vagyis ezeknek a blokkoknak a feloldására.Első lépésben a védőoltások károsító hatásait gyógyítja, amivel kb.70%-os gyógyulást lehet elérni, majd amikor már nem gyógyul tovább a gyerek, akkor azt a maradék 30%-ot kell kideríteni, hogy mi okozza, és azzal kezelni.A kezelt gyerekek 90%-ban gyógyulnak meg, és azok viszont 100%-osan.A cukrot kell kivonni az étkezésből csak, és nem szabad mikrohullámú sütőt használni.A gyerek tüneteire ad valami homeopátiás szert, azzal kell kezelni.Emellett még nagy dózisú C-vitamint javasol, Omega 3 zsírsavat, magnéziumot és Zinket.
Az egész annyira jól hangzott, hogy úgy éreztem, hogy ez már túl szép, hogy igaz legyen.Azért szerintem én kipróbálom.Nagyon meggyőző volt, és szimpatikus is volt a doktor úr.
Sziasztok!
Van egy két cikk a www.natursziget.com-on, amit szerintem érdemes elolvasni!
Ancsur!
Azt remélem, hogy az óvoda mostani elutasítása , egy olyan intézmény megtalálásával fog végül megörvendeztetni, ahol látod majd kisfiad fejlődését nap, mint nap.Remélem van ilyen, ott, ahol éltek!Sajnos a "normális" társadalom az eltérőt elutasítja...A te fiacskád különleges!!És ezt csak azok tudják, akik megtapasztalják,... amikor egy ilyen különleges -kis csoda- érkezik a családjukba!!
Szeretettel:Anita
De igen, csak ott nem akarnak vele foglalkozni, állítólag túlterheltek, mert 30 gyerek lesz szeptembertől 3 óvónénire és 2 dadusra.
Nem szivesen hagynám ott. Burkoltan közölték, hogy jobb lenne a fiamnak egy kisebb csoport, ahová kevesebb gyerek jár!
Sziasztok!
Fel vagyok háborodva! És úgy érzem, hogy ki kell írnom magamból!
Mint tudjátok már leírtam, hogy a fiam 4 éves és autista, de integrált csoportba javasolják!
Elindult az óvodaváltás, mert ahová most jár, ott burkoltan ugyan, de közölték velem, hogy nem tudnak ( vagy inkább nem akarnak ) vele foglalkozni!
Találtam egy másik ovit, ahol gyógypedagógusi végzettségű óvónénik vannak, és tőlünk kb. 2 percre van! Ismerősön keresztül megérdeklődtük, hogy ők esetleg foglalkoznának e velünk, és ők igent mondtak, viszont az összevont óvodák miatt, a beíratkozás nem ott történt. Most kaptam meg a papírt, hogy helyhiány miatt elutasították a fiamat. Valamelyik nap hallgattam a híreket, és abba az volt, hogy a romáknak fizetnek azért, hogy beírassák a gyerekeiket, nincs semmi bajom a romákkal, igen nekik is integrálódni kell, de valaki mondja már meg nekem, hogy a mi gyerekeink, illetve más problémás gyerekeket nem kell integrálni? Mi miért nem kapunk segítséget?
Nem pénz kell, hanem odafigyelés, mert én szeretném óvodába járatni a gyerekemet! Természetesen fellebbezek a döntésük ellen, ha kell, a végsőkig elmegyek!!!!!!
Köszönöm, hogy "meghallgattatok"!
Szia!
Sajnos nem olvastam, nem is tudtam, hogy van neki több is. Még sajnos ezzel a könyvvel sem végeztem, kevés időm van olvasni, de utána fogok nézni!
Anikó
Esetleg olvastad már a másik két könyvét is?
Eddig összesen hármat írt, de azokat nem tudom, hogy már lefordították-e magyarra, én az elsőt is csak németül kaptam meg.
Köszönöm, hogy leírtad. Egyáltalán nem voltál zavaros.
Szerintem is kétségbeejtő és felfoghatatlan,hogy bizonyos orvosok, miért nem tesznek semmit, miért tiltakoznak, ha a szülő tenni akar valamit a gyerek gyógyulásáért. Azt hiszem ennyi pénzt még a kevésbé tehetősek is szívesen áldoznak, ha várható a gyerek állapotának javulása.
Magamtól semmilyen diétát nem mernék elkezdeni, így is nagyon kevés féle ételt eszik meg a kisfiam. De már kaptunk időpontot a Büky doktor úrhoz, nagyon kíváncsi vagyok a véleményére.
További ajánlott fórumok:
- MMR oltás - autizmus. Lehet összefüggés?
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Láttok autizmus jelet az alábbiakból?
- Ezek az autizmus jelei lehetnek?
- Lehet autizmusom vagy Asperger-szindrómám ez alapján?
- Szerintetek lehetséges, hogy autizmusom van vagy mire gondolnátok?