Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A bulldogfejre csak a minilift jó... vagyis műtét.
De az is fontos, hogy hány éves vagy...
Sziasztok!
egész életemben kicsit hörcsögpofim volt, de most ez az idővel inkább buldogossá kezd alakulni. :-)
Eddig hialuronnal volt a pofacsont környéke töltve, de szeretném sebészileg megcsináltatni mert zavar a látványa meg az is, hogy mindenki azt kérdezgeti, hogy miért vagyok ilyen fáradt ha elkezd a feltöltés hatása múlni.
Járt már valaki hasonló cipőben? Melyik eljárás volt rá a megfelelő? Sajnos a szálhúzás és egyebek nem működhetnek mert még a nemesfémre is allergiás vagyok,a járomcsontot töltetni szintén nem szeretném, megrémisztenek azok az arcok amikor egy csíknak látszik az illető szeme a járomcsontjától.
Illetve én Dr Pataki Gergelyt néztem ki első körben. Róla tud valaki véleményt-referenciát adni?
Sziasztok !
Vélemény az Aptos szalbehuzasrol esetleg ?
Köszönöm szépen.🌷
Hifu off.
Szerintem annak az áráért inkább már arc plasztika.
Vagy töltések .
Szia,
Megnéztem a képeket, köszönöm a bizalmat.
És egy kérdés merült fel bennem: mi szükség volt rá? Kép alapján egyik sem volt indokolt és én nem is látok változást.
Az orvos nem próbált meg lebeszélni?
Sziasztok!
Aki járt a naplómban,tettem fel egy műtét előtti és egy most 5 hetesen fotót.
Légyszi véleményezzétek ha van időtök,hogy szerintetek látszik e a különbség.
Vagy semmi érdemleges,csak vettem egy kis fájdalmat,hegeket,szenvedést.
A tükör mostanában nem a barátom.
Az előtte fotó sminkelt.
A második kép a jelenlegi állapotom natúr,semmi smink nincs.
Előre is köszönöm a véleményeket.
Írtam .
Köszönöm szépen.🌺
Szia Karamell
Látom még érdeklődsz. De mit szeretnél konkrétan csináltatni? Hátha tudunk itt neked jobb,korrektebb dokit ajánlani... 😉
Oh latom, koszi! Nem ertem mit gugliztam itt ossze.
Uristen, szegeny! :/
Viszont megtalaltam, hogy miert hagytak abba az aranyszalazast, nem csak a business miatt. [link]
A silhouette soft plla szál....
Nekem volt. Semmi hatása nem volt, csak rövid ideig. Kb. 1-2 hónap . Ja és hallottam ,amikor engedett a szál. Pedig nagyon vigyáztam rá. Háton aludtam, stb...