Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Mi Tanár Úr-hoz járunk, mikor az első megbeszélés volt (magán) és ugye akkor még nem tudtak semmit, nekünk már akkor azt mondta, h 3 inszem után lombik lesz. Akkor ezek szerint attól is függ, h kihez jársz. Ja én 31 vagyok.
hbab;gratulálok én is.
Még mindig az inszem-lombik körül jár az agyam.Mennyi inszemet csinálnak meg lomik előtt általában?Tudom hogy 6 db támogatott,de volt már valakinek olyan tapasztalata vagy ismerőse aki megtudta beszélni az orvosával a hamarabb lombikot?Nem akarom a dolgot erőltetni csak érdekel mert kezdem elérni a ezt a pontot :)
Jajj Bogica, jó lenne:))
Én még hiszek a csodákban, és azért kérdeztem, hogy mindenre felkészüljek:)))
Gratulálok Én is Neked!! Nagyon szuper:))
A Bromocriptint én is úgy tudom, hogy a 12.ik hétig kell enni.
Sziasztok!
Tegnap tudtam meg, hogy kisbabánk lesz ( Szűcs doki munkájának eredménye), de a nagy örömködésben elfelejtettem megkérdezni, hogy a Bromcripint tovább kell-e szednem, tudja esetleg valaki?
Juliska
Csak nem???????
Az inzulinos vérvételre lehet menni bármikor?
Ha valaki terhes és még nem tudja? A 75gr glükoz nem árt?
Mehetek az első vérvételre a János Kh-ba.
Annyit segítsetek légyszi, hogy a központi laborba kell menni, ugye?
Szia,
köszi szépen, akkor lehet még várok egy napot hátha elmúlik, aztán én is elmegyek valakihez, vagy beveszek valamit.
Túlstimu attól tartok nem lehet,a lig tudtak egy 16 mm tüszőt kicsiholni belőlem...:(
Pimpa, Lara nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.
De tök jó olvasni, hogy ilyen pozitívak vagytok!!!
Szia Windora!
Nekem is volt ilyen, olyan mértékű fájdalmat életembe nem éreztem. Iszonyat volt. Akkor vissza is mentem a dokihoz, uh-ozott, de nem látott semmit. Én féltem a túlstimutól. Algoflexet be lehet venni.
Szia!
Én is pont ezért vagyok kissé szkeptikus.
Meg persze furcsa az is, hogy több tízezer forintért osztja meg másokkal a saját sikereit:-(
Szia!
Én még nem hallottam róla, most olvastam. Érdekes, ha megnézed az első sikertörténetet akkor azt írja szívesen látja Debreceni otthonában, de az aláírásnál Zsanett Győrből...azért ez már érdekes.
De a hit csodákra képes. :)
Sziasztok!
Hallott már valaki erről a könyvről:
Guthy Georgina: A gyermekáldás varázsa
Neten lehet megrendelni kb. 10.000.- Ft nyomtatott formában.
Nekem nem tűnik túl hitelesenek, ezért kérdezem hátha valaki tud róla többet.
Gina!Gratulálok!
Lara!Sajnálom :( Majd a következő...Puszi