Apróhirdetések a Hoxa portálon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
:))) szééép!!! némelyik tényleg olyan fatuskó... s,ráadásul azt képzeli,h ő a "májer",s bármit megtehet,pedig dehogy...max rászólhat az emberre,de ennyi!(én úgy tudom)
amúgy pozitív véleményem is van róluk,mert jópár ismerősöm is biztonsági őr,de ők vhogy nem ilyenek... :)))
Ne is mondd...Volt, hogy közölte az őr: babakocsival ne menjek be. Oké, mondtam neki, hogy akkor lesz szives figyelni a gyerekre a babakocsiban, mert én ide vásárolni jöttem....
Furcsán nézett rám, én meg meg tudtam volna folytani abban a pillanatban. Mondtam, hogy a kocsit tolom, ha nem tetszik majd jön utánam és lesi a gyanus mozdulatokat. :))) Aztán egyesével mentem a holmikkal a pénztárhoz, jól megsétáltattam. 2 nagy csomagos pelenka ugye nem fér el egy pici kosárban...ha neki ez hiányzott! :)))) Volt, hogy tőle kérdeztem mit hol találok, ha már úgyis ott dekkol csak tudja. ;)
A rendőr azt tanácsolta, lehetőleg minél több fórumon meséljem el....
Szóval 2009.05.09-én a Dorogi Penny Market boltban vásároltam, és hát valahogy a pakolópultnál ottmaradt a pénztárcám. Ezt egy becsületes vásárló megtalálta, és odaadta a biztonsági őrnek, aki elmondása szerint átadta a bolti irodának.
Vasárnap észrevettem, hogy hiányzik, elmentem hát a boltba, ekkor ugyanaz a biztonsági őr volt szolgálatban, aki előző nap. Azt el kell mondanom, a szikár öregúrnak korrekt hozzáállása, az ahogy kezelte a dolgot, példamutató. Na, nem így a bolt dolgozói. Az őr elmondta, hogy a pénztárca és a tartalma nem veszett el, miután elmondtam, hogy mi volt benne. Némi pénz, és 1 bankkártya, egy egészségkártya, cetlik, blokkok... Persze, a boltosok nem találták meg hova lett téve, azt mondták, hogy valószínűleg eltette a tegnapi kollegina a széfbe, és nem férnek hozzá. Akkor már kicsit gyanús volt, hogy miért nem hívják fel a kolleginát, De a biztonsági őr felírta a nevemet, és a telefonszámomat, és azt mondta, személyesen rákérdez, és fel fog hívni, hogy mikor menjek érte. Hát eddig ez nem történt meg.
Ma most d.u. elmentem a boltba... Senki nem tudott semmit, másik biztonsági őr volt, és a megbízott csoportvezető kerek perec kijelentette, hogy nem találtak semmi pénztárcát, ha találtak volna, akkor az ott lenne az irodában.
Mondjuk én lemondtam a pénzről, azt mondtam is a biztonsági őrnek, hogy a kártyák, meg a cetlik fontosak, a többi veszhet... De ő kitartott, hogy na nem, az utolsó frontig meg kell lennie, hiszen ő hiánytalanul adta át...
Elmentem, és elmeséltem a rendőröknek is a dolgot, de mivel nem sok pénzről van szó, a rendőr azt tanácsolta, hogy inkább minden lehetséges fórumon meséljem el, annak nagyobb a hatása...
Sziasztok,
Nemtudom mennyire OFF a topik, de SOS szuksegem lenne nagymeretu népies vagy népi feher (szeles ujju) feher bluzra es piros hosszu szoknyara. (az ing legalabb 48-as a szoknya pedig ennel minnel nagyobb kellene hogy legyen). Aki tud segiten az irjon gyorsan. Bolt cim vagy magan is erdekel. Ja es Budapesten kellene. Elore is koszi. bernibej@gmail.com
Igen! trimama és én is írtam neki.
Ma már nem írtam neki, csak arra a fórumra, amit kiírt, hogy itt megtaláltok, vagy mi a címe...
Vásárolt, úgyhogy az nem adomány, ezek után meg azt sem hiszem el, hogy az, akinek a képeit kirakta. Egy másik embert meglopni, hülyének néni nem valami szép dolog. :(
Na ja....vagy inkább megbíthatatlan?
Bár a hazug is stimmel, mivel egyszer azt írta, hogy kikapcsolják az áramot (nincs pénz rá...), úgyhogy nem lesz net sem, erre másnap és utána is vígan itt volt...a kis butus...nem gondolt arra, hogy a bejelentkezés időpontja az adatlapon ott szerepel...
Kritari???
Nem ő volt az, aki néhány hónapja indított egy fórumot, hogy kikapcsolják az áramot, fűtést és emberek szervezkedni kezdtek, hogy pénzt küldjenek neki?
Hmmmmmm, az alapján amit írsz, lehet, hogy az is kamu volt.
Indítottam egy ilyen fórumot,
itt mindenki leírhatja a tapasztalatait.
A baj csak az, hogy több néven is szerepelhet egy-egy emberke, így nehezebb kiszűrni a "rosszakat". :-(
Sziasztok!
Elindult ez a jó lehetőség (apróhirdetés) és sorban olvasom, hogy több embert becsaptak:(( Én évek óta tesz-veszeztem, vateráztam és 1-2 kisebb kellemetlenségtől eltekinteve nem volt rossz tapasztalatom. Lehet, hogy itt is kéne értékelés??? Abból látszana, hogy kivel nem szabad "üzletelni"
Miért kell az embereknek elrontani mindent, hová tűntek a becsületes emberek:o
Indítottam egy fórumot, a tapasztalatok megosztásához:
Róla már más is írta, hogy nem okés... :-(
Sziasztok!
Nálam már vettek, és én is adtam el, DE: nem akarom megírni a hölgy nevét, kértem tőle babaruhákat. Át is utaltam a postaköltséget, meg a rucik árát, és semmi. Írtam neki a privi címén, elolvasta, mert kértem visszajelzést, de nem válaszolt. Erre itt a hoxán írtam neki, de már kicsit csúnyán, mire ő állította, hogy már elküldte a csomagot. Aztán egy hét múlva írt, hogy megérkeztek-e a ruhák, mert megy a postára, mire én: még mindig nem.
És néhány nap múlva itt volt a csomag!!!
A dátum: előző napi, elsőbbségivel feladva!
És benne a ruhák: 2 nadrágot rendeltem, meg egy ruhácskát: a méret nem stimmelt, de a nadrágok nagyjából igen - a képre már nem emlékeztem, pontosan, de farmer - ez oké.
Viszont a ruhácska helyett egy másik volt benne egy kis blúzzal, meg egy másik pántos szoknya, meg egy rózsaszín pulcsi!!!
Írtam neki, hogy én ezeket nem kértem, meg akkor most mi volt a csomagban, és mit csináljak???
És ugye a választ már mindenki tudja: azóta is semmi!!!
:)
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?