Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
7 éve volt már... Kicsit visszaereszkedett, de megdöbbenve láttam a hét évvel ezelőtti fotókat a dokinál..., hát borzalmas volt a mostani állapothoz képest is!
Nekem tulajdonképpen szép még most is, de már nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy még egyszer megcsináltatom.
Ha 2 hónapja volt, és már most nem látod tökéletesnek, az baj. Nem lehet, hogy csak az ödéma ment le? De igazából nagyon szépnek kellene lenni...
Nagyon köszönöm!
Nyugodtabb lettem.
Szia.
Nem volt még semmilyen beavatkozásom.
Deep plane lift és smas lift kombinációval az arcközép lett a helyére visszatéve.
Jelenleg még szenvedek,feszül,fájdalom is szokott lenni.
De még csak most szerdán voltam 4 hetes.
Még vastag sebeim vannak.
A teljes gyógyulásom 6 hónap és 1 év között várható.
A szemem kicsit mintha jobb lenne,már nem olyan feszítős,remélem a szemhéj is visszaáll hamarosan a helyére.
Sziasztok!
4 hete volt arcplasztikám alsó szemhéj plasztikával kombinálva.
A hegek még pirosak a szemeim alatt és eléggé látszanak.
Sajnos a jobb szemgolyómtól kissé eláll az alsó szemhéjam ha felfelé nézek vagy ha egy kicsit előre billentem a fejem.
Hunyorgásnál középen egy rész nem húzódik az alsó szemhéj szélnél.
Az orvos szerint ez el fog múlni.
Volt valakinek hasonló panasza?
Ez most nekem rémálom a köbön.
Légyszi írjatok,mert nagyon meg vagyok ijedve.
Köszönöm előre is a segítséget!
Parràk Zitarol esetleg vélemény ?
Vagy munka?
Köszönöm szépen.🌸
Én megcsináltam kúrában mind a 4 kezelést (egy Lifting dobozban 4 db van). Azon kívül, hogy kiszárította a bőröm - mert savas lemosás és előkészítés is van benne, a hidratálója meg szerény véleményem szerint már illatra is filléres vacak - nagy változás nem történt.
Szeretem ilyen érdekességekkel feldobni az arcápolási rutinom, viszont ez kissé drága mulatság volt az eredmény tükrében (kozmetikusnál 160e ft/4db kezelés, ha te megveszed és otthon csinálod, úgy 80eFt/4-es csomag).
Ennél jobb az Nctf135-ös mezoterápiás kezelés (fillmed).
Sziasztok!
Újabb negatív hír az Ultherapy-ról. Most hallottam dr. Amir Karam plasztikai sebésztől az Instastoryjában, hogy az Ultherapy gyengíti a SMAS-t, nehezebb a műtét, “Ultherapy has a breakdown effect on soft tissues”.
Ez szájon át szedendő készítmény, és nem csak a bőrt, az összes sejtet fiatalítaná.
A tudományos filmben magát a telomeráz enzimet juttatták be a kisérleti állatokba. Ez pedig telomeráz enzim aktivátort tartalmaz. Elvileg természetes alapanyagokból, csak kérdés, hogy ha nem az enzim, hanem csak aktivátor jut be, az hat-e? Ezért érdekelne, h valaki tud-e olyat, akinek ez használt?
Sziasztok!
A fiamtól hallottam a telomeráz enzimek fiatalító hatásáról. Látott a TV-ben egy tudományos filmet erről. Utána olvastam, és nagyon tetszene, ha ilyet lehetne már kapni. A neten a REVITAL-TA nevű készítményt találtam. Sajnos semmi vélemény nincs róla, hogy hatékony, vagy nem. Lehet, annyira új? Drágának drága, szóval meggondolja az ember, hogy megvegye-e. Valaki véletlenül nem tud róla valamit? Külföldön élő rokona, ismerőse nem próbálta, hallott róla esetleg? Sajnos a neten lévő készítményeknél mindig ott van a valóban az van-e benne, olyan hatékony-e, azt tudja-e, amit ígér? Jó lenne tudni valami konkrétat róla.
Kérem írjon, aki már találkozott vele!
Köszönöm
Sziasztok.
Áll hegyesítés volt valakink hialuronsavval? hány ml kellett bele?
Egy barátnőm Foreo Bear készülék vételén gondolkodik. Én eddig nem hallottam róla. Valaki használta már, vagy ismerőse használta, tényleg hatékony?
Megköszönném, ha valaki tudna hiteles infót.
Sziasztok!
Én tavaly júniusban voltam, 2-2 szál behúzása történt, és sajnos nekem is “lyukas” lett az arcom, de nem rögtön, sztem pár hónap után, vagyis behúzta a szövetet. És még mindig ott van, várom, h hátha elmúlik.. Nem nagyon vészes, de azért látszik:(.
Szóval Én többet nem csináltatok ilyet.
Szia!
Látszik még?
Szia!
Telt, megereszkedett archoz a szike a legjobb, ez az, ami tartós, és hosszú távon anyagilag is jobban jársz. A volumenhiányon fillerrel is próbálkozhatsz, jó szakember tud segíteni.
A russian lip hegesedést is okozhat hosszú távon. Az ajkak és a bőr határánál (vermillion border) nem természetes, ha kiemelkedik. Ez, és a teljesen “ránctalan ajkak a töltés legordítóbb bizonyítékai.