Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)

9751. kr73 (válaszként erre: 9750. - Kr73)
2012. jan. 12. 18:52
Bocsi, lányok, máshová lett volna címezve! (Kissé hülye vagyok.)
9750. kr73
2012. jan. 12. 18:49

Azt a turbó mindenedet, Ivi! Futás, miegymás... pfúj! :-) (Ha lefogyok vagy 30 kilót, akkor sem tud senki rávenni engem a futásra, az tuti. Már általánosban megutáltam.)

Molygó! Ez jó: ezek szerint a férjed csak ápr.12-én fog téged először fölkelteni, ugyanis akkor kel majd 5-kor a nap először idén. (Na, miket találok a neten?)

Én eddig mindent SzTK-ra csináltam (meg amikor a nőgyógyászt nem, de vizsgálatokat, labort mind, kivétel nélkül - plusz Hajna dokijánál egy látogatás magánban). Az nem igaz, hogy egy év, mire bejutsz endodokihoz! Nálunk (vidéken) a kórházban/SzTK-ban egyetlen nyugdíjas endodoki van, aki már csak 2 nap rendel, de úgy 3-5hónapon belül be lehet hozzá kerülni simán. (Az más kérdés, hogy foglalkozik veled kb.2percet, ha többet, akkor csak azért, mert a papírmunka tovább tart.)

Jucus! Aztamindenedet! Szuper vagy! Mennyi idő alatt ment le?

Hazafelé a Baross utcában hagytam 9ruppót, vettem 4xilitet és 4durumot (bocs, Jucus, hogy nem a te törzshelyeden, de egyrészt ide eljutok a rögtön tönkremenő/leálló BKV-val, másrészt pedig ugyanaz a liszt, ugyanattól a cégtől - úgyhogy ez majdnem olyan, mintha Lőrincen vettem volna). Hááát, lassabban értem haza, mint szoktam. :-)

Dith! Ugyi vagy! Előtted is le a kalappal! Mennyi idő alatt sikerült a felezés? Én az XR-ről amikor most átálltam meforalra, vagy 3x is visszavettem az adagból, mire csak egy félnapig volt futásom. Remélem, nálad nem így lesz!

Mosolyka! Én úgy tudom (ha nem értettem félre egy beles dokit), hogy 3havonta finanszíroz labort egy orvostól a TB.

Köszi, Tita, megnyugtattál (hogy eggyel kevesebb dologra kell figyelnem)!

9749. Hanky panky (válaszként erre: 9744. - Hhvv)
2012. jan. 12. 17:51
hhvv! Köszönöm!Ő szíve szerint úgyis a Tanár úrhoz menne! Tudnál küldeni nekem egy telefonos elérhetőséget priviben?
9748. 1c92396beb (válaszként erre: 9747. - 034749ab68)
2012. jan. 12. 17:28
Ne aggódj, mind a kettőt helyre lehet hozni.
2012. jan. 12. 16:52
Probléma az van... nekem magas a tesztoszteron szintem, alig van menstruációm. A többi hormon eredményeim alapján valószínű pcos. A páromnak 20 millió helyett csak 5 millió hímivarsejtje volt a leadott mintában, annak is csak 40%-a mozgott...
9746. bunny63 (válaszként erre: 9745. - 034749ab68)
2012. jan. 12. 16:43

... jó kérdés!

Én másfél éve, augusztusban kezdtem náluk a pályafutásomat és most kezdtük a 2. lombikot.

Komolyra fordítva:-D: attól függ. Vannak már vizsgálati eredményeitek? Mi a probléma? Mennyi idő, mire a hormonszinteket beállítják? (ha nem lenne ok) És persze az égiektől is függ, h sikeres lesz -e a beültetés...

2012. jan. 12. 16:36
Sziasztok! Még új vagyok itt. 20.-án megyünk első beszélgetésre a BMC-be. Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyi idő után sikerül teherbe esni?
9744. hhvv (válaszként erre: 9738. - Hanky panky)
2012. jan. 12. 08:31

Sziasztok!

Hanky panky a Tanár úrnak is van magánrendelése a Hold utcában (Bazilika környéke), minden csütörtökön rendel 17-19 óráig, és 15.000.- Ft a díja.

Bejelentkezni a Kanyó doktornőnél tudsz.

9743. kr73 (válaszként erre: 9739. - Tigrisné)
2012. jan. 11. 21:35
Ez tök jó, köszi! Van a honlapján egy haláli jó szemléltető, amiben minden benne van: a hormonok a ciklusban, a különböző protokollok, valamennyi meddőségis kezelés. Szuper! Köszi az infót! Tök.jó egy magamfajta kezdő, tudatlan emberkének!
9742. Hanky panky (válaszként erre: 9740. - Bogica977)
2012. jan. 11. 21:24
Én a doktornőhöz járok, csak egy ismerősömnek lenne szüksége az elérhetőségekre, mert váltani szeretne.
9741. Hanky panky (válaszként erre: 9739. - Tigrisné)
2012. jan. 11. 21:22
Köszönöm! Az lehetséges, hogy a Sz. dokinak is ott van a magánrenelése, ahol a doktornőé?
9740. Bogica977
2012. jan. 11. 20:48

Hanky Panky

Mindegyiknek.Az árak nem egyformák csak.

Kihez szeretnél menni?

9739. tigrisné (válaszként erre: 9738. - Hanky panky)
2012. jan. 11. 20:15

Helló!

szerintem mindegyiknek van.

Zeke Józsefnek van, ha megguglizod van saját honlapja is.

tigrisné

2012. jan. 11. 19:22

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy melyik BMC-s dokinak van magánrendelése a doktornőn kívül.

Előre is köszönöm.

9737. Derya (válaszként erre: 9736. - Bunny63)
2012. jan. 11. 13:59

ja.

meg még a spermák is eszembe jutottak...

hogy vajon azzal is így kereskednek????

9736. bunny63 (válaszként erre: 9721. - Mártika69)
2012. jan. 11. 13:47

Sajnálom, hogy ti is így jártatok... Sajnos többen írták már korábban is, h nem adják ki a leleteket.

Én azt nem értettem, hogy 1x azt mondták, a 12 petesejtből 10 termékenyült meg, később (3 hónap múlva, az új lombik indításánál) a dokim a papírból azt mondta, mind a 12 sejt megtermékenyült... Végül fagyasztásra nem maradt, de ezek után lehet hogy tőlem "szerezte meg" a doki a donor sejtet... Ezek után mit is gondoljunk??? Tudom, a papír sok mindent elbír, kell a támogatás az intézeteknek, de azért egy korrekt tájékoztatást elvárhatunk, nem???

9735. tigrisné
2012. jan. 10. 21:17

Sziasztok!

Mártika nem semmi...

teszem hozzá nekem sem adták oda a beültetés előtt vv. eredményt az egyiket sem...Azt sem amikor kb. 6000 ösztrogén szinttel túlstimuzva beültetés volt, és a második előtti ösztrogénszintet sem ezeket csak szóban említette nekem a doki...

Na de hogy a tevékenységükről is ilyet adjanak? Nem csak az eredményekről...

Nagyon drukkolok, hogy most már minden oké legyen Mártika!

9734. Bogica977
2012. jan. 10. 19:52

Hajna

Pesten ha ingyenesbe szeretne menni valaki,akkor a SOTE 1-en is csinálnak lombikot így.

Én oda is jelentkeztem először.mert volt gyógyszer kísérletes stimu is,azt ingyen csinálják 3x és csak utána,ha az egy sem sikerült,akkor jön a tb támogatott 5 lombik.

Na de a myoma miatt én nem voltam oda jó.Viszont egy ismerősömnek ott sikerültek az ikrei.

Mártika

Hogyan tovább? Sajnálom((

2012. jan. 10. 18:30

Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok! 2012-t írunk? Európa? Mélységesen megdöbbentem...

9732. hhvv (válaszként erre: 9721. - Mártika69)
2012. jan. 10. 16:16

Sziasztok!

Mártika 69 döbbenettel olvastam, amit írtál!

Anno mi mikor a Forgácsból átmentünk az első konzira a BMC-be a tanár úrhoz, vittem az addigi eredményeimet (természetesen a Forgácsból is elég nagy "háború" után adták csak oda a leleteket)...,

de Tanár úr meg is jegyezte, hogy Ő ezt nem érti, mert ha itt náluk valaki intézményt vált, akkor ők készségesen odaadnak minden papírt!!!

Hát ezek szerint mégsem:-((((

Nekem is furcsa volt a hozzáállásuk, hogy ígértek egy visszahívást, hogy tudtak-e lefagyasztani a punkció után..., de fel sem hívtak, aztán a HCG VV-nél csak annyit közöltek félvállról, hogy:

hát nem sikerült..

2012. jan. 10. 14:36

Babika, na akkor az nem olyan vészes. Én magamból indultam ki, mert nekünk ugye long volt és elég sokat és sűrűn - főleg a vége felé - ültem a BMC-ben, emiatt kérdeztem.

Ciroka, döbbenet, amit írtál, komolyan. De örülök, hogy jól végződött és spontán lett babád!! Ezek szerint nálad is a fránya IR volt a háttérben, és úgy látom, ott neked sem vizsgálták ezt ki.

9730. Derya (válaszként erre: 9728. - 1c92396beb)
2012. jan. 10. 13:42

Pf.... :-(

"majd szerez egyet"

nem semmi hozzáállás.... :-(

9729. Prezida
2012. jan. 10. 13:41
jézus, mint egy krimiben a szervkereskedők... hihetetlen :((((
9728. 1c92396beb (válaszként erre: 9721. - Mártika69)
2012. jan. 10. 13:21

Szia!

Nagyon sajnlálom, hogy veled is elbántak.

Annak idején én is nagyon csalódtam.Nekünk azt mondták, hogy nincs peteérésem, és donor petesejtre van szükségem, aztán a doki mondott egy horror összeget. Amikor kérdeztem,hogy honnan lesz petesejt, akkor mondta, hogy ne aggódjak, mert annyi nőnek szívnak le itt petesejtet, hogy majd szerez egyet.

Nálunk is betelt a pohár. Amikor ott akartuk hagyni őket, akkor nekünk sem adtak ide minden leletet.

Ne add fel! Nem tudom, hogy neked mi a gond, de nekem azóta kiderítettek a pcos-t inzulinrezisztenciát. Lett petesejtem. Később amikor D vitamint is kaptam, akkor pedig természetes uton lettem babás. Most vagyok a 28 hétben, pedig annak idején horror pénzért akartak eladni donor petesejtet.

Szóval örülj neki, hogy otthagyod őket.

9727. Babika79 (válaszként erre: 9726. - 8f3c54052d)
2012. jan. 10. 13:18

Ok, megírom majd:)

Hát a lejárás jó kérdés. Nekem elég emberséges a főnököm, így számítok rá most is. Valaki írta nekem, hogy stimu alatt 3* kellett lemennie csak (háromnaponta nézték, hogy áll a helyzet), ha ez igaz, az még belefér (gondolom, rövid protokoll volt). Az egyéb vizsgálatokat megpróbáljuk itt Pesten megcsináltatni, tehát csak azt kell helyben megcsináltatni, amit ők speciálisan kérnek (számításaim szerint ez a konzi + 3-4 alkalom kb., utána indul a stimu). Nekünk ráadásul autónk sincs, de legalább közel van a Keleti pu., így könnyen elcsípjük a vonatot. Ha szükséges, akkor pedig kérünk kölcsön kocsit.

9726. 8f3c54052d (válaszként erre: 9725. - Babika79)
2012. jan. 10. 13:07
Babika, azt megköszönném. :) És oda fogsz lejárni? Hogy tudjátok megoldani a sok utazást munka mellett?
9725. Babika79
2012. jan. 10. 13:02

Mártika, ez tényleg gáz, bár pontosan nem értem. Nektek azt mondták, hogy megtermékenyült a petesejt, de a papíron az áll most, hogy nem? Nem teljesen látom, hogy nekik ez miért jó, mármint ha ezzel csalnak.

Hajna, mi a jövő héten megyünk konzultációra Győrbe. Nekem is van fagyim a BMC-ben, de más (győri) fórumon azt írták nekem, ez nem lesz gond. Jövő héten kiderül, mit mondanak erre Győrben, megírom majd.

9724. Prezida (válaszként erre: 9721. - Mártika69)
2012. jan. 10. 12:43

jézusom.....

de az az érzésem, másik intézetben is ez van...csodálkoznék, ha lenne egy olyan intézmény (nem csak egészségügyi), ahol minden a valóságnak megfelelően van dokumentálva...

de mi történt akkor valójában? a tb elszámolta nekik a lombikot, de közben nem is volt megtermékenyülés??

ez nagyon kemény lenne....

remélem, hogy nem ez történt!

9723. 8f3c54052d (válaszként erre: 9721. - Mártika69)
2012. jan. 10. 11:26
Mártika, ez nagyon durva amit írsz. Én is nagyon gondolkodom, hogy nem hozzájuk megyek majd vissza, bár úgy hallottam, ha van fagyasztott embrió, akkor nem lehet átmenni máshová. Nekünk meg van egy. (Bár hát miért kéne bevallani az új intézetben?) Gondolom, nem tetszik nekik, hogy el akarsz menni máshová, de magunk közt szólva nem is tesznek semmit azért, hogy az ember ott maradjon. És nem az emberségük miatt járnak oda a párok, hanem mert nálunk "ingyenes", máshol mind fizetni kell a vv-ért és uh-kért, tehát anyagi okok miatt.
9722. 8f3c54052d (válaszként erre: 9708. - MAJA02)
2012. jan. 10. 11:19
De jó hírre jövök, gratulálok MAJA!!! :))) Vigyázz magatokra! Ölellek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook