Arcidegzsába (beszélgetés)
Nem röhöglek ki,miért tenném?!
Volt egy ismim,aki járt egy jósnál,neki megjósolta,hogy hamarosan férjhez megy,de külföldön.A nő 45 körül lehetett akkor.Férjhez is ment és Ausztráliában.Jó,mi?Addig még tervben sem volt Nála külföld.
Igen,lehet valami ebben,nem akarnak tudni arról,hogy szenvedsz,mert így könnyebb.Mintha nem akarnák látni azt,hogy a gyerekük szenved,mert fáj Nekik látni,de ezzel nem oldanak meg semmit.
Ilyet ne is gondolj(bagoly mondja...)Sok hülyeség eszembe jut nekem is,hogy mennyire megkönnyíteném a dolgukat,ha végetvetnék ennek a rémálomnak,de azzal Őket ölném meg!
ezt én is olvastam...
már nem emlékszem, meddig ittam az orcáncfű teát, de hetekig minimum, az tuti.
mondjuk ezt a Vega teszten mondták, soha nem éreztem, pl amikor ittam lugosító keveréket, abban volt csalán is.
ellenben a feketeürömre én kérdeztem rá, arra csak enyhe allergiát állapított meg, hát én nem nevezném annak, hogy taknyom-nyálam folyik tőle...
és tudod, mi az érdekes? sok fórumon jártam, ahol ilyesmi problémákkal küzdenek emberek régóta. rengetegen vannak egyedül, nem segít a családjuk, elhagyták őket emiatt....
szerintem egy ilyen helyzetben tudod meg igazán, kire számíthatsz. sajnos elég lesújtó tud lenni a felismerés.
úgy érzem, hogy valahol kizárják a tudatukból, mert nem találkoztak soha ilyennel. ha nem foglalkoznak vele, akkor számukra nem létezik.
azt gondolom már sokszor, hogy talán jobb lenne nekik, ha nem is lennék. akkor nem bőgne nekik senki....
és az én szüleim is egyetemet végzett, tanult emberek. mondjuk anyám orvosfóbiás, törött bokával se volt hajlandó bemenni a balesetire, hiába mondtam neki, hogy elkísérem, kivárom vele.
még soha semminek nem olvastak utána, soha nem segítettek orvost keresni, pedig látják, milyen állapotban vagyok.
tea meg lehet borogatás is. nálam tea lesz.
orbáncfűt is írja, azt már ittam régebben eredménytelenül.
figyelj, az én szüleim se fogják fel. anyám ma megint elkezdte, hogy a városban melyik nyelviskolába keresnek tanárt. nem érti, hogy én így nem fogok dolgozni.
vagy rendeltél volna a netről....
ne akadj ki, kérlek, csak rosszabb, ha felhúzod magad...
Figyu!
Beszélek telefonon,mondom,hogy mit találtam a betegségemre,ami esetleg hatásos lehet.Apum itt van,hallgatja.Leteszem a telót,majd ekkor mondja,hogy Ő már egy ideje olvasta,hogy a boróka jó a csontgyulladásra,de nem tudott szerezni,pedig kérdezgette ettől-attól
Szerinted nem akadtam ki??Mondtam is Neki,hogy fogja már fel,hogy basz.ott fájdalmaim vannak,ha bmit olvas vagy hall,ami jó lehet a bajomra,nekem szóljon,mert ha kell Mekkába is elmegyek érte,meg bmennyit megadok,ha kell bankot rabolok.
Basszus már rég vehettem volna gyógynövényben!