Apróhirdetések a Hoxa portálon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Javaslat:
jó lenne, ha már kattintás nélkül is lehetne látni az árat. szerintem ez fontosabb info, mint hogy ki rakta fel a hirdetést.
Nagyon tetszik, hogy még lakást is árulnak :D alaprajzzal :D
Komolyan, ez nagggyon jó!
Nagggyon!
ez lesz a leglátogatottabb fórum:))
Nagyon jó Hoxa ,hogy elinditottad,köszönjük!!
Sziasztok!
Húúúúúúúúú,ez nagyon szupi!!!!:)
Sziasztok!
Húúú de jóóó!
Na én is mindjárt teszem is fel a feleslegessé vált cuccaimat!
Köszi!
Sziasztok!Szia, Hoxa!
örülök hogy van most már ilyen is.Egy kérdésem lenne, a gyermek kerékpár hová, melyik kategoriába legyen?Az egyéb, vagy a játék?
Köszönöm
Igazad van, újszerűre átírtam az alig használt szót.
A termékek átadására vonatkozóan azért hagytunk egy kötetlen beviteli szövegmezőt, hogy bármit be lehessen írni, így viszonylag rugalmasan lehet kezelni a dolgot.
A több kép jó ötlet, egyelőre azonban ennyire nyílt lehetőségünk. Esetleg napló linket, adatlap linket be lehet tenni a hirdetésbe, hogy ott vannak további képek. Amíg nem találunk rá ki valamit.
Én is! :D Bár én nekem lenne néhány javaslatom, ha szabad. A többi helyen általában úgy működik, vagy legalább is bevett szokás, hogy az áru feltöltésekor csak be kell pöttyöznünk, azt hogy az árut személyesen veszik át, vagy poszázzák, hogy banki átutalás, vagy hogy a posta költésget a vevő vagy az eladó állja stb. Ill. hogy legalább 3-4 képet lehet feltölteni a termékről, mert sokszor egy kép alapján nem nagyon tudja a vevő eldönteni hogy milyen is az amit meg szeretne venni. Én pl. szoktam csinálni egy távoli képet amibe benne van az egész termék és egy közelit, hogy lássa tényleg olyan anyag amire ő számít,ill a mintákról jó néha közelebbi képet csinlni, és sokszor kell hogy pl, egy ruhánál hogy a hátulját is lefotozzuk.
Ja, meg a kategóriák, hogy milyen állapotba van, oda én még írnék egy olyat, hogy újszerű. Vagy inkább az alig használtat írnám át újszerűre, másképp hangzik. Szóval ilyen apróságokkal lehetne rajta csiszoni így felhasználó barátabb lenne a portál.
De különben, még egyszer köszi. :)
NAGYON JÓ ÖTLEEEEEEEEEEEEEEEEEET!
kÖSZÖNJÜK! :))))))))))))))))
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?