Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy kihagynám a kétes próbálkozásokat, és nekifutok egy miniliftnek. Három orvos merült fel:
dr. Rodrigo
dr Pataki
és dr. Kovács Ferenc.
A fentieken kívül tudtok még ajánlani vkit, akihez érdemes elmennem egy konzultációra?
MOK Országos Szervezet / Hivatal
Cím: 1068 Budapest, Szondi utca 100.
Postacím: 1390 Budapest 62., Pf.: 175.
Telefon: +36 (1) 269-4391
Fax: +36 (1) 269-4392
E-mail: mok@mok.hu
..uh szegény..
Jaj Istenem drukkolok nagyon. ..hogy ne legyen bajod és valaki kiszedje onnan. Az a baj hogy igy szerintem nehéz ajánlani Dr.t mert nagy a felelöség .. ezek szerint.
Van állítólag valami Orvosi Kamara ..menj be oda s Ök biztos ajánlanak megfelelö sebészt. ..és reméljuk hogy segitenek rajtad.
Szia! nagyon sajnálom, Isten mentsen mindenkit ilyen felelőtlen dokitól!!!
remélem a többiek tudnak tanácsot adni...
helyedben csinálnék fotókat (egy közelebbit és egy kicsit távolabbit) minden létező jobb plasztikai sebésznek elküldeném e-mailben Mo-on telefonszámmal együtt...
Szia!
Roggyantabb állapot nem lesz akkor sem, ha abbahagyod a botoxoltatást. A ránctalanabb arc is kitart még egy ideig, hiszen kell némi idő, amíg újra alaposan bevésed az addig szépen kisimult arcodra a most még alig látható mimikai ráncokat. :)
Ami engem aggaszt picit, hogy hasba szúrva segíti a fogyást, magyarán egyes tanulmányok szerint zsírbontó hatása is lehet. Csak hasba adott botoxról olvastam ilyet; a realselfen cáfolják az orvosok, hogy arcon lenne ilyen hatása. Na most, ez nekem fura: vagy van ilyen hatás, vagy nincs. Mi az, hogy hasban van, máshol nincs...
En a szemem körül es a mergesemet szoktam botoxoltatni. A szememnel elöfordult, hogy botox utän kellett mennem korrigäciora, mert a benult izmok helyett teljesen mäsokat kezdtem el hasznälni. Viszont a merges baräzdäm, mär botox nelkül is gyönyörü, leszoktam a räncoläsärol. Tavasztol öszig kötelezöen botoxoltatok a hunyorgäs miatt. Szerintem klassz dolog, ha nem lettem volna olyan alulinformält, a harmincas eveim elejetöl hasznälnäm.
Ha botoxoltatsz, lesz valami fura a tekintetedben, amit a mai napig nem tudok megszokni es megfogalmazni sem mi is az. Egyböl kiszurom es megmondom öszinten, magamon sem tetszik. De mivel lätom mennyivel kipihentebb a fejem vele mint nelküle, nem is kerdes, hogy elek vele.
Köszi a botox infókat.
Kovács doktor csak botoxot már nem vállal.
Akkor a Rácz dr.nőt majd megkeresem egy konzultációra.
érdekes ez a mimikai ránc... 10 évvel fiatalabb barátnőmnek 2-3 vízszintes ránca is van a homlokán, mert állandóan húzogatja. Botoxal sem tudnák simára csinálni...Ez olyan mint a hanyatt alvás, minden tanulható, soha nem húzogattam a szemöldököm.. Kint erős fénynél napszemüveget hordok. Ellenben átlagnál többet mosolygok...
2016 tavaszától nekem is jön a botox, szerintem klassz dolog, 5-6 hónapig kitart, főleg szem környékén szeretem, ne törjön be a bőr...
Több mint 15 éve botoxoltatok.
Az egész homlokot kell és a szarkalábat . És sehol máshol nem fog ránc jönni. Ez tuti.
Persze ha még nincsenek óriási barázdák. Mert azt nehéz kisimítani.
Sopronban van dr kovács ferenc de állítólag nem sokáig fog botoxozni.. inkább a műtétekre összpontosít. Kár mert nagyon jó. De most még lehet hogy csinálja
És a lézeres kezelésekkel?
Ott van évi 1-2 fenntartó kezelés.
Az sem jelenthet megoldást ezek szerint.
Mindkettő jó lehet valamire.
Azért a Fraxelt végleg beszüntetnék nem veszítenénk sokat.
Ahogy a kémiai hámlasztás fajtáinál is akad példa gondolom.
Az ember a szemének hisz.
Válaszaim: badarság, nem...nem. Ki riogat? :)
nyilván 50 év múlva mit okoz nem tudhatjuk...
drkovacs.at/hu/kapcsolat/
Sziasztok! (felteszem újra hátha érkezik válasz, vélemény, tapasztalat)
Próbáltam utána olvasni de konkrétan nem találtam ilyen tapasztalatokat a botoxal kapcsolatban. Mivel még nem kaptam szertném előtte kérdezni, hogy az igaz e hogy a lebénított izom helyett másik izom mozdul meg, emiatt máshol lesz ráncom és utána már azt is hozzá kell botoxoltatni és igy alakul ki egy ördögi kör, valamint egy kifejezéstelen arc.
Továbbá hogy ameddig nem mozdul lelassul a kollagéntermelés meg ilyesmik és mire kimegy a hatása egy roggyantabb állapot áll be így ismét kell a botox.
Ebből tapasztaltatok valamit vagy csak riogatás.
Ismertek ügyes dokit Sopronban vagy Mosonmagyaróváron?
Köszi előre