Arcidegzsába (beszélgetés)
A TV jósokat még nem hívtad ezek szerint
ja nem kell, csak találok Győrben is, ha komolyan gondolom :)
Megpróbálom megszerezni Neked a nőt,de nem ígérem,hogy sikerülni fog.Meg már arra sem emlékszem,hogy hol dolgozik,de szerintem Pest környékén
na ilyen jóst keresek!!! :))) akinél van referencia is.
Nem röhöglek ki,miért tenném?!
Volt egy ismim,aki járt egy jósnál,neki megjósolta,hogy hamarosan férjhez megy,de külföldön.A nő 45 körül lehetett akkor.Férjhez is ment és Ausztráliában.Jó,mi?Addig még tervben sem volt Nála külföld.
Te biztos nem fogsz kiröhögni, de én már arra is gondoltam, hogy elmegyek egy jóshoz. (persze körbekérdeznék, kihez, aki jó is). csak hát félek, de nagyon, hogy rosszat mond erről a betegségről.
Igen,lehet valami ebben,nem akarnak tudni arról,hogy szenvedsz,mert így könnyebb.Mintha nem akarnák látni azt,hogy a gyerekük szenved,mert fáj Nekik látni,de ezzel nem oldanak meg semmit.
Ilyet ne is gondolj(bagoly mondja...)Sok hülyeség eszembe jut nekem is,hogy mennyire megkönnyíteném a dolgukat,ha végetvetnék ennek a rémálomnak,de azzal Őket ölném meg!
ezt én is olvastam...
már nem emlékszem, meddig ittam az orcáncfű teát, de hetekig minimum, az tuti.
persze, időnként jön órára...meg a barátnőmmel is tartom a kapcsolatot.
Na szép!Taliztál azóta vele?Szeretnek az emberek nagyokat mondani,csak betartani nem tudják amit ígérnek
Háromosztagú ideg:orbáncfű tea,olaj bedörzsölésre,meg a tinktura is.A kezelés hosszabb időt vesz igénybe,de eredményes!
pl emlékszem, mekkorát csalódtam egy tanítványomban, aki mellesleg az egyik legrégibb barátnőm párja. ő még annak idején megígérte, (kb 1.5 éve), hogy elvisz egy hiper szuper csontkovácshoz, meg term gyógyász is, az majd kideríti, mi bajom. a gond csak az, hogy Szlovákiában lakik. na a srác megígérte, hogy elmegyünk hozzá, elvisz, kér is azonnal időpontot.... na ezt olyan frankón elfelejtette, hogy azóta is visz...
Akkor rajta!Holnap vegyél,meg cickafark teát is.Soha nem tudhatjuk!!
Én egyenlőre kívülről szeretném alkalmazni a tinkturaként.Arra csak a virág jó,remélem kapok.
szóval a csalánteát még meg lehet próbálni...
Ezt nevezik struccpolitikának.Soha nem lennék rá képes!
mondjuk ezt a Vega teszten mondták, soha nem éreztem, pl amikor ittam lugosító keveréket, abban volt csalán is.
ellenben a feketeürömre én kérdeztem rá, arra csak enyhe allergiát állapított meg, hát én nem nevezném annak, hogy taknyom-nyálam folyik tőle...
ja, csak állítólag a csalánra is allergiás vagyok.
a cickafarkkal vigyázni kell, mert csak a havi periódus első felében lehet inni, úgy tudom. nem akarok én még nőgyogyis zavarokat is.
Megállapíthatatlan neuralgiai esetekben napi 2 liter csalántea elfogyasztása ajánlott.
és tudod, mi az érdekes? sok fórumon jártam, ahol ilyesmi problémákkal küzdenek emberek régóta. rengetegen vannak egyedül, nem segít a családjuk, elhagyták őket emiatt....
szerintem egy ilyen helyzetben tudod meg igazán, kire számíthatsz. sajnos elég lesújtó tud lenni a felismerés.
A cickafarkot olyan esetekben is alkalmazzuk,ahol már nincs remény.Az egyik legjobb,minden betegséget kitisztító hatású gyógynövény.Tapasztalatok szerint,több éve megmagyarázhatatlan,nem diagnosztizálható tünetek,betegségek szűnnek meg,rendszeres cickafark tea ivása után.Visszatérő tüneteket okozó,mélyszövetekben beágyazódott,baktérium vagy vírustenyészetek is megszűnnek fogyasztásától
úgy érzem, hogy valahol kizárják a tudatukból, mert nem találkoztak soha ilyennel. ha nem foglalkoznak vele, akkor számukra nem létezik.
azt gondolom már sokszor, hogy talán jobb lenne nekik, ha nem is lennék. akkor nem bőgne nekik senki....
Tényleg nem fogják fel?Szerintem nincsenek tisztában a helyzet komolyságával!Ez nem egy vesegyuszi,vagy lábtörés!Ebbe már pszichésen is kikészül az ember,testileg,lelkileg elfárad,kilátástalan minden,az őrület határán van...Ezt nem látják??
és az én szüleim is egyetemet végzett, tanult emberek. mondjuk anyám orvosfóbiás, törött bokával se volt hajlandó bemenni a balesetire, hiába mondtam neki, hogy elkísérem, kivárom vele.
még soha semminek nem olvastak utána, soha nem segítettek orvost keresni, pedig látják, milyen állapotban vagyok.
Kálmosgyökér(tudom ezt már régebben írtam),hat az idegekre,gerincidegekre is.Akkor alkalmazzák sokat,ha semmilyen betegséget nem tudnak megállapítani,és reménytelenné válik a beteg helyzete.
tea meg lehet borogatás is. nálam tea lesz.
orbáncfűt is írja, azt már ittam régebben eredménytelenül.
figyelj, az én szüleim se fogják fel. anyám ma megint elkezdte, hogy a városban melyik nyelviskolába keresnek tanárt. nem érti, hogy én így nem fogok dolgozni.
Komolyan úgy látom,hogy Ő még mindig nem fogta fel,hogy baj van,pedig egy értelemes üzletember,még azt sem mondhatom,hogy azért mert egy tanyasi papika,aki csak a tyúkokhoz ért