Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, nekem sem ajänlottäk! Söt, kifejezetten ovaintettek töle.
Sokan választanák a Pataki doktor urat is.. ám valoszinuleg jo szakember.. ja ;)
Drukkolok
Szia Gyôrgyi!
Köszönöm segítségedet, és nagyon hálás lennék ha olvashatom naplódat. Igaz, hogy évekkel ezelőtt regisztráltam, de most léptem be, és igazából nem tudom, hogy működnek itt dolgok, pl-ul, “beengedlek”?
Szia ! Azt nem tudom kihez menj, viszont azt tudom kihez ne. L.Zs-hez ne !Szívesen beengedlek a naplómba, ha kéred, és megérted miért írtam.
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék kérni olyan hölgyektől, akiknek volt már arc plasztikájuk. Szeretném én is megcsináltatni, Pataki doktor úrnál voltam konzultáción, SMAS lift-et ajánlotta. Volt már nála valaki?
Köszönöm a segítséget :-)
Hát nem volt már lóvém a dokit fizetni korrigálni. Vettem anyagot azt szevasz tavasz. Tök egyszerű. Persze nem szem alá. Oda nem merném meg ott nekem nem kell.
..hát te nagyon bátor vagy :) magadat szurod uhhh.. jessus
Az államba amit saját magam csináltam ott van két és fél éve hibátlanul.
Nekem több mint 2 évig tartott a juvederm voluma. Sőt még mindig ott van. Csak megfelelő mennyiség kell. Pl 1 ml olyan mint halottnak a csók. Arcra minimum 3 ill 5 ml kell.
ez a mese habbal. Mivel tudom hamar elmegy sok dokinál voltam már...volt nem egyszer 90eft/ml volt... nekem is mondták egy két évig megmarad... ha csak egy évig megmaradna akkor nem kísérleteznék a zsírral...
Csak az nem tudom, hogy valaki külföldön töltet az miért marad meg... mert itthon nagyon ritkán van hogy a páciens fél év múlva is elégedett...
ezzel sajnos én is így vagyok. Héten voltam konzultáción.
Goisis Microfat saját zsír feltöltésre kértem árajánlatot...ezzel az eljárással állítólag 60-70%-a megmarad elvileg. Szem alatti árokba, lefutó redőkbe, szájba és kis állkontúrozást kértem, hatszáztízezer forint lenne altatás nélkül :) ha tudnám megmarad legalább 2 évig és szép lesz akkor belevágnék, de így még futok pár kört...
Ami kissé zavart, hogy a honlapon lévő 2 páciensen kívül nem tudtak mutatni referencia munkákat és senkitől nem hallottam róla...
..passz nem éltem soha ezekkel :))) nekem zsir szemgödör alatt ott levö saját zsirom átcsoportositása A-bol B-be és izom feljebb huzással tunt el a sullyedt tekintet meg a mély gödör.. a kulsö szemzugbol meg a minilift vitte el a szarkalábat
a botoxról is kérdeznék: egyszer csináltattam a szemráncokra, de azt mondták, hogy csak azt lehet, ami a külső szemzúgban van, mert ott van izom. tehát a szem alatti többi ráncot nem.... akkor miért írják sokan úgy, hogy botoxoltattak a szem körül, ha ez nem is lehetséges???
a doktor úr meg azt mondta, hogy ezek a mai hialuron anyagok már akár 1,5-2 évig is kitartanak....
..uh én nagyon utàlnàm ...a töltögetést..inkàbb 100 szor minilift .
Ez a töltögetés, néha úgy érzem, mint halottnak a csók :( a zsír meg a másik fele, jó pénzért gyorsan felszívódik
ha félévig kitartott akkor az baromi nagy szerencse!
nekem 1 hónap és csókolom, volt nincs... bármit bárhova töltenek...
A szemhez rakják a leglágyabb anyagot, az szívódik fel a leghamarabb. Másik gyártóé sem lesz tartósabb.
Öregen... Plasztikai szempontból 30-35 felett lassan már az öregek táborába tartozik az ember lánya, akin már van mit javítani, én is erre gondoltam. Sajnos elég korán megkezdődik a zsírszövet csökkenése, de a természet humorérzéke folytán csak onnan, ahonnan nem kéne (pl. arc, kézfej). Az ember “fia” - szerencséjükre - később kerül ebbe a kategóriába. Szóval ne arra gondolj, hogy majd 70-80 évesen nem érdekel, hogy nézel ki, nem akarsz szép hulla lenni. ;) Hidd el, lehet, hogy érdekelni fog. :)
Sziasztok! Dr Gyetván Jánosról valakinek tapasztalata? Arcplasztikában!!! Köszönöm ha van aki járt nála és megosztaná a tapasztalatait
Sziasztok, a másik fórum megállt, itt teszem fel a kêrdést. Szóval fél éve tôltöttek hialuront a szemem alà, de felszívódott jórêszt. Most megyek potoltatni másik dokihoz, de ő más màrkájú anyagot hasznàl? Tapasztalatok alapján volt valakinek hasonló, lehet a két külön márka miatt gond?
Na jó visszavonom, megnéztem a Kontur Klinika honlapját is :)
csak egy gyors kérdés :) minden plasztikai sebész ilyen szexi :) ?
Igen, gondoltam en erre, de oregen mar valszleg kevesbe fog erdekelni, hogyan nezek ki, mint most :D Legalabbis azt hiszem. De persze, jogos erv ellene. Most mar csak arra kene rajonnom, ki milyen neven csinal ilyet, mert eskuszom, nem talaltam eddig magyarul ilyesmit...
Szia!
Biztos csinálnak itthon is ilyet, de eddig még mindig azt olvastam róla, hogy nem nagyon ajánlott, mert az öregedés során, amikor zsírszövetet (is) veszítünk, nagyon jól jön majd az az extra zsír.
Persze lehetnek kivételek, extrém esetek, de óvatosan...
..igen én leirtam a tapasztalatomat .. de senkit nem akarok meggyözni hogy ki kihez megy ez teljesen egyéni döntés.
..legyen .. akkor lesz a legjobb ha valaki oda megy valakihez elmondja mik az elvárásai, s elmondják neki mit lehet tenni, és plussz elsöre meg lesz az a bizalom szeru érzés .. hogy itt valoszinuleg nem fognak elcseszni.. Nekem ez igy volt ..akkor nem kell gondolkozni tovább. ..de ha pici bizonytalanság is van akkor inkább nehogy rábizza az illetöre.. menjen tovább.
Ez meggyözöen hangzik pläne, hogy meg vagy elegedve!
..én azért mentem a Rodrigo Dr.hoz mert a vároja mindig tele kulföldi páciensekkel is akik jo véleményeket irnak rola .. és láttam munkáit is. Láttam videoit is ahogy berajzolja mit fog csinálni, a nyilt mutéteket végig nézni videorol az idegeim nekem picit gyenkék ehhez :))) ..ja meg hát ugye én is itt vagyok az also szemhéjammal amit senki nem vállalt el Bp en anno mert szerintük még nem kellett azt operálni, s Ö meg megcsinálta és szerintem szuper lett.. s most a miniliftem .. teljesen oké.. mert nem azt csinálja amit Ö akar , hanem amit kérnek töle. A pindur pocakomat is tök szépen leszedte . Szoval nekem 5 csillag a Rodrigo Dr. Nekem egyértelmu hogy ha jövöbe bármit szeretnék ilyen plasztikai dologra gondolok..akkor csak is hozzá.
Nekem nagyon ajänlottäk dr Gyetvän Jänost. Rajta csak azert töröm a fejem, mert Gödöllö nekem nem igazän esik utba, es ö ott praktizäl. Dr Patakit ugyancsak ajänlottäk nekem is es Rodrigot is. Koväcs Ferencre räkeresek, nem tudom ki ö...
További ajánlott fórumok: