Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
190. Hunny (válaszként erre: 189. - Indi66)
2012. jún. 11. 16:03

Az én szervezetem nincs túl sűrűn igénybe véve, csak most így alakult:) De azt észre vettem, hogy jóval több volt a folyásom mint pl ma. Egyébként az alkohol és a gomba nagyon jó barátságba vannak, így nem ajánlatos alkohol fogyasztása a candidad iéta alatt.

A lámpának az a lényege, hogy melegít, és a meleg odahívja a vörös vértesteket, amik ezáltal meggyógyítanak. Szóval nem közvetlenül a lámpa fog meggyógyítani:) Én is megpróbálom mg kölcsön kérni, mert tényleg nagyon jó volt!

189. indi66 (válaszként erre: 188. - Hunny)
2012. jún. 11. 15:41
Este meg is próbálom. ^_^ A fogamra használtam mert egy gyógyszer mellékhatás gyanánt amit egyébként oda lentre kaptam úgy megfájdult a gyökere, átterjed a fülemre minél jobban szedtem a bogyókat. A végén csak a lámpával tudtam elaludni, de olyan jó volt ^_^ még nem is gondoltam h oda is merjem. Egyébként nekem is elég sűrűn van igénybe véve hétvégente a szervezetem. Te nem veszed észre hogy olyankor rosszabb vagy hasonlók?
188. Hunny (válaszként erre: 187. - Indi66)
2012. jún. 11. 15:06
Igen, pont ugyan úgy, mintha bármelyik másik testrészedre alkalmaznád, és pont ugyan azt fogod érezni: egy kis melegséget vagy bizsergést. Használd minél többször, én a előírtnál is hosszabb ideig használtam, ajom nem lett:)
187. indi66 (válaszként erre: 186. - Hunny)
2012. jún. 11. 15:00
Nekem van is de nem mertem még oda használni :S Csak tartsam oda?
186. Hunny
2012. jún. 11. 13:14
Ha van infra lámpátok, akkor használljátok bátran! Nálam eddig ez volt az egyetlen ami levitte a gyulladást, csak sajnos nem az enyém volt és vissza kellett adnom. Aztán meg visszafertőződtem:(
185. indi66
2012. jún. 11. 12:27
Én is úgy döntöttem kipróbálom ezt a lötyit :) Tegnap egy orvos is ajánlotta nekem szóval meglátjuk. Egyenlőre csak kívül ha jó akkor belül is. Gratulálok sylvia, hogy jól vagy, ez nekem is egyfajta biztatás hogy nem vagyunk reménytelenek :) puszi
184. Hunny (válaszként erre: 183. - Sylvia31)
2012. jún. 11. 11:19

Nagyon örülök, hogy rendben vagy!:) Én is erősen gondolkodok, hogy kipróbálom ezt a lötyit, ha a mostani kezelés nem válik be. Azért utána talán én bepróbálkoznék a flóraviszaállítóval még.

Ti hogy álltok a fogamzsgátlóval? Az se tesz éppen jót tudtommal, pláne most 2 havi adagot beszedtem úgy, h nem is használtam ki a hatását. Elgondolkoztam, hogy a köv havit beszedjem e, vagy mi legyen. Az se olcsó mulatság, és gyakorlatilag most csak kidobott pénz az ablakon:S

2012. jún. 11. 10:48

mindenkinek írnám az állapotjelentésemet:SOKKAL JOBBAN VAGYOK!!MONDHATNI RENDEBN!Semmi mást nem használok csak az Osteniseptet kívül-belül irrigálok vele meg fújom kívülre és minden rendben!Eleinte nagyon csípett kívül is belül is már MAJDNEM ABBAHAGYTAM mert féltem hogy azért csíp mert már a hámszövetem szét van marva de nem!!!ELMÚLT A CSÍPÉS!!M ég mindig használom és egyre csak javul nem romlik végre:-)))

Nekem NEM JÖTTEK BE A FLÓRAVISSZAÁLLÍTÓK sajnos vmiért..csak sokkal rosszabb lett tőlük újra jött a folyás-viszketés-égés nekem ez a lötyi abszolút bevált!!

Csak ajánlani tudom én nem veszek többet kúpokat krémeket ez fertőtlenít is de hámosít is gyógyít vmi olyamsi mint ha folyékony Bepanthen Plus krémet vettem volna:-)

Mellette immunerősítés és ahogy Hunny írta kifőzni vagy minimum flórasept-ezni domestososzni a bugyikat legalább addig amig rendbejöttök!!

