Apróhirdetések a Hoxa portálon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Én is köszönetet szeretnék mondani vkj77 nek aki az első vásárlóm volt,de remélem nem az utolsó és persze neked is Hoxa!:)
Kedves Hoxa!
Nem lehetne esetleg a ruháknál, cipőknél vmi mirethatárokon belül leszűkíteni a keresést? Egyre jobban áttekinthetettlen lesz...
Meghozta ma délelőtt a postás a szandált. Felpróbáltam. Tökéletes a lábamon, pont a méretem :-)
Jó vásárt csináltam.
nem hiszem hogy senkit nem érdekel szép olcsó ruha!!
nekem semmi érdeklődőm nemvolt eddig ,,nektek???
kicsit csalódtam mert kérdeztem egy hirdetést de még válastra sem méltatott csak levette a hirdető a hirdetést.Legalább annyit mondott volna,hogy megeggyezett valalkivel már vagy elkelt és nincs már meg.
De még egy sort sem kaptam.Csak levette a hirdetést.
Ez rosszul esett.
Sziasztok!Seggítségeteket kérném!
Tud nekem valaki abban segíteni hogy hogyan nyithatok egy boltot?Milyen engedélyek kellenek,Kb Mennyi alaptőke,Hol induljak el egyáltalán?A munkaügyi támogatja ezt valamilyen szinten?vagy bármilyen jó hitellehetőség kisvállalkozóknak?Vagy egyáltalán egyéni vállalkozókent vagy Bt. ként induljak útnak?Szóval semmit nem tudok.Előre is köszönöm a seggítségeket.
de hülye vagyok!!!! Tényleg. :DDDD
köszi
Hoxa!
Ez nagyon jó ötlet volt, köszi érte!!!! :D
Olyan részt nem lehetne csinálni, amin ingyen lehetne adni a számunkra már felesleges, de másnak talán még hasznos dolgot? Pl kuponok, megmaradt szülés utáni cuccok, ruhák stb. Vagy ez hülyeség?
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?