Apróhirdetések a Hoxa portálon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
szia kisfiú ruha van benne?98-a érdekelne.
köszi
Sziasztok!
Figyelmeztetek mindenkit,hogy moncsi860319 ne adjatok el neki semmit,mert nem veszi át a csomagot csak kéri.!
Sajnos én is buktam miadta.:(
Jó ötlet volt ez a hirdetési lehetőség!Nekem még nem volt érdeklődőm,de reménykedem.
Gratulálok!
Hoxa
A hirdetés kategoriákban,az elektronika szó betű cserés,ha van időd nézz rá!
Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó ötlet az apróhirdetés.
Tőlem már vettek is, és én is vettem.
Köszi Hoxa!
Nálam sem volt még érdeklődő:((
Használ még valakit műsoros mese videokazetta? (Mézga sorozat, CSizmás kandúr, természetfilmek)
Sziasztok!
nagyon örültem a lehetőégnek, ugyanis régóta tesz-veszelek és sajnálatunkra magas a fentléti díjj viszont szígorúak a szabályok szélhámosság kizárva, itt csupán csak a bizalomra lehet számítani, én bízom az emberekben! CSak fel a fejjel és sok sikert kívánok mindenkinek!! Nekem bejött!
Sziasztok!
Az Infacol és a homeopátiás tejserkentő bogyó gyógyszernek minősül? Vagy gyógyhatású készítmény? El szeretném adni, de a a szabályzat a gyógyszer hirdetését tiltja.
(Viszont online aukción előbbit engedi, a szabályzat ott is hasonlóképpen rendelkezik)
köszi
Remek ötlet, hogy apróhirdetéssel is bővült az oldal.
Ma én is felraktam két képet eladásra. Kíváncsi vagyok lesz-e érdeklődő vagy sikerül-e eladnom.
NAgyszerű, hogy van apróhirdetés. Én pénteken kínáltam valamit és ma jöttek is érte:)
Köszönöm a lehetőséget!
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?