Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

5448. Nátháska (válaszként erre: 5411. - Zsazsi1)
2015. dec. 2. 13:50

Szia!

Picit én is belekotyogok saját tapasztalattal: én erősen ráncolom a szemöldököm, annyira, hogy az izom már be is állt ebbe a helyzetbe. Már alaphelyzetben is lehet látni a szemöldököm felett a kis bemélyedést, ami másoknak csak ráncoláskor jön elő.

2x voltam már glabella-botoxon, és még menni is fogok, bár lehet, új helyet kell keresnem. Első alkalommal nagyon meg voltam elégedve a hatással, pár napon belül az izom teljesen elsimult, és a hatás 3 hónapig tartott. Amint láttam, hogy újra tudom (rendesen) mozgatni az izmot, mentem is újabb injekcióra. Csakhogy ennek a hatása kb. 1 hónapig, ha tartott.

A bevésődött glabella-ránc nem simult ki teljesen, de mivel az 1. alkalommal hónapokig nem tudtam mozdítani, kevésbé volt mély és látványos.

Most úgy döntöttem, adok még egy esélyt ennek a doktornőnek, de ezúttal a botox mellé feltöltést is fogok kérni a ráncba (mert most nagyon mély lett). Sajna a 100 km-es körzetemben csak 2 helyen találtam (google-on) botox-ot alkalmazó orvost; ráadásul az a bőrgyógyászati központ, ahol ez a doktornő rendel, még a SZÉP-kártyámat is elfogadja :)

És van még egy hatalmas pozitívuma számomra a botoxnak: én nagyon fejfájós/migrénes vagyok, értem ezalatt a havi 1-2 alkalmat, de az 1. glabella-botox óta (kb. fél év) 1x volt csak, hogy migrén miatt nyomtam az ágyat. Ráadásul a frontokat sem érzem úgy meg fejfájás szempontjából.

5447. Noralux (válaszként erre: 5444. - Peonia53)
2015. dec. 2. 12:51
Akkor rajta :) Nem fogod megbánni!
5446. Noralux
2015. dec. 2. 12:51
Update.
5445. hammondos
2015. dec. 2. 10:19

Üdvözlök mindenkit ! Tudom, hogy pár nappal ezelőtt már feltettem kérdésemet, de mivel közeledik az időpontom a bőrgyógyászaton, bátorkodok még egyszer , hátha addig pár új hozzászólás érkezhet még ! Köszönöm a türelmet !

Üdvözlök mindenkit a fórumon !

63 éves nő vagyok. Az úgyn. FTC szálbehúzós ránctalanításra készülök, és szeretnék az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról olvasni. Ki esett már ilyen beavatkozáson át, elégedett lett e az eredménnyel, tudott e úgy aludni, (Pl. hassal lefelé, mivel így az arc is a párnán nyugszik) Mennyi ideig nem tud valaki a közéletben részt venni a beavatkozást követő időszakban stb.stb Továbbá olvastam azt is, hogy pár évente meg kell ismételni a beavatkozást . Tehát minden érdekel, ami ezzel kapcsolatos tapasztalat, vélemény, Szeretnék tájékozódni, mert az orvosi szobában nem lehet minden kérdést feltenni, többé kevésbé dönteni kell . Előre is köszönöm a megértést, és a szíves segitséget. Üdvözlettel Aranka

5444. peonia53 (válaszként erre: 5431. - Noralux)
2015. dec. 1. 23:11
Szia! Pedig én is szeretnék megcsuhásodni.
5443. makrancoskata (válaszként erre: 5442. - Szédült-napraforgó)
2015. dec. 1. 22:43
ott a helyem :)
2015. dec. 1. 16:33
Napló frissítve.
5441. Garymoni
2015. dec. 1. 14:24

Szia,

Szívesen. Engedélyeztem a hozzászólásokat, nincs még nagy tapasztalatom etéren:)

Hát a szálbehúzás után gyenge horror film a fejem.És így jöttem haza a Deák térről metróval a Határ útig, mert ott parkoltam a kocsival.

5440. szédült-napraforgó (válaszként erre: 5436. - Garymoni)
2015. dec. 1. 13:35
Szia Móni, köszi szépen a bizalmat. Lehet engedélyezni a hozzászólást a képeidhez, és akkor a konkrét képről lehet kommentelni. Hihetetlen a kép a szálbehúzás utáni. Nagyon durva. Ezzel tényleg nem lehet elmenni sehová... láttam, be is kékült. Ilyet nem láttam még...
5439. Garymoni (válaszként erre: 5437. - Smoochie)
2015. nov. 30. 21:35
Most sikerült, beengedtelek:)
5438. kapormag (válaszként erre: 5420. - Hammondos)
2015. nov. 30. 15:13
Szia! Én két hete voltam, jelentős változást még nem látok magamon, ezért nem is jelentkeztem még itt a beszámolómmal. A szálak behúzása előtt kaptam pár érzéstelenítő injekciót, de így se volt kellemes a sok szurkálás. A beavatkozás után nekem is rendesen feldagadt és bevérzett az arcom, pedig sok helyen azt írták, hogy már másnap lehet menni dolgozni. Első este nem sokat aludtam, mert nem mertem még oldalt se ráfeküdni az arcomra. Egy hétig csak sötétedés után mertem kimozdulni otthonról, mert nem találtam olyan alapozót amivel teljesen el tudtam volna fedni a sötét lila véraláfutásokat az állam mellett. Úgy néztem ki mint akit jól megvertek. A következő héten már vastagon lealapozva tudtam dolgozni. Valami kis változás biztos beindult, mert ma voltam kozmetikusnál és azzal fogadott, hogy mit csináltam az arcommal, hogy enyhültek az orr melletti barázdáim. Úgyhogy reménykedem, hogy nem volt kidobott pénz!
5437. Smoochie (válaszként erre: 5436. - Garymoni)
2015. nov. 30. 15:06

És most....?

(Lehet, hogy megint egy kattintással több kellett volna; ez a fórummotor néha megviccel engem)

5436. Garymoni (válaszként erre: 5434. - Smoochie)
2015. nov. 30. 14:53

Szia,

Mindenkit beengedtem már, aki ott várakozott. Téged nem látlak:(

5435. Maggie (válaszként erre: 5429. - Noralux)
2015. nov. 30. 14:38
Kopogtattam Nálad. Beengedsz? Köszi!
5434. Smoochie (válaszként erre: 5430. - Garymoni)
2015. nov. 30. 14:27
Én is jelentkeztem, tisztelettel :)
5433. Garymoni (válaszként erre: 5432. - UB14)
2015. nov. 30. 13:52

Szia,

Akkor jelentkezz rá, hogy beengedhesselek.

5432. UB14 (válaszként erre: 5430. - Garymoni)
2015. nov. 30. 12:57
Szeretnék beengedést kérni Köszi
5431. Noralux
2015. nov. 30. 11:00
Lányok a *megCsuhásodás* naplómat töröltem.
5430. Garymoni (válaszként erre: 5426. - Szédült-napraforgó)
2015. nov. 30. 10:21

Szia,

Arc közepébe? Ott az orrom van:)

Oda nem húztak be szálat, áll mentén, oldalt, halantéknál húzott be szálat.Megnéztem a videót, nekem alulról-felfelé húztak be a szálat, ha jól éreztem.

Titkos naplómban ott vannak a képek. Nekem nagyon csúnya volt utána, még szerencse, hogy este volt. Nézd meg őket.

Üdv.:

Móni

5429. Noralux (válaszként erre: 5427. - Makrancoskata)
2015. nov. 30. 10:13

Nem nagyon ér most rá a lelkem.

Lányok, írtam egy pár sort a naplómba - végre eljutottam eddig... - képeket majd szerkesztenem kell - örültem, hogy eddig is eljutottam...

5428. Garymoni (válaszként erre: 5425. - Makrancoskata)
2015. nov. 30. 10:13

Szia,

Olyan mintha nem engem olvastál volna:)

Másfél éve volt, szép lett az arcom, a kontúrok feszesebbek, de olyan orbitális nagy változást nem okozott 39 évesen. Nem fájt annyira, de nem volt kellemes. Én ezt írtam.

Semmihez nem kezdek most. Mihez kellene? :)

BB-hez megyek, majd felső szemhéjplasztikára, a homlokomat is ő kezelgeti félévente, Plusz járok kozmetikushoz. És majd jövőre kiprobálom a Kle....ous kezelést.

Üdv.:

Móni

2015. nov. 30. 10:03
hol van Veronika...???
5426. szédült-napraforgó (válaszként erre: 5423. - Garymoni)
2015. nov. 30. 09:25

Jézusom. Nekem 20 szál volt befűzve, de egyáltalán nem volt nyoma, utána mentem bevásárolni és dolgozni. Igaz COG szál nem volt, csak sima FTC. Arról beszélsz , amikor ilyen hosszú szálat behúznak az arcod közepébe és az arcod szélénél húzzák ki a másik végét így feszítik meg a bőrt?

Erre gondolok, ezt kaptad még a kicsik mellé?

[link]

5425. makrancoskata (válaszként erre: 5423. - Garymoni)
2015. nov. 29. 23:33
ez sem hangzik valami biztatóan Moni....fáj is meg nem is használ, meg még drága is ...nagyon veszéyles kombinácio....s mihez kezdesz most ??
5424. makrancoskata (válaszként erre: 5421. - NNelly)
2015. nov. 29. 23:31

tényleg?? azt sem ?? mi a szart lehet 40 fölött csinálni ..szálbehúzasra járni :DDD

puszi Nelly

5423. Garymoni (válaszként erre: 5420. - Hammondos)
2015. nov. 29. 21:22

Szia, nekem tavaly májusban csináltak FTC-t. Szép lett; de annyira látványos változásra- mint amennyibe kerül- nem lehet számítani. Nekem az arcomat szálazta be a doktornő, mert a homlokom már kezelve volt botox-szal. Az arcomba olyan 60-70 szálat húztak be, hosszút rövidet egyaránt. A kezelés után úgy néztem ki, hogy egyből mehettem volna egy horror filmbe. Utána 2 hétig lila-zöld-sárga.De nekem nagyon érzékeny a bőröm. Most járt le a másfél év, de nem csináltatom újra.

Udv.:

Móni

5422. szédült-napraforgó (válaszként erre: 5420. - Hammondos)
2015. nov. 29. 16:24
Szia ! A z FTC szálaknak van egy horgas változata is, amikor nem - illetve nem csak - rövid szálakkal fűzik be az arcodat, hanem ahol nagyobb emelés szükséges ott un. COG szálakat alkalmaznak. Bővebben: [link]
5421. NNelly (válaszként erre: 5420. - Hammondos)
2015. nov. 29. 13:59

Kedves Aranka!

Az FTC-hez érdemben nem tudok hozzászólni.

De! A hason alvással rengeteget ártasz az arcbőrödnek. 40 fölött már egyenesen tilos!

5420. hammondos
2015. nov. 29. 13:41

Üdvözlök mindenkit a fórumon !

Először írok, ill. teszem fel számomra az oly fontos kérdéseimet.

63 éves nő vagyok. Az úgyn. FTC szálbehúzós ránctalanításra készülök, és szeretnék az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról olvasni. Ki esett már ilyen beavatkozáson át, elégedett lett e az eredménnyel, tudott e úgy aludni, (Pl. hassal lefelé, mivel így az arc is a párnán nyugszik) Mennyi ideig nem tud valaki a közéletben részt venni a beavatkozást követő időszakban stb.stb Továbbá olvastam azt is, hogy pár évente meg kell ismételni a beavatkozást . Tehát minden érdekel, ami ezzel kapcsolatos tapasztalat, vélemény, Szeretnék tájékozódni, mert az orvosi szobában nem lehet minden kérdést feltenni, többé kevésbé dönteni kell . Előre is köszönöm a megértést, és a szíves segitséget. Üdvözlettel Aranka

5419. JJnew
2015. nov. 28. 11:51
Homlokemeles tapasztalat valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook