Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szerintem először kellene egy jó andrológust találni (Kopa, Erdei Edit, Papp György) és velük konzultálni, hogy milyen plusz vizsgálatok, kezelés kellhet a sikerességhez.
Egyébként az Istenhegyi Géndiagnosztikánál csináltattuk, ott tudod végignézni a viszgálatok listáját.
Még nem
Egyelőre csak az jött vissza hogy kevés van és lassúak
A meddőségiből kaptunk egy papírt hogy nincs örökölhető betegsége és csak lombikhoz elég a sperma de hogy biztosra menjünk szedje a vitamint
Milyen okra gondolsz?
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a választ
PCOs vagyok most felirták a metformint hogy az majd segít rendszeressé tenni a havim sok csoda sztorit olvastam róla hogy a PCOsnak segít spontán teherbe esni 🙄 Ez a veszély nem fenyeget engem sajnos párom katonái lassúak kaptunk rá valeofert de az interneten nem találtam semmit róla se pozitívat se nagativat kapott már valaki párja ilyet? Javult a sperma kép? Válaszokat előre is köszönöm
Szia,
Azt nem írtad mi van meg eddig.
Itt egy aránylag jó összefoglaló a vizsgálatokról:
Remélem segíteni fog.
Linda
Sziasztok!Múlt csütörtökön derült ki,hogy sajnos nem sikerült a beültetésünk.Orvosom azt mondta,hogy nem lehet tudni miért nem tapadt meg és 3 hónap múlva lehet megint próbálkozni.
Milyen vizsgálatot vagy szűrést javasoltok amire el lehet menni?Gondolok itt ilyanra amit a bmc-ben nem csinálnak.
Nagyon pöpec!!!!
annyira jó volt olvasni a pozi tapasztalatot...nekem is Zeke dokival csak jó élményeim vannak:)
Pusz,várjuk a további helyzetjelentést!
Gratula az egészséges kis pöttyökhöz <3
És nagyon jó volt olvasni, továbbra is megy a drukk :) +++++++++++++
Sziasztok
Ma jött meg az Ahm vérvizsgálat eredménye 5,51 alsó határ 1 felső 12,90 akkor ez most jó vagy nem? Sajnos orvoshoz még sokára jutok el nekem csak az eset le hogy kevesebb mint a fele van meg
Ezzel az értékel jól stimulálhato vagyok? Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok.
Jöttem újra egy kis beszámolóval :)
Leszívásig nem megyek vissza, tegnap(3.napon) telefon a Bmc-be hogy mennyi maradt az 5 db-ból, azt mondták meg van mind az 5 úgyhogy péntekenen menjünk délre beütetésre. PGD vizsgálatra ugye átszállították őket az istenhegyi géndiagnosztikába, ahol azt mondták pénteken lesz eredmény, majd hívnak. Ma fél 6-tól fent vagyok, egyszerűen nem tudtam aludni,türelmetlen voltam így 8 órakor telefonáltam hogy van-e már eredmény, a válasz nincs, majd hívnak.
Nekünk fél 11 kor el kellett itthonról indulnunk hogy odaérjünk időbe, sík idegek voltunk, tűkön ültünk mind a ketten, bennünk volt a félsz hogy mivan ha felmegyünk beültetésre és ott közlik majd hogy sajnos nincs egy db egészséges sem. Félúton jártunk mikor csörgött a telefon hogy 5-ből 4 jó.
Határtalan Öröm van azóta is :)) Zeke doki 2-t javasolt visszaültetésre, biológus viszont 3-at.
Így a 3 db mellett döntöttünk, adjunk esélyt hátha így..hátha most sikerül.
Nagyon izgultam a beültetés miatt mert a Kaáliban nekem mindig fájdalommal járt, úgyhogy tiszta görcsben feküdtem fel az asztalra..nem kellett volna.
Zeke doki nagyon profi volt!( azt megjegyzem hogy leszívás óta még mindig fáj a hasam)
Nem csak ő hanem az egész csapat, az ápolónők
mind egytől egyig kedvesek, emberségesek voltak leszíváskor is és most is.
Most indulnak a várakozós napok, igyekszem nem figyelni nem keresni a jeleket, kikapcsolni bár tudom ez nem fog menni :)
Sok sikert kívánok annak aki most fogja kezdeni a stimut, kitartást annak aki az eredményre vár...nem ragozom!
Bocsi ha hosszúra eresztettem, de ezeket a pozitív élményeket mindenképp szerettem vona megosztani Veletek!
Szép napot
Bettina
Szia Klau,
Akkor minden meg van amit az orvos kért😉
Linda
Bakter,gomba ez megvan.
Ezek az STD panelba voltak: Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma gen., Neisseria gonorrhoeae
Ezek meg ?!
Treponema pall.
Gardnerella vag.
Trichonomas vag.
Aztán lehet valahol....de a lombik doki sem kérte.
Ezek nekem megvannak. Az STD panelba vannak benne.
Azt hiszem....
Szia Klau,
Tenyésztéseket nem kért az orvos? Azt levették?
Tőlem is kérték ezeket, de már nem emlékeztem pontosan mi is kell és Dulche írta meg milyen tenyésztések kellenek és neked ebből az első van kész(ami szuper lett!), de a többi?!:
"Bakter,gomba -2-3nap
Chlamydia
Treponema pall.
Gardnerella vag.
Trichonomas vag.
Mycoplasma gen.
Ureaplasma
Neisseria gonorrhoeae ,ezek 2hét,amíg elkészülnek,1 évig érvényesek!"
Linda
Levetettem a nődokimmal a hüvely kenetet, amit elvileg tisztasági fokban mérnek, de a leletemen az van, hogy:
"A mintából a normál Lactobacillus flóra mellett a hagyományos tenyésztési eljárással kitenyésztett aerob kórokozóbaktérium nem tenyésztett ki.
Sarjadzó gomba nem tenyésztett ki."
Ahogy olvastam ez I.tisztasági foknak felel meg, ami szuper, viszont nem tudom, hogy ez így jó e a BMC ba...
Mindegy amúgy, mert ha nem tetszik, akkor majd leveszik ott :)
Csak már kíváncsi vagyok.