Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről... (beszélgetés)
Nem tudom mi kell szorongásra
de
egy hasonló "okos" ismerősöm, aki ráadásúl ékszerész és drágakő szakértő, adott egy hegyikristályt, mer az jó pánik ellen és javittya a véráramot is
Ja azt!
A pánikom azóta is megvan
Lehet mert nem törölgettem a követ hetente és nem áztattam holdfénykor gleccservízben?
Ez a fórum nem csak a homeopátiáról szól, hanem egyéb más alternatív gyógymódokról. :)
Ha van valakinek tapasztalata e téren, én is szívesen elolvasnám!
Tényleg, kinek mi a véleménye a védőoltásokról? Ti be szoktátok adatni magatoknak megelőzésképpen?
A lábáztatósbol volt is nagy balhé, kitünt hogy ha alábad nincs benne akkor is elszineződik a viz
Merthogy az jelezte hogy GYön ki a méreg belőled
:)
Na leirom az estemet az alternatív gyógyitásomról!!Migrénem volt évekig,semi gyógyszer nem használt,elkeseredésemben elismert homeopatához fordultam.Gondoltam én naiv hogy akkupunktúrás kezelést csinál.Azt mondja nem úgy van,az elején kell kezdeni!Kezdte avval hogy felirta a 13 ezer ft-os méregtelanitő kúrát!Cél érdekében benyeltem.Aztán minden héten kellett mennem kezelésre ami 3600 ft volt esetenként.Közben felirogatott mindenféle drága homeopátiás gyöngyöket porokat stb.Megvettem!Eltelt félév csomó pénzem bánta,semi változás nem történt állapotomban.Akkoriban jött be a lábáztatós méregtelenités,azt is meg akarta csináltatni velem,persze plussz költségért azt is.Még meg is orrolt rám mert megtaláltam kérdezni minek kellene megint méregtelenítenem??Azt hiszem akkor hagytam a fenébe az egészet!!A homeopátiás szerekre meg a kezelésekre kidobott sok lóvét a mai napig sajnálom!!
Ezt csak úgy meg kellett irnom most bocs!:))
Ti hányszor szoktatok betegek lenni egy évben, hányszor voltatok orvosnál?
Én egyszer sem, és ti?
Én nem mondom, hogy ne használja aki hisz benne.
Azzal egyet értek, hogy sokan a sok gyógyszertől betegebbek mint az eredeti betegségük volt. Én ezért nem is szedek lehetőleg gyógyszert, inkább szenvedek egy kicsit. Fejfájásra azért veszek be egy tablettát.
Egyre több patikus ajánlja, mert valószínű sok ember vitte és dicsérték.
Fájt a fogam, fülem elmentem a gyógyszertárba mit javasolt a nő homeopátiát és fura módon használt, előtte annyi gyógyszert bevettem és semmi nem segített, erről ennyit!
Bocs, hogy ezt írom, de ti eléggé szűken nézitek ezt a témát.
Az biztos, hogy szerintem életetekben nem próbáltátok, így ne im is értem, hogy tudtok hozzá szólni ehhez a dologhoz?
Én használtam, sőt most is mivel itt az influenza szezon...
Ajánlom, hogy ismerkedjetek a témával, mert sokszor nagyon jó.
És jól kombinálható gyógyszerekkel...nincs mellékhatásuk, kisgyermekeknek is bátran adható.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok depresszióra alternatív gyógymódot?
- Milyen alternatív gyógymódot ismertek? Megszúrtam a lábam, meg is műtötték, szépen gyógyult de még mindig nagyon fáj és dagad.
- Kristálygyermek, indigók, reiki és egyéb alternatív gyógymódok
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Basedow kórban van-e valakinek tapasztalata alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?
- Gyógyulás rákos betegségből, alternatív gyógymódokkal