"Attól még, hogy ráütsz a fenekére, nem törik csontja!" Egyetértesz? (beszélgetés)
Beírtam a keresőbe, hogy "elfenekelés", hátha találok valami jó pszichodumát így éjszakára.
Hát csajok, nem éppen azt dobta ki a gép, amire kíváncsi lettem volna...:))
Én rosszalkodásra sosem csapok oda, ami esetet felhoztam (az autó alá szaladós) csak ezt tudom ismételni, mert egyébként nem kap semmiért. Nem érdekel ha tönkretesz valamit, nem érdekel ha órákig visít. De ha milliószor agyonmagyarázot veszélyes dolgot művel akkor elszakadt a cérna.
És most ne mondja senki, hogy mert hol voltam én, az én dolgom stbstb, mert az még nem látott gyereket közelről; minden veszélyforrást egyszerűen nem lehet kiküszöbölni
És ami a megbeszélést illeti, miután kapott a fenekére el lett neki magyarázva, hogy ez most miért is volt és hogy ettől még szeretve van, és csak azért kapott mert anya szomorú lesz és sírni fog ha vele történik valami és ezt nem akarjuk
Ennyi; nem hiszem hogy ettől soha meg nem bocsátható lelki sérüléseket szenvedne. Ami meg a bizalmat illeti nem ezen múlik, hanem azon hogy mindig ott vagyok a szüksége van rám, hogy foglalkozom, törődöm vele
Szerencsés asszony vagy :))
De azért vannak kis ebadták a világon, akikkel nem lehet nagyon mit kezdeni.
elég érdekes elképzelés szerintem verekedésről verekedssel leszoktatni egy gyereket, még ha "csak" fenékrecsapásról van is szó... mitől is fogja megtanulni, hogy a verekedés nem elfogadható?
Amúgy tényleg, az enyém sem tesz tönkre szándékosan dolgokat...
Ne így mondd már légyszi, hogy megverni, mert tényleg azt hiszem, hogy két különböző dologról beszélünk!
Megverni: az én gyerekkori barátnőmet verték a szülei, gyakorlatilag minden nap. Ütötték, verték, ahol érték, vér folyt, üveg tört, szóval minden, amit el tudsz képzelni!
Popóra ütni: "Enyje Pistike - püff a popóra - most mondom el századjára...." Nekem ez ezt jelenti, nem többet.
Lehet, hogy a másodikkal én is megszívom, elég akaratos már most is, de remélem, akkor is tudom majd verés (fenékre ütés, stb...) nélkül kezelni a dolgokat. Persze nem tudhatom, de egyelőre így állok hozzá.
Igazából az rendben van, hogy valakinél néha elszakad a cérna és odacsap, teljesen érthető, én azzal nem értek egyet, ha valaki ezt helyesnek gondolja.
További ajánlott fórumok:
- A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Mit tegyek a 2 éves kisfiunkkal, hogy ha ráütök a fenekére, ne nevessen ki?
- Az okos ember depressziós, az ostoba ember boldog. Egyetértesz?
- Óvodás korú gyermeked mivel büntette az óvónő, amikor nem úgy viselkedett ahogy kellett volna? Egyetértesz a kapott büntetéssel?
- Ugye egyetértesz, hogy nem érdemes szomorúnak lenni?