Akinek párja van őt is kezelni kell mi szerencsére ezen már túl vagyunk ő teljesen rendben van..

Hunny-Szanszi jelentem azóta együtt is voltunk a párommal(persze szigorúan még gumival)de minden rendben van nem fáj semmi remélem mindannyian szépen helyrejövünk!!

182. Hunny (válaszként erre: 181. - 937a2a883a)
2012. jún. 11. 10:48

Hiányoltalak már!:)

Örülök, hogy javulgatsz! Nekem továbbra is percről percre változó a helyzet...

2012. jún. 11. 10:26

Ó,mennyit írtatok.Ha lesz időm visszaolvasom.

Én most aránylag rendben vagyok.Kicsit égek,de már unom a kenegetést,így most pihentetek :)

180. Hunny
2012. jún. 11. 09:40

Indi66 (sajnos) üdv a klubban!

Bocsi az eltünésért, volt egy kis buli a hétvégén, amit még mindig pihenek:D

Én pénteken használtam a gynoflort, szombaton a gynophilus-t, tegnap este megint a gynophlort és márt azt is fogom ezután. Kicsit érdekes, mert hol jobbnak látom a dolgot, hol rosszabbnak, kíváncsi vagyok h mi lesz (nem aggódom h még nem tett csodát, mert kicsit igénybe lett véve a szervezetem a hétvégén), szóval várok még nagy türelemmel. Közben lehet fogom csinálni a kamillás irrigálást, és ha nem múlik el a dolog, tényleg a háziorvosomhoz fogok menni, nem a nődokihoz (ezt is ígérgetem egy ideje...). A hétre várom a mensimet is, ami nekem korábban mindig egy tisztulást hozott, vagyis h ha vmi bajom volt, akkor azzal együtt távoztak a kórokozók is. 1 hét múlva államvizsga, szép hét lesz...

2012. jún. 10. 14:10
én is:-)mi itt mindenkinek a tanácsát tapasztalatát véleményét nagyon szívesen fogadjuk többünk évek óta fennálló vagy vissza-vissza térő problémával küzd ha tudunk segítsünk egymáson:-)De most is azt mondom mindenki maga döntse el neki-mi a legjobb mert amire az egyikünk szervezete tök jól reagál arra a másé lehet hogy nem és fordítva..
178. indi66 (válaszként erre: 173. - Sylvia31)
2012. jún. 10. 13:21
Köszönöm utánna néztem :) Én erre az aloe verat használom :) gyulladáscsökkentésre. :) Kíváncsi leszek hogy a géltől hogy alakulnak a dolgok.
177. sylvia31 (válaszként erre: 175. - Brigitta2121)
2012. jún. 10. 10:28
Szia:-)semmi gond a lényeg hogy megtaláltad:-)én nem mondom hogy mindenkinek tuti biztosan jó lesz nődokim ajánlottam utána néztem a neten nekem most jó..
2012. jún. 9. 22:16
Megnéztem de nőgyógyászati problémákkal kapcsolatban semmit nem találtam :/
175. Brigitta2121 (válaszként erre: 173. - Sylvia31)
2012. jún. 9. 22:08
Én is lelassultam köszi :))
174. Brigitta2121 (válaszként erre: 154. - Sylvia31)
2012. jún. 9. 22:08
SZia! Olvastam h használtál vmit hüvelygomba kezelésére, nem találtam a nevét. Leírnád légyszíves! Barátnőmnek vannak problémái és még most sem talált végleges megoldást... Köszi
2012. jún. 9. 21:56
Octenisept a neve nézz utána!
172. indi66 (válaszként erre: 171. - Sylvia31)
2012. jún. 9. 21:17
Köszönöm :D Lehet hogy kicsit kasu vagyok, írnál erről a löttyről bővebben nekem? Ez irrigáló folyadék? Vagy félre olvastam? Olyan sok mindent olvastam mostanság hogy nehéz rendet tenni a "gyógyszerek" között :)
171. sylvia31 (válaszként erre: 170. - Indi66)
2012. jún. 9. 17:30

Szia üdv a klubban:-)Na még vki akinek a protexin gyno nem jön be!!!Mondom én hogy nekem is gáz volt!!Figyelj az én dokim most adott egy löttyöt lentebb megtalálod a nevét vmi csoda!!Mindegy hogy gomba.baktérium micsoda rendbeteszi!!Hüvelyirrigálásra is való de hámosít és sebgyógyító a belül szétmart nyálkahártyát is regenerálja!!Én már mindent végigpróbáltam végigszedtem kapszulákat is EZ BEJÖTT!!Szépen javulok és nem veszek több kliont meg gynazolt meg gynoxint meg bánomisénmit!!!

De persze mindenkinek magának kell megtalálni mi a jó..

170. indi66
2012. jún. 9. 11:16
Sziasztok lányok. Szeretnék hozzátok csatlakozni. :) A hüvelygomba fórumból jövök. Nagyjából olvastalak végig titeket :) 2 éve vannak problémáim és folyamatosan. Amit megtanultam irrigálni NE mert kimosod a jó dolgokat. Sokáig csináltam túlkezeltem magam, semmilyen joghurtos tampont Nem! Semmi flórám nincs és legutóbb streptococcus volt a kenetemben. Addig fajult a dolog hogy az std-ben kötöttem ki. Pár hónapja nem jártam orvosnál, mert nem tudtam föl menni Pestre de ez alatt használtam a Aloe fisrt-öt ami áldás ha nagyon mar odalent. :S:S Egyébként ugyan azok a tüneteim amiket itt leírtok. Mintha magamat olvasnám annyi különbséggel hogy nincs folyásom. Nem tudtam mit kitalálni így elkezdtem inni az aloe vera berry nektárját. Már 2 üveget ittam meg úgy másfél hónap alatt. Azt mondták hogy olyan 3 hónap kell neki. Én megadom rá az esélyt. És a floragyn hüvelykúpot használom mert az volt eddig a legjobb a gynophilussal nekem is ua volt a tapasztalatom mnit nektek, volt hogy jobban begyulladtam tőle. 20 éves vagyok eléggé letört lelkileg, nincs párom sem aki vissza fertőz, és így esélyem sincsen rá főleg hogy elutasítok bármilyen közeledést. :( Lelkileg is kb ott vagyok amiket leírtatok. Szóval ha van valami tapasztalatotok akkor örömmel venném ha megosztanátok velem. Én is gombával kezdtem ami mellett volt baci is de ezt jól félre kezelték. Nem bízom az orvosokban, mindent magamnak kell csinálni. Szóval eléggé kitanultam már a "szakmát" :(:( (hozzá teszem diétáztam is semmi eredménnyel mert akkor már nem is az volt a bajom mint kiderült. De ehhez kellett 1 év mire volt egy normális doki aki megnézett)
169. Hunny (válaszként erre: 168. - Sylvia31)
2012. jún. 8. 16:50

Sztem azért mondják h nem jó endometróziskor, mert hormon tartalmú. De nem értem, mert a kezelésére pont h fogamzásgátót szoktak felírni. Szerintem akinek nem okoz túl nagy problémát az endometrózis, az alkalmazhatja ezt a szert, de ezt csak a doki tudja eldönteni. Ezért vényköteles.

Gynazol 3000??? Én csak 1600-at fizettem érte (tudom, mert csak 1800Ft volt nálam:D) és minden más kencefice is nekem ilyen árkategóriás volt. Vivéve most a gynoflor, mert ez közel 3000, sztem nincs rá TB támogatás, mert a többi ilyen szer is ilyen árban van. Az orvos meg kenetvétel dolgokat pont ezért intéztem az sztk-s orvosnál, mert diákként nem tudnám kifizetni, még így se egyszerű.

HAJRÁ GYÓGYULÁS!:D

2012. jún. 8. 15:10
na ezt az endometriózis dolgot nem is tudtam!!Ez érdekes..akkor ezek szerint mégis nem olyan light-os dolgok ezek a flóravisszaállítók sem!!Mert ilyet még eddig egyikről se hallottam..pedig nekem anno jó volt a gynoflor igaz nekem nem durva endometriózisom van igazából vérből értékeket még nem néztek..Hát én január óta szerintem 50-60ezernél járok kúpok krémek orvosok kenet tenyésztés kutyafüle már elég volt!!!A gynazol is rohadt drága majdnem 3000 a gynoxin is 2600-2800körül van és volt amikor 3dobozzal használtam el a sok antibiotikum miatt!!ÁÁ Hunny én már elmondani nem tudom mennyi pénzem ment el ezekre plusz a sok influenza antibiotikumok hihetetlen pénzek ezek..
167. Hunny (válaszként erre: 166. - Sylvia31)
2012. jún. 8. 14:55

Igen, nekünk a hüvelyöblítés most a lényeg:) Megnéztem a neten, tényleg tud valait ez a szer. Én egyenlőre az ezüstkolloid melett vagyok, mert pár napja azt vettem meg horror áron. Azért járok én sztk-s dokihoz, mert a magán horror áron van. Eddig összesen olyan 15-20e-t költöttem a gyógyulásomra, ha a dokinak is fizetnem kéne akkor már vagy 40 körül járnék tuti.

A gynaflor-t sajnos csak orvos írhatja fel, és úgy írják, hogy endometrozisos betegeknek nem ajánlják (nem tudom h miért, nemhiszem hogy azt befolyásolná).

Esetleg menj el az sztk-s dokihoz, ő is fel tudja írni, meg a kenetet is leveheti.

2012. jún. 8. 14:44
ja még egyszer megnéztem a neten száj-és hüvelyöblítésre is alkalmazható!!!negnézted Hunny?Szerintem aki ezek után még vesz kliont meg gynazolt meg mindenféle vackot annak úgy kell..Ennek mindent tudnia kell kifertőtleníteni és gyulladáscsökkentő hámosító sebgyógyító amiket már írtam de hogy HÜVELYÖBLÍTÉSRE IS JÓ ez itt a lényeg:-)
2012. jún. 8. 14:39

hát már most nincs pénzem rá nagyon drága a magánrendelés és mindig ott szoktunk talizni esetleg az lesz hogy 5nap irrigálás után megnézem pár napig alakul e újra folyás vagy bármi aztán megveszem a Te-féle gynoflor-odat:-)) úgyis rég nem használtam már és tényleg jó volt..na!csak rendbejövünk talán:-)))

Aki(k) majd utánunk olvassák ezt a fórumot azok most sokat köszönhetnek nekünk:DDDDD

164. Hunny (válaszként erre: 163. - Sylvia31)
2012. jún. 8. 14:30
Tényleg jól hangzik ez a szer:) Ezek szerint hámosít is, vagyis a belső hüvelyhám visszaállítását is segíti, ez szuper!:) Viszont továbbra is ajánlom, hogy ez a kezelés után kéne valamit használnod, ami visszaállítja a lactobacillusokat, és nem a számukra megfelelő környezetet állítja elő, hanem tartalmazza is a jó bacikat (pl gynoflor, gynophilus, de biztos h sokféle létezik még). Esetleg vetess le még egy kenetet a dokiddal, hogy megnézzétek, hogy állsz gombákkal, valamnt azt is meg tudják nézni, hogy hogy állsz hüvelyflóra ügyileg.
2012. jún. 8. 14:22
Soha többet nem veszek gynazolt meg gynoxit meg ilyen baromságokat ha bajom van ez az oldat MINDENT RENDBETESZ!!Áldom a dokimat hogy kitalálta nekem mert már semmi de tényleg semmi nem akart hatni..
2012. jún. 8. 14:20
Szupi vagy:-)egyébként én azt ismerem és még ősidőkkel ezelőtt kb 10éve használtam is és tényleg jó volt!!!A másik én meg megkérdeztem a dokimat mi a lé neve:Octenisept majd nézz utána vmi szuper jó!!Hámosító sebfertőtlenítő de regeneráló is mindenféle vírust gombát bacit elöl de gyógyítja is a sérült hámot horzsolásokra tetoválásoknál még herpeszekre aftákra is jó terhesség alatt és csecsemőknél is alkalmazható majd nézd meg mondtam én hogy érzem hogy jó!!!!
161. Hunny (válaszként erre: 160. - Sylvia31)
2012. jún. 8. 14:08
Na megjöttem a dokitól, nem vizsgált meg (nem bánom), de az elmondásom alapján Gynoflor hüvelytablettát írt fel. Így elsőre nagyon szimpatikus:) Ez is hüvelyflóra visszaállító (de csak doki írhatja fel), tartalmazza a lactobacilus csírákat, tejsavat és ösztrogént. Utóbbi azért van benne, hogy a lemart hámfalat visszaállítsa. Én gyanítom, hogy nálad is az lehet a probléma, hogy nincs meg ez a hámfal. Én nem hiszem el, hogy a vitangyn c mellett visszajött a gombát, hisz az ezüstöt tartalmaz, aminek meg kell ölnie azt! Másik dolog, hogy most volt meg a menzeszed, ami ugye ellúgosította a hüvelyt, szerintem ez is közrejátszhat. Nagyon szimpatikus ebben a gynoflorban, hogy hűtőben kell tárolni, vagyis tényleg ott vannak benne a lactobacilusok:) Nagyon kíváncsi vagyok a hatására, amit természetesen meg fogok osztani veletek! Bennem most egy nagyon nagy adag pozitívum keleztkezett, és bennem van a bizalom, hogy igen, ez rendbe fog tenni!:) Nem úgy mint múlt héten a gynazol felírásakor...
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook