Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről... (beszélgetés)
A halálról nem mi döntünk,egyszer mindannyian meghalunk, ez kétségtelen, de az életét mindenki úgy éli, ahogy akarja!Van aki attól érzi magát jól és biztonságban, hogy marékszámra kapkodja be a csodagyógyszereket, szigorúan, ahogy azokat az orvos felírta, van aki pedig az ősi, természetes gyógymódokat alkalmazza...
A gyógynövényekben egyébként nem hinni kell, mert nem hitről van szó a hatékonyságuk vizsgálatakor, hanem kémiáról.
Miért? Az embereknek van aurája?
Nem tanultam róla fizikaórán, de biológiaórán sem.
Szkeptikus műsorokat IS vezetett
De mint mondani szokták "zuhanó repülőn nincs ateista"
Amikor rátört a baj, végigpróbált mindent, akkor nem volt szkeptikus ezekkel a "gyógymódokkal"
Szegény Déri János is szkeptikus volt....nem is értem, miért ő vezette a műsort?
Talán pont azért, mert szkeptikus volt...
Igen jól kapisgálod, a körülöttünk lévő világ egy energia, erről szól a homeopátia, ásványgyógyászat a különböző masszázs típusok..energia ez a kulcs szó.
Ahogy az embernek van aurája, úgy a körülöttünk lévő tárgyaknak energiája...de egy földhöz ragadt ember ezt úgy sem fogja meg érteni, mert ő földhöz ragadt.
Hát ja!
Mintahogy
olyan nincs hogy valami nem sörnyitó!
:)
Nem vetem el a gyógynövények hatásosságát, de ha valaki belekeveri a gyógyitó drágaköveket a témába akkor átmegyek röhögősbe
A kóbor "gyógyszerügynökökröl" nem is beszélek
akik mindenre jó szereket adnak el akár szívbetegnek , vagy rékbetegnek is a gyógyulást igérve neki
Anno Déri János, ha még emlékszik valaki, elment Mexikóba is valami csodaterápiára, kipróbált mindent de meghalt
Knézy Jenő elhajtott mindenkit aki ilyen csodaszert ajánlott neki jó pénzért, ő is meghalt
Belenéztem
Jut eszembe annak a fickónak kezdtem nézni a dumáját a "titokzatos hangokrol", aztán nem volt már időm
Megnézem majd hogy cáfolni tudjam a hülyeségeket :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok depresszióra alternatív gyógymódot?
- Milyen alternatív gyógymódot ismertek? Megszúrtam a lábam, meg is műtötték, szépen gyógyult de még mindig nagyon fáj és dagad.
- Kristálygyermek, indigók, reiki és egyéb alternatív gyógymódok
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Basedow kórban van-e valakinek tapasztalata alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?
- Gyógyulás rákos betegségből, alternatív gyógymódokkal