Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak fórum

Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
626. Kyra88
2013. febr. 8. 21:43
Hát a mai nap után asszem nem kell majd altatni! Nagyon fáradt vagyok, ez a nap sok volt. Pláne behívtak melózni szombatra is meg vasárnapra is. 10-10 óra...hát remélem a következő napokban nem lesz gondom az alvással! :)
625. Nyári Napforduló (válaszként erre: 623. - Kyra88)
2013. febr. 8. 09:18
Kyra88, én is ezt csinálom pár napja, valami front lehet a ludas, aránylag korán lefekszem, ami nálam is 11 körül van, éjszaka pedig olvasok, reggel persze álmos vagyok.
624. Napra_forgó (válaszként erre: 623. - Kyra88)
2013. febr. 8. 05:46

Szia!

Nálam sem stimmel valami alvás terén.

Általában nem szoktam álmodni (illetve nem emlékszem rá), most az utóbbi napokban meg folyamatosan valami hülyeséget. Reggelente már nem tudom pontosan, hogy mi volt,csak azt tudom, hogy sok minden történt álmomban és, hogy nem vagyok igazából kipihent...

623. Kyra88
2013. febr. 7. 16:31

Sziasztok!

3 napja nem vagyok valami fényes hangulatban, nem tudom miért. Én, aki bagolykodom állandóan (általában éjjel 1-2 között alszom el) tegnap már 10 környékén ágyban voltam (ha a telefon nem kelt fel, már akkor aludtam volna), 11 előtt már aludtam is...ha azt a szenvedést és vergődést, amit mostanában művelek lehet alvásnak hívni.

Ivás terén én valamikor nagyon sokat iszom, valamikor meg alig (szerencsére ez a ritkább). De a folyadékfogyasztásom nagyrésze estére tolódik.

622. cherri58 (válaszként erre: 621. - Nyári Napforduló)
2013. febr. 7. 13:30
Az ötlet nagyon jó, én reggelenként odakészítem magamnak egy literesbe, hogy délig menjen le, délután meg még egyet, de ne tudd meg, hogy nem egyszer elfelejtem. A telefonos figyelmeztetőt ki fogom próbálni, csak ne felejtsem el, hogy miért klimpírol ;-)
2013. febr. 7. 12:22

Sziasztok!

Én ma megint letudtam a tornát, ha nem lép be semmi extra akkor kaja is oké lesz, tőkehal lesz az ebéd, kevés kalória, csupa fehérje, semi szénhidrát, minimális zsír :-) Tegnap este sütöttem egy halom sütit a suliba a gyerekeknek, és akkor már itthonra is, de cask egy pici szeletet ettem, amivel bőven belefértem, kalóriába, szénhidrátba.

Valahogy figyelnem kellene, hogy sok vizet igyak, minimum 3 litert. Itthon dolgozom, és sokszor belefeledkezem, és órákig nem iszom...

Ti hogyan tudtok eleget inni? Már arra gondoltam, hogy beállítom a telefont, csörömpöljön óránként.

2013. febr. 7. 07:34

Jó reggelt! :o)

Csináltam még egy hetet a táblázathoz, remélem, megfelel. ;o)

Majd ha lesz többi időm, folytatom, de most lassan készülődnöm kell. ;o)

2013. febr. 6. 19:44

Sziasztok, Csajok, üdv az újaknak, gyógyulást a betegeknek, és naná, hogy folytatjuk a táblázatot!

Igaz, hogy lassan, de azért ballag lefelé ;-)

618. Kyra88
2013. febr. 6. 19:33

Köszi én is. :)

Tita, jobbulást neked ismételten! Akkor neked inkább az erősétés való, nem a kardió. :S

Én most szálltam le a bicikliről. 1 óra: 25,76 km :)

Most fáradt is vagyok és fájok is, de határozottan jó. :)

A táblázatot folytatni kéne tovább is, és néztem is már, de egyszerűen nem jövök rá, hogy hogy kell oldalt sort beszúrni. Max ugyan ezekkel a szinekkel alatta folytatjuk, azt meg tudtam csinálni.

617. Tita80
2013. febr. 6. 18:58
Köszi mindenkinek :) Az a baj, hogy jobban menne a fogyás, ha mozognék, de sajna már megint meg se mozdulok. Mondjuk eddig azt hittem ennyire nem bírom, de most már tudom azért, mert nem kapok rendesen levegőt. Nem rég derült ki, hogy közép súlyos légzésfunkciós zavarom van :( Most meg még beteg is vagyok.
2013. febr. 6. 17:33

Gratula Csajok, nagyon ügyesek vagytok! :o)

Folytatjuk tovább is a táblázatot?

2013. febr. 6. 14:52

Sziasztok!

Ma letudtam a J.M. torna level 1-ét tizedszerre is, szóval holnaptól jöhet a Level 2!Ez ma nagy hőstettnek számít, ugyanis reggeltől görcsöl a fejem, gondolom a frontok miatt.

Regisztráltam a kalóriabázisra is, érdekesnek tűnik, főleg az a rész, ahol az elfogyasztott szénhidrátot, fehérjét, és zsírt mutatja, mert hát hiába tudom, hogy mit eszem, mégis csak más, amikor összesítve látom :-)

Kyra88, gratulálok a -10 kg-hoz, Tita80, Neked pedig a 18-hoz, fantasztikusak vagytok, csak így tovább :-)

2013. febr. 6. 12:59

Sziasztok! Én is beírtam az adatokat, hát semmi jó változás nincs, de pár napja mióta beteg vagyok nem igazán vagyok figyelmes. Torna szombat óta nem volt, de egyszerűen mikor a hajam szála is fáj, nem bírok tornázni. Ma már talán kicsit jobban vagyok, meg a kislányom is, remélem hamarosan meggyógyulunk.

Ügyesek vagytok Csajok, bár csak már én is elmondhatnám, hogy fogytam 10-en-20-on kilókat, de bízok benne, hogy a 10-es nem sokára meg lesz. :)

613. Kyra88
2013. febr. 6. 10:15

Jó reggelt mindenkinek!

Nem jöttem tegnap, elég vacak egy nap volt, az eddigi év legvacabbika. A baj csőstől jön, szokták mondani, hát ez nagyon így van. De próbálok túllépni mindenen és hinni, hogy jobb lesz.

Ma a mérlegelés adott egy nagy löketet a nap indulásához. Elértem a -10 kg-ot. :) Nagyon örülök neki. Nem hittem a szememnek, hogy 77 kg-ot mutat a mérleg nyelve. Centikből is szépen kúszik lefelé.

Gratulálok Tita, nemsokára megvan a -20 is neked! :D

Nyári Napforduló, üdv itt nálunk. Remélem sok erőt adunk majd egymásnak a kitartáshoz és a folytatáshoz. :)

A hiányzók remélem csak átmenetileg nincsenek és idővel majd előkerülnek. :(

612. teca76 (válaszként erre: 611. - Tita80)
2013. febr. 6. 10:15
Gratulálok nagyon ügyes vagy!
611. Tita80
2013. febr. 6. 10:00
Boldogság van! Ma elértem a kerek -18 kg-ot :)))
610. Tita80 (válaszként erre: 606. - Nyári Napforduló)
2013. febr. 6. 09:59

Üdv itt, és sok sikert :)

Én is 94kg-ról indultam kb. 10 hónapja :)

609. teca76
2013. febr. 6. 09:10

Sziasztok!

Meg volt a mérés, a szokásos kis csiga tempómban haladok. Kicsit erősítenem kéne, de most már tornázok is, kajálás is alakulgat. De én nem koplalok, próbálok kiegyensúlyozottságra törekedni.

Azért kicsit szomorú vagyok hogy kicsit foghíjas a táblázat. Bízom benne hogy nem adták fel, csak most nincs idejük írni. ÉN SZEMÉLY SZERINT VÁROM VISSZA ŐKET!!!!!!!!!! :)

Annak viszont örülök hogy vannak újak! Ezúton üdvözlöm én is őket, sok sikert, kitartást és erőt kívánok a céljuk eléréséhez!!!!

608. Napra_forgó (válaszként erre: 606. - Nyári Napforduló)
2013. febr. 5. 20:37

Szia!

Szerintem simán jöhetsz. ;o)

Gondolom, a többieknek sem lesz ellene kifogásuk. :o)

607. Napra_forgó (válaszként erre: 605. - Tita80)
2013. febr. 5. 20:36
Ne is mondd... ;o)
2013. febr. 5. 20:13

Sziasztok!

Jöhetek még én is? 168 cm, 90 kg, és 39 év.

Jillian Michaels 30 day shredjét nyúzom jelenleg (Level 1, 9. nap), és kinecttel a Your shape-et, illetve megpróbálok rendszeresen enni, mert eddig leginkább naponta egyszer ettem, természetesen este. A mostani súlyom nem az induló súly, az 4kg-mal több volt az év elején :-)

605. Tita80
2013. febr. 5. 17:20
Holnap ismét mérés ! Ne felejtsétek el :)
604. Tita80 (válaszként erre: 603. - Cherri58)
2013. febr. 5. 17:19
Neked is sikerülni fog :)
2013. febr. 5. 09:22
Én is gratulálok mindenkinek, akinek megy lefelé, persze annak is, aki épp stagnál, majd újra elindul. A betegeknek gyógyulást, én is megyek kis csillagomhoz, mert ő is beteg, lázas, köhög. Én 136,40 és 138 között táncolok, akármit csinálok. Tehát lányok gondoljatok bele, van a ki rettenetesen örülne már a 98-nak, a 76-ról nem is beszélve. Annyi voltam, mikor férjhez mentem, az pedig nem most volt ;-)
602. Kyra88 (válaszként erre: 601. - Tita80)
2013. febr. 4. 20:39
Fúúúú, szép eredmény! Gratulálok! És persze jobbulást nektek!
601. Tita80
2013. febr. 4. 19:55
Nálunk is betegség van a kisfiam is meg én is benne vagyunk. Viszont két nepje legalább nem eszem sokat:) Ma reggel már 76,5kg voltam, HURRÁ! kb 5 éve voltam utoljára ennyi. :D
600. Kyra88
2013. febr. 4. 19:19

Szép estét mindenkinek! :)

Jajj, jobbulást nekek is, meg kicsilánykádnak is! Tegnap csokitortát sütöttem rendelésre. Te milyet szeretnél Mágika? :D

Örülök, hogy újra itt vagy Spicispaci. Neked is jobbulást.

Hát úgy látom ez az időszak a baciknak kedvez. Nagyon remélem, hogy nem esem bele. Még nem jöttek meg a papírjaim, tb hiányában meg nem tudnék dokihoz se menni.

Ma megint ráálltam a mérlegre. Nem bírtam ki és bosszantott, hogy 80at mutatott szombaton a pénteki 79 helyett. Hát sikerült visszamenni 79re. :) Örültem is, nem kicsit, pláne, hogy még mindig megvan. :)

Ki hogy áll, ki hogy bírja? Nagy mostanság a csend erre!

2013. febr. 4. 17:26

Sziasztok!

Sajna betegek lettünk a kislányommal. Semmi extra csak fáj a torkunk és folyik az orrunk, de nekem ez épp elég. Torna 2 napja nincs, kaja nem nagyon figyelős, de nem híztam és már ez is jó. Reggelente 98kg vagyok mindig.

Ti hogy vagytok, nem nagyon írtok!!!

Sütis kisasszony kérek egy jó kedvű, gyógyitó tortát :)

Baburól semmi hír?!

Jók legyetek és írjatok, ha nem is írok, de azért olvaslak Titeket :) és nem fel adni senkinek nem szabad!!!!

598. Tita80 (válaszként erre: 597. - Spicispaci)
2013. febr. 3. 19:23
Jó, hogy itt vagy :)
2013. febr. 3. 10:35
Sziasztok! Ujra itt vagyok Magikaa-nak köszönhetöen. Nem hagyom abba a fogyit, az utobbi napokban kenyszer fogyin voltam, mert egesz heten beteg voltam:-( de hat minden rosszban van valami jo. Ti hogy alltok?
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook