Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
hu TCA az elég brutális, cafatokban hámlasz te is, láttam pár lányt anno...?
Szerintem érdemes lenne megismételned majd. Van itt egy ilyen fórum biztos tudsz jó tapasztalatokra szert tenni, ha vissza olvasol benne.
Én nem mertem bevállalni, azzal otthon kell maradni...
V.Vanda: köszi, cuki vagy :)
Palma_eve: nincs pati vagy különösebb ráncom, tág pórusok, inkább a löttyedéssel küzdök, valahogy próbálom megállítani az időt.
Olyan "huha de szupi" érzésem soha nem volt a legdrágább cuccoktól sem. Azt mondják akinek hidratált bőre van annál nem olyan látványos a változás. Aki naponta foglalkozik magával az talán a bőröregedést kitolhatja.(?) Lenne valami csoda gömb megnézném milyen lennék, ha nem macerálnám folyamatosan az arcomat és össze-vissza ennék minden félét :D de ezt nem tudhatjuk sajnos, így max a lelkiismeretünket nyugtatjuk, megteszünk mindent az ügy érdekében... majd hatvan akárhány évesen visszatérünk rá :)
Ezer hála!!
Kolbi melyet csak páran tudnak megdobni hasznos infókkal .
Te benne vagy😁😁
Ordinarytól ezeket antioxidánsokat használom, Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% újra vevős
Acetyl Hexapeptide-8 peptidféle elvileg botox szerű hatással van, de nem tapasztaltam semmit, így nem fogom újra venni...
Alpha lipoic acid 5% ezt is szeretem, mikor felkenem kicsit melegítő hatása van, ez is újra vevős.
Geek&Georgous: itt olvashatsz róluk, rengeteg vélemény
nem olyan durva 20% egyébként...lehet ennél erősebbet is rendelni külföldről pl. 35 vagy 50%. (ezt már semlegesíteni kell szódabikarbónás vízzel a végén) Az én vékonyka bőröm is elbírta. Igaz csak egyszer vettem, végig csináltam egy kúrát jó pár évvel ezelőtt. Szépen rendbe tette az arcomat pattanások után. Azóta nem csináltam, nincs szükségem rá, enyhébb cuccokkal nyomom csak.
Ha valaki ilyenre adná a fejét csak minőségi terméket vegyen, pl. Neostrata, szerintem egyik legjobb márka. Nem olcsó, de nagyon kiadós. Még anno amikor TCA fórum működött valaki írta, (más márkát rendelt valahonnan) olyan szagú terméket kapott, mintha hígító lett volna benne) Szóval szerintem ezen nem szabad spórolni, egyébként is egy ilyen termék ára kb. annyiba kerül, mint szakembernél egy kezelés, oda meg nem egyszer kell menni, hanem legalább 8-10x.
sok függ a bőr hidratáltságától, főleg a bőr vastagságától.
PC termékeknél BHA erősebb, mint egy koreai 2-4%-os mert abban hialuron is van. Fokozatosság nagy előny. Akkor csak 10 naponta alkalmazd, majd cca 8 kezelés után lehet hetente 1x. Kenhetsz fele annyit is magadra. BHA nem kell lemosni... mechanikai peeling helyett is kiváló, imádom... mióta ezeket használom nincs patim, vagy ha jönne havonta 1, napközben rákenek egy kicsit 2 nap alatt eltűnik...
Gyű a 20%-os durva lehet.
Azért ez a profi feeling már.
Én egy paula c. 2%bha-val tulnyomom magam. Hámlok tőle.
Mindent a nagykönyv szerint csinálok. Lemosás Bha 10perc pihi után hidratáló.
Reggel langyos majd hidegvizes lemosás. Majd fényvédős hidratálás.
Még tanulnom kell
Köszke 😘
sok féle hámlasztás van...
Barátnőm hámlasztott szakemberrel lézerezve is volt... Jó volt, de ahogy abba hagyta előjöttek újra a problémái...
pl. állrészen/toka részen csúnyán kipattog, szőrtüsző gyulladás stb.
Kapott tőlem egy 20%-os glycolsavat... heti 1-2 alkalommal bekeni, azzal kordában tudja tartani...
Persze jók a bőrgyógyászok...
Nyilván ráncos, napkárosított, esetleg patis bőrön látványosabbak a kezelések.
Aki csak az időt akarja megállítani, annak tökéletes az otthoni hámlasztás stb. külföldről sok mindent be lehet szerezni... olvassanak utána, próbálkozzanak gyengébb anyaggal, aztán jöhet az erősebb...
savakból 8%-os anyag is tökéletesen elegendő arra hogy a sejtek, kollagénrostok érezzék a törődést.
Szerintem a hangsúly a rendszerességen van...
Gondolom aha10% (max 30% amit itthon használhatsz)
Bha 2/4% os
Azért egy orvos által végzet kémiai mélyhámlasztás
Látványosabb!
Mondjuk a lézeres dokik utálják:) 25perc menny haza és ápold te a bőröd. A lézer sem jobb szerintem. A zsírosabb netán problémás bőrön jobb a kémiai. Sok barátnőm hámlaszt orvossal és megkell mondjam látványos. Na itt is csak 4hónapról van szó azután go megint.
régen megvettem a drága kókuszolajat/kókuszzsírt. Ugye mindkettő u. azt jelenti, ha valaki nem tudná. 22 fok körül dermed... azért olyan. Ma már nem veszek mert ezzel a főzök. Az a lényeg Nem hidrogénezett kell legyen, azaz nem volt mindenféle kémiai eljárásnak kitéve. Valahol oldalán rá kell hogy írva legyen. Ami főzéshez van az szagtalanított. Ez ugyan az a téma, mint az Extra szűz olívaolaj...
Szóval veheted ezt is azt is, csak ne hidrogénezett legyen...
A kistégyelyes kókuszzsírnak kókusz illata van.
Kicsit pontositanék. Az Ónosiék párnája, amit nyakpárnának írtam, hogy bejött, az ránctalanitó arcpárna😊.
De Én az oldalt alvást vele, ahogyan a honlapjukon írják, nem szoktam, hanem a háton alvásban jött be a magassága, és a huzata, ami szatén.😊
rendszeres gyantázás az elképzelhető, mivel ott eléggé megtépkedik a bőrt:( juj...
nekem miniliftingem volt, ami az alsó arcra vonatkozik... fül előtt és mögött vágnak.
Zsírtöltést javasolt? azt mindenképp műtét utánra kérd. Nekem is volt. A műtéttől dagadt lesz a fejed, azzal ne terheld pluszban a bőröd. Utána mész töltésre akkor többet is tud betölteni, mint liftinggel egyetemben.
Köszönöm szépen a gyors választ.
Nekem a felvarrás+töltés az asszimetria miatt kellene (nem a ráncok miatt)
Az arclifting, az felvarrást jelent ugye? Mert az orrplasztikus azt mondta lifting... megmondom őszintén nem vagyok ezekkel annyira képbe...
A felső szemhélyam viszont nagyon lóg..., szerintem a rendszeres szemöldök gyantáztatás tette így tönkre.
A kozmetikus csajszi, aki tetóválta,folyamatossan emelgette a bőrt, hogy a tusvonalat be tudja rajzolni 😕
A dekoltázsomnak egyébbként a rendszeres és túlzott szoláriumozás volt a legkárosabb... ( 15 éves koromtól heti 3*30 perceket jártam évekig 30 éves koromban volt az első szünet, mert babát vártam)