Arcidegzsába (beszélgetés)
vagy rendeltél volna a netről....
ne akadj ki, kérlek, csak rosszabb, ha felhúzod magad...
Figyu!
Beszélek telefonon,mondom,hogy mit találtam a betegségemre,ami esetleg hatásos lehet.Apum itt van,hallgatja.Leteszem a telót,majd ekkor mondja,hogy Ő már egy ideje olvasta,hogy a boróka jó a csontgyulladásra,de nem tudott szerezni,pedig kérdezgette ettől-attól
Szerinted nem akadtam ki??Mondtam is Neki,hogy fogja már fel,hogy basz.ott fájdalmaim vannak,ha bmit olvas vagy hall,ami jó lehet a bajomra,nekem szóljon,mert ha kell Mekkába is elmegyek érte,meg bmennyit megadok,ha kell bankot rabolok.
Basszus már rég vehettem volna gyógynövényben!
A borókára írja,hogy a legmélyebb helyekre is eljut,így az idegekhez is,kiírt minden nem odavalót.Meg a fekete ürömre:)
Írjad csak be a google-be,hogy:Kapu-A Test betegségei-Betegségek i betűvel.
Én C-Cs-t írtam be.
nekem inkább valami idegi fájdalomra való kellene. szerintem nekem nincs csontgyulladásom.
de te próbáld ki, főleg a cickafarkot. mondjuk én azt mensi szabályozásra ittam annak idején, rossz íze van, de mindegy.
Találtam vmit.
Borókabogyó:rombolja és pusztítja még az ellenálló bacikat is,ezáltal hat a test legbensőbb szövetelemeire,csontra velőre,idegekre.Kitisztítja a szervezetből az elhalt szöveteket is.
Mezei zsurló:Gennyesedés esetén is alkalmazható,mivel különleges hatása,hogy minden szövetelembe tisztító hatással rendelkezik.Feloldja és kitisztítja a szervezetünk számára nem odaillő szövetállományt és kórokozót.
Cickafark tinktúra:Közvetlenül és nagymértékben hat a csontvelőre.Segít olyan esetekben is,amelynél már minden más gyógymód csődöt mondott.Ha teát is készítünk belőle,Görög lepkeszeget kell adni hozzá,így jó csonvelőgyuszira.
Fekete üröm(tudom,az allergiád):Minden olyan betegségre hat,ami a csontvelő betegsége lehet.
Ezeket egy olyan oldalon találtam,ami direkt csontfertőzésről,csonvelőgyusziról,csontelhalásról...szólnak.
Tuti kipróbálom,mert még sehol nem írtak semmit,ami jó lehet a bajomra.
:D
Jó kérdés,talán az unicumban meg a hasonlókban.Ezeket nagyon utálom.
Meg talán a száraz italokban,mint a martini.Lehet most bakot lőttem,nem igazán tudom.
Viszont múltkor kaptam jégbort.Az vmi Isteni!!Tele lehet cukorral,de ennél jobb nincs.
nálam egy jó alapos bepiálás van tervbe véve...
melyik alkoholfajtában lehet a legkevesebb cukor?
Ezt jobban ki sem foghattuk volna egyébként.Kettő olyan dolog fájhat a testben(mindegy,hogy mi okozza),amire nem hat a csillapító kicsit sem,ez az ideg és a csont.
...mert ha legalább bevehetnénk valamit,s pár órára jó lenne!!!de neeeem,erre nincs semmi,hogy basz.dna me
most olvastam megint egy cikket angolul, hogy a trigger pontok okozta fájdalomra nem hatnak a 1. nyugtatók 2. izomlazítók 3. fájdalomcsillapítók
mindig ide jutok vissza, hogy ez lehet a bajom, csak miért nem tudom rendesen megtalálni is kinyomni ezeket a pontokat????
Ezt most találtam,illik ránk rendesen:
"Mostmár nem lehet visszafordulni,nem lehet többé semmit az időre vagy a véletlenre bízni,nem lehet várni,hogy majd csak lesz valami,s nem is lehet belenyugodni,hogy addig is,amíg lesz valami,én csak élek így tovább"
Bennem néha percenként váltakozik a kétségbeesés és a remény
Ezt mondtam régebben én is és még ma is így gondolom.
én úgy érzem, hogy már nincs remény.
nem tudsz azzal küzdeni, hogy van egy olyan bajod, amihez nem ért senki. illetve abban sem lehetsz biztos, hogy mitől van.
en elismerem, hogy vannak nagyon súlyos betegségek. de ha valaki pontosan tudja, hogy mi a baj, mi okozza, azzal könnyebben tud harcolni.
Azt nem tudom,hogy mindig ez lesz-e,én is sokszor felteszem magamnak ezt a kérdést
Nem hiszem,mert nekem nem ott fáj,szerintem ez a gyuszitól van nálam inkább