Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
En nem tudom regen milyen volt mert en nem szedtem...ez az elso. De en nem vagyok szomjas. Ehes az vagyok de nem kivanos. Tehat ehesen elropogtattam ma egy puffasztott rizsszeletet magaban es nem remegtem a vajkremert vagy parizsiert stb. Szoval nekem megadja a tamogatast amit vartam.
1200-at tartom.
Bogyóval könnyebb tartani amúgy
És képzeljétek,nagyon jól aludtam 😁
En megneztem hogy koromhoz sulyomhoz mennyit ir a kaloriaguru hogy fogyjak. 1550 kaloriat ajanl hogy fogyjak. Tegnap kezdtem figyelni es 980 kaloriat fogyasztottam. Birtam volna meg de azt akarom par napig hogy hozzaszokjak a kevesebb kaloriahoz hogyha jon a hetvege es anyafoztje akkor az 1500nal ugy erezzem hogy rengeteget ettem. Amugy jovohettol kab 1200 ra akarom allitani.
Ez nagyon igaz. Nem olyan erősek ezek.
Ez a 2. napom. Szomjúság van,éhség alig. Simán elmentem a Spárban az édességes sor mellett 😄
Azt hiszem hetente fogok majd mérlegre állni.
Én 2 napja nem szedek bogyót,de a hatása megvan .
Nincs éhségérzetem,innék folyton.Viszont 3 napja nem csökken a súly.
Tény hogy egyetlen mai sem ér fel a régiekkel.
Én is szedtem valamikor, nekem sem volt csík benne, sima felületű volt. Én nem bírtam, mert álmatlanságot okozott. Kb. 3 napig jó volt, majd utána már ugyanúgy ettem. A barátnőmnek viszont hatásos volt.
Ti hány kcalt esztek egy nap ?
Lehet. En ezt hallottam csak. Mindenesetre jo h van mas alternativa is.
Angliában nincs betiltva.
Van is ,de drága nagyon és csak előreutalással lehet.Naplómban ott a link.Én leveleztem is velük decemberben.
A reductil gyartasaval lealltak ezt tudom. Ha talalsz is az valszeg hamis lehet. Mig amiket mi rendelunk azok nem csak euban voltak hanem azon kivulre is gyartottak es nem mindegyik orszaggban lett tiltolistas ezert a gyartasa fennmaradt de nalunk nincs forgalmazva.
Szívem szerint én Red-ctilt rendelnék,de eddig csak angol oldalon találtam igen drágán.
Sziasztok,megjött a bogyó és rendben is van :)
Adipexet rendelt már valaki a ...cc.oldalról. én már szedtem régebben de máshogy nézett ki,formája oké de ez sötétebb sárga és körben van rajta egy vékony csík,mintha összeillesztési pont lenne.mintha két fél tojást illesztettek volna össze.a régi sima felületű volt végig. Tud valaki infóval szolgálni?
Lanyok igazabol a hatoanyag ugyanaz az osszesben ugyhogy ne szegje kedveteket ha nem azt kuldtek. Legalabb kuldtek valamit😂
Osszesen 1000 kaloriat fogyasztottam ma el. Nem mondom hogy nem birtam volna meg enni de reszemrol oriasi szo hogy meg birom allni. Wddig ugyanis ahogy utanaszamolgattam lazan megettem 2500-3500 kaloriat naponta. Szoval engem kezd meggyozni.😊
Így van.Másodszorra én jártam jobban,így én sem reklamáltam :)
De,már :) mivel írtad,hogy neked többször is elrontották félve nyitottam ki a csomagot. Magukkal is kiszúrtak mivel az adipex sokkal drágább. Nem cseréltetem ki,elkezdem szedni ezt helyette,nincs rá biztosíték,hogy a legközelebbi jó lesz.
Nekem mindkétszer elrontották.
Tegnap rendeltem ,hát kiváncsi leszek ,még nem is küldték a Ragszámot se.
Szerintem a rendeleseket akkor rontjak el ha nem egesz dobozzal kersz hanem par szemet. Aztan kitudja. Nekem jol kuldtek. Hivd fel oket azert.
Ez a masodik napom...szomjusag az nincsen. Ehesnek nem vagyok kifejezetten ehes, de barmikor tudnek enni. Konnyebb megallni az biztos. Delelott volt egy kis hidegkez hideglab es ejjel kis borzongas. Amugy minden okes. Remelem igy megy tovabb.
(Ma ettem egy szelet puffasztot rizsszeletet parizsival meg sajtalegy szelet paprikaval, ebedre egy szelet sajtos husit egy kis majonezes kukoricasalival...ez az egyik kedvencem es edig siman megettem 3 szelettel es egy rakas salival)
Vacsira megintcsak azt tervezem mint reggelire...ha ehes leszek. 😊
Osszessegeben nem rossz
További ajánlott fórumok: