Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nagyon sajnálom! :(
Örülök, hogy pozitívan állsz hozzá, és a jövőre koncentrálsz. A következő biztosan összejön! :)
Drukkolunk!
Gratulálok!!!
Nagyon örülök Nektek, kívánok jó egészséget, és, hogy minden a legnagyobb rendben menjen! :)
Sziasztok!
Sperma donoros lombik előtt állok. Jövő hónapban, ha megjön a menstruációm, telefonálnom kell és kapok középidős UH-ra időpontot.
Ez mit jelent? Ha jövő hónapban mennem kell középidős UH-ra, akkor ez azt jelenti, hogy kezdhetek is???
Nálam 1.5 éve minden rendben volt, de akkor még nem mertünk belevágni, de most, hogy a páromat is rávettem, hogy menjen el
újból urológushoz, és az alátámasztotta a meddőségét, így már ő is azt mondja, hogy nincs mire várjunk.
40 év felettiek vagyunk, félek, hogy az eredményeim 1.5 év alatt romlottak, de nem kértek újabb vérvételt, csak a rákszűrést és a kenet mintát kell megcsináltatni újból.
Ha van közöttetek sperma donoros lombikos szivesen beszélgetnék vele.
Annyira nem tudom, hogy hogyan működik a donor választás...
Elnézést, a sok kérdésért, de bízom benne, hogy ti tudtok segíteni ezekben a kérdésekben.
Ginaa
Azta))) Nem semmi méretek)))
Kívánok nektek sok erőt és boldogságot))) Sok tejcsit,gondtalan gyermekkort))
Nagy puszi)
Sziasztok lányok!
Rég nem jeletkeztem volt egy kis komplikáció. Magas vérnyomással be kellett feküdnöm a kórházba, de mindez nem eredménytelenül, mert kedden megszületett pici fiunk Bence. 3600 g és 56 cm csodálatos baba. Köszönök minden támogatást és drukkot! Biztos vagyok benne hogy hamarosan mindenkinek sikerül!!
Sziasztok!
Kitartást először is csajszik!!!!
Nem tud nekem valaki küldeni magánrendelés telefonszámokat???
A Zeke doktoré meg Konc Tanár Úré megvan.
Kinek van még?????
Kérek egy kis segítséget!
Legyen szép napsütéses a pihenős hétvége!!!
Lara,van valami pozitív fejlemény?:D
Köszönöm lányok,hála istennek nem törtünk teljesen össze:)nem is tudom elképzelni egyenlőre hogy pozitívat teszteljek.Akkor lennék csak igazán meglepve
Csinálok még tesztet holnap vagy hétfőn.Meglátjuk.
puszi Nektek
:(:(
De még nem faladni! Lehet csak lusta baba és később ágyazódott be!:)
Sziasztok,
Negatívat teszteltem reggel.Még holnap megpróbálom,de nem sok reményt adok a dolognak.Férjecske jobban kivan mint én :(
Szép napot nektek
Riett
Emlékeim szerint reggel a vv ek vannak meg a leszívások,beültik.Olyan 10 körül emlékszem,hogy elkezdték az uhkat.
De biztos jön majd valaki,aki mostanában volt és megmondja pontosan.
Hajrá)))
Zsike
Nekem 8.8 lett.Azt mondta a Tanár Úr,hogy nagyon oda kell majd fogyelni stimukor,hogy ne kapjak sok hormont,mert túlstimu lehet hamar belőle.
De azt mondta,ez a jobbik eset,ha ez magas.
Egy akkora felkiáltójelet is tett a papíromra,hogy csak na!
Gondolom neked is ennyi lesz az egész,hogy kevesebb hormonnal is lehet sok petesejt.
Na kíváncsi vagyok,neked mit mondanak majd rá?
sziasztok!
Nekem is kell mennem AMH vizsgálatra, és a neten találtam egy leírást, hogy a túl alacsony, meg a túl magas érték sem jó. 8-ig jó, de az évek számával ez folyamatosan csökken. Viszont, ha magasabb azzal tudnak mit kezdeni, ha kevés, akkor azt jelenti, hogy a petefészek kimerülőben van. Bemásolom, előre is bocsi, mert hosszú. Ha valaki kéri, írjon priviben mail címet és átküldöm. Egy pps fájl. Dr. Zarándi Ildikó, a női hormon zavarok kezelése.
"Ha egy 20 éves nő
AMH szintje < 4,1 ng/ml- nél,
nagyobb a korai, vagyis 45 év előtt bekövetkező
menopauza valószínűsége.
- Ha 20 évesen legalább 4,5 ng/ ml az AMH szintje,
25 évesen 3,8 ng/ml,
30 évesen 2,9 ng/ml,
a menopauza nagy valószínűséggel
csak 50 éven felül fog bekövetkezni
anti-Müller-hormon (AMH)
az utolsó menzesz előtt 5 évvel alig mérhető
AMH 1 – 8 ng/ml normál érték