Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!!
Most voltam Dr Szöcs Hajnalnál életem elsö botox kezelesen. Igazság szerint én botox lipflip-et szerettem volna (amikor a felsö ajkak fölé adnak szurit Közvetlen, ha neveteskor kvazi eltünik a felsö ajak. Instán van sok kep, aki nem ismerné :) ) Viszont konkretan a doktornö sem ismerte ezt, igy csak az orrom alá adott egy kis botoxot, hogy ne tudjam ugy felhuzni az ajkaim. Viszont szerintem en nem ezt kerestem, mert az ajkam attol meg szerintem ugyanugy be fog fordulni neveteskor es az orrom alatti rész amugy is tul nagy. :( Szoval ha barki tudomására jutna, hogy a dokija csinál ilyet, kérem szépen szóljon!!! 😊💋 Nagyon szépen Köszönöm!! :)) (plusz kaptam még incifinci botoxot a szemhejamba is, hogy feljebb jöjjön a szemöldököm. De a doktornö mindenröl egy kicsit probalt inkabb lebeszélni, Szoval dramai valtozasok sajnos nem hiszem, hogy lesznek rajtam a közeljövöben. A doktornö mindenesetre kedves es erti a dolgát. :)
kérdés mire szeretnéd... pattanásokra vagy ráncmegelőzésre... bogyót inkább ne...
Szőcs Hajnallal írattam fel anno a differin retinol krémet... ezer forint a receptírás, maga a cucc cca. 2500.- fokozatosan kell a bőrödet hozzászoktatni, eleinte hetente két hetente keveset kenni, fekvés előtt, mert fényre érzékeny. Napközben fényvédelemre ügyelni, nem lehet mellette napozni vagy szolizni. Ha hozzászoktál akkor lehet váltani másra.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen retinolsavas krémek vannak? Hol lehet ezeket felíratni, a helyi bőrgyógyász szakrendelőben felírják kérésre, szépészeti okból vagy menjek inkább magánrendelésre? És hová? Tudtok esetleg kedves orvost Budapesten, központi helyen?
És tudom, hogy van A vitamin tablettában is, amit inkább csak komolyabb pattanásos esetekben írnak fel, de az veszélyes. Nincs valami enyhébb, kozmetikai változat, ami hosszú távon lehetne szedni? Idősebb vagyok már, nem várható, hogy terhes legyek, úgyhogy csak nekem árthat. Köszönöm előre is.
Alma
..ma reggel kávé után ugy döntöttem inkább törlöm ezt a naplot.
:)) Bocsi
Naplobejegyzesem
14.pontjaba
második,harmadik,negyedik képem uj.. tegnapi ..
Lassan 2 honapos miniliftem.
❤💖🙂💖
szerintem egyiknek sincs mű arca... ízléses gyönyörűség mindegyik...
nah ezt nevezik arcszobrászatnak, amit nálunk senki nem tud... csak mondják...
Oksa, megbeszéltük !!! ;)
igen, láttam valahol... :) vagy számolgattam... de figyu, nálunk is röpködnek a milliók, akkor legalább legyen látványos és szép. Szóval most valami 3 mft vagy 4 mft szerintem ne az határozza meg mennyire vagy biztonságban, esetleg mennyire leszel elégedett az eredménnyel...
bár lehet ennyiért már komplett fejet lehet venni újonnan a feketepiacon :D :D . Viccet félretéve, ha lenne ennyi pénzem, csak hozzá mennék! elkezdtem spórolni, ha nem jönne be a lottó ötös... még akármi is történhet ;)
Hűha!! Megnéztem a doki lapját, tényleg csodát tesz. Ha mész hozzá, szólj légyszi, betársulok, addig meg gyűjtögetek..😊
Árat láttál? Addig még nem jutottam, csak a képekig😊
nálunk nagyon gyerekcipőbe járnak ezek a dolgok, pedig jelentkező van már bőven...
cici, orr plasztikában vannak jó dokik, de még olyan fullos arcplasztikát nem láttam, amire azt mondtam volna atyavilág... ha nem eszem egy évig, akkor is kell nekem olyan...
van egy orosz plasztikai sebész nézzétek meg az instán, valahogy be kellene jutni hozzá, hátha adna csoportos kedvezményt...:D :D nah ő nem semmi... Maxim Ivanchuk. Sűrűn lottózom, egy nagyobb nyereménynél tuti ő lesz a dokim :D :D
Igen, én is csodákat látok külföldi oldalakon, itthon meg a negatív tapasztalatokat a töltésekre.
3D tervezésen volt már valaki? csinál Krasznai is, Viczián is, a honlap szerint a töltés, arcplasztika eredménye is modellezhető.