Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia. Biztos hogy nem június. Kivéve ha előtte 3 hónappal, fejeztétek be az előzőt. A két lombik vége és kezdete közt kell lennie a 3 hónapnak, hogy támogatást kapj. (De egészégügyileg is ajánlják a 3 hó pihit.)
Sziasztok!
Márciusban volt az első lombikunk,májusban kell visszamennem konzultációra.Ez azt jelenti,hogy júniusban mehet a következő lombik vagy hogyan kell számolni a 3 hónapot?Az is lehet,hogy én vagyok naív és több hónap múlva mehet csak a következő,annyian vannak? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm
Nekem nem volt ilyen gondom de úgy tudom az estrofem nevű gyógyszert szokták adni rá. Illetve vannak természetes szerek is, talán a méhpempő ami erre ajánlanak.
Sziasztok!
Szentivanyi dokihoz jar vki?Tapasztalatok??
Inszemet ajanlottak de felek hogy vekony a mehnyalkahartyam.Kb. 6 mm szokott csak lenni ovu utan egy hettel..Foglalkoznak ilyesmivel vagy csak nyomatjak az inszemet?Van erre vmi szer?
Sziasztok!
Májusba kezdődik az első lombikunk Szűcs doktorral.
Milyen vitaminokat javasoltok szedni? Illetve mit meddig lehet?
Ami megy egy ideje: d vitamin, e vitamin, b vitamin komplex, femibion 0, omega 3.Vettem q10-et, bio melatonint, gránátalma levet, aspirin protectet.
Köszönöm szépen!
Az első alatt, az első lombikot értem :) a stimuláció kezdését. Ne izgulj, szerintem nincs miért.
Szia. Az első kezelés alatt szurkálásokat érted? vagy ha jók a tűszők az Uh-an akkor a leszívást? izgulok nagyon.
Szia. Nekem a Bemfola délután kellett szúrni, azt minden nap 4 körül adtuk be, a Meriofeltet pedig este, azt pedig mindig 8-kor. Először 2 porral utána 3. Nekem reggel csak az Orgalutran volt pár nappal később, hogy ugye magától ne legyen ovu.
Szia. Örülök hogy minden rendben. Nekem egy héten belül megjött tőle , és utána indult az első.
Nekem abba hagyas után 2 nappal jött meg. Közben nem tud mert lórúgás progi ha hol tudom. Én abban a két napban tok rosszul voltam amíg megjött. Már majdnem teszteltem olyan hányinger rohamaim voltak. Sem persze ez biztos nem mindenkinek van.
Sziasztok. Tegnap voltunk!
Nincs ciszta, de látott négy tüszőt az Uh-n!! Norcolutot írt fel, hogy legyen ciklus. Két hét múlva kontroll. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, mire számítsak, meg fog jönni közben, vagy csak miután elfogy a bogyó? Utána már indul is a folyamata, vagy mi a következő lépcső a célhoz??
Tényleg, magyaráztak vmi 3 szurit kombinálva, akkor erre mondták h egyszerre is be lehet adni 1 oldoszerrel a hármat... Szuper! Köszi szépen mindenkinek!
Valaki még indul mostanában? holnap kezdődik a 2.lombikom...
Szia,
Én kaptam hasonló dózist és kombót.
Megnéztem a lapot, de azon nekem sincs rajta.
Úgy emlékszem, hogy reggel a Bemfolát , este pedig a 3 Meriofert-et 1 oldószerrel összeszívogatva kellett beadni.
Linda
Nálam Bemfola reggel, Meriofert este volt a menü.
Nekem is vmi ilyesmi rémlik csak fura most ez a sok cucc, mert így 1 van reggel és 3 este. Múltkor Pergoverisből napi 3mat kellett csak összvissz.
Nem tudom már előszedni az én lapjaimat, de azt hiszem úgy volt nekem, hogy az egyik stimuláló szert reggel, a másik stimuláló szert este kellett szúrnom. Hátha jő holnap reggelig vki, aki mostanában ugyanezeket használta és válaszol neked.
Nincs rajta csak a mennyiség :(
Nézd meg a stimus lapodat! Arra az asszisztens rá szokta írni, hogy reggel vagy este. Hátha neked is felírta.
Sziasztok! Help!! Holnap kezdem a protokollt, a doki most totál mást irt fel: Bemfola 450 -1x és Meriofert-3x 10 napig de azt nem mondta mikor melyiket, reggel v este...valaki kapott ilyet? Szerintetek mikor szurjak? Koszi
Akkor a spontán lehetősège már innen nèzve is kilőve? Mert mivel az nem vitamin (medrol) ezèrt csak lombik idejèn szedhető. Ha jól èrtettem. Igen mondtàkna gyomorvèdőt mellè. Hát ez elèggè elszomorìtó :(
De azèrt köszi 💕
Szia Katyus,
Nekem TH2 túlsúlyom van, de azt tudom, hogy a TH1 túlsúlyra szteroidot adnak elsősorban Medrol-t és ritkábban Prednisolon-t.
A Medrol-nak igen sok mellékhatása van, így gyomorvédő és Kalium-R szedése ajánlott mellé.
Aki szedte biztos elmondja neked konkrétan.
Linda
Fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónapra már nem menstrualtám. 4 hónapig nem volt semmi, csak a pcos petefészek az Uh-on, majd norcolutot kaptam, megjött, a következő hónapban pedig teherbe estem. A lányom mostanra már 12 éves. A menstruacióm minden hónapban megjön azóta, csak a kistestvér várat magára...
Sziasztok van itt valaki akinek Th1 citokin tùlsùlya van/ volt ès ìgy kezdte a lombikot? Milyen kezelèst kapott rá, hogyan reágàlt. Tapasztalatok èrdekelnènek.
Köszönöm előre is :)
Köszönöm. holnap megyünk és akkor okosabb leszek-talán, de történjen már valami!!
Köszönöm a választ. Még mindig semmi, így holnap megyünk a dokihoz. Történjen már valami!!
Értem,csak ezt nem,hogy akkor hogy jön ide a hyperstimu?Volt az is?Kezeltek azzal?
Általában a stimu része a Clexane...főleg ha idősebb az ember lánya...Én az vagyok:)
Bocsáss meg,nem akarlak bántani,főleg ezek után...Gyors felépülést neked,minden tekintetben:)
én azért kaptam ne hogy trombózist kapjak nem is értettem miért.. sajnos elmentek a babák 8 hetesen 3 hete volt missed ab. most pedig a szuritol verhigitotol lila foltok beverzesek lettek most elküldtek vérvételre házi orvos sem érti miért kaptam...
Szia!
A Clexane nem a hyperstimura van...
A Clexane vérhígítószurmancs:)
Sziasztok!!! nekem az lenne a kérdésem hogy aki kapott már hiperstimuláciot mindenki kap Clexane injekciót???
Szia! Következőnél úgy emlékszem valamivel több progeszteront kaptam, meg akkor az embriók minősége is jobb lett, 5 naposokat tudtak beültetni. Sajnos nem sikerült az se, meg azóta se. 6 próbálkozásunk volt. De nálunk férfi oldalon van inkább gond.
További ajánlott fórumok: