Apróhirdetések a Hoxa portálon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Csíkos mókus még mindig eladó,kalittal.felszereléssel együtt,részletekért privit kérek,és tőlem kellene elvinni.
Kérésre képet küldök.
Szépek nagyon, már megnéztem a hétvégén őket. Jól emlékszem volt itt is egy link róluk :-).
Nekem kicsik sajna.....
Augusztus elején azt írta kell neki a hirdedett babaruha csomagom, de csak szept 5-én kap zsebpénzt, mert ő egy kislány és az anyukájának lenne meglepetés. Le is vettem a hirdetést, azóta is várom a jelentkezését, nem is reagál a levelekre sem. Már akkor is sejtettem, hogy ő nem kislány, hanem az anyuka személyesen, legalábbis szerintem. Az adatlapján van egy árulkodó szavazata, abból gondoltam. Rózsaszín csekken akart fizetni, mert ő gyerek és cak úgy tud.
Sejtettem, hogy kamu. Egyébként adtam már el cuccot itt a Hoxán, de azért a Teszvesz és a Vatera azért jobb, mert ott ha licitál valaki, akkor meg is kell, hogy vegye. Ott még csak 1x jártam úgy, hogy nem jelentkezett a vevő.
Te mekkora ruhákat árulsz?
Egy tupperware mikrokanna és 400 ml-es tetős pohár (2 db) eladó.
Email-címre tudok fotót küldeni.
Nekem is voltak fent hirdetéseim jó ideig, senki nem jelentkezett:(
Nekem marad a jól bevállt tesz-vesz:)
Remélem segítőkészek az emberek.
Sajnos én már elosztogattam a gyerekdolgokat, a legkisebbem is 7 éves:))
Egyébként szívesen segítenék. Sok sikert! Problémamentes babavárást!
Látom ez is egy halott fórum.
Reer bébiőrt választottam egy pécsi bolt honlapjáról. 400 m jó. 9900.-
Akkor azt megveszem arra van garancia is.
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?