Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Nekem március elején volt inszemem, hasonló helyzetben voltam, mint te, de nekem hosszabbak voltak a ciklusaim (30-31 napos). Kaptam napi egy szuri stimulálót, de a lombikos mennyiségekhez képest keveset - napi 50 gonalt, és követték a ciklusomat, 3-szor voltam UH-n, és a 17. napon volt az inszem. Progeszteront meg azóta kell használnom a 12. hétig. Nekünk nagy meglepetésre az első inszemből összejött, úgyhogy van remény:)
Szia!
Én csak napi 1 hormonszurit kaptam illetve a tüszőrepesztőt.Megfelelő tüszőméretnél be kell adni a tüszőrepesztőt inszem előtt 1.5 nappal kb.(doki majd megmondja pontosan) Adott napon párod reggel leadja a mintát,pár órával később pedig felhelyezik a hímivarsejteket.Nem fájdalmas.Maga az eljárás szépen követi a normál ciklust.Időben kb.akkor kell menni,mikor a peteérésed lenne.Annyi,hogy itt kontroll alatt tartanak mindent.
2.sikertelen inszemináció után nekem picit megborult a ciklusom (28 és 24 napos ciklusok váltakoztak),de 3 hónap után szépen visszaállt.
Sziasztok!
Akinek volt már itt inszemje, leírná nekem a folyamatot?
A peteérésemmel semmi baj,a progim is jó.A férjem is rendben van, nem tudják mi lehet a baj.
Normál peteérésnél is egy csomó hormont fogok kapni?
Nagyon szép ciklusaim vannak és félek hogy elromlik..
Dolgoztál végig a stimuláció alatt?
Megírnád a szurikat mikor mennyit kellett beadni? Mikor volt uh?
Csak, hogy a munkával hogyan számoljak, tudok e menni majd.
Ez az inositolos dolog engem is érdekel. Én az IR miatt kezdtem el inni. És jótékony hatása van, ha iszom tudom a diétát tartani, és nem kívánom az édeset. Ha elfelejtem meginni, akkor szabályos falási roham tör rám....ha nem ihatom majd, akkor nem tudom mi lesz 😐
Érdekes hogy Szűcs leállít róla, megkérdezem majd Szabadost, hogy mit mond.
És az indok is érdekelne, ami miatt nem engedi.
Kèpzeljètek nekem is mondta hogy az Inofolik nem igazán jó. Kimerìti a petefèszket vagy mi. Èn azèrt szedtem tovàbb csak nem a kèt csomagot, hanem csak egyet. Egyèbkènt nem is èrtettem ezt mièrt mondta amikor annyi embernek jòt tesz. Az tèny hogy az egyik nàlam az Fsh-t megemelte kicsit, ès kissè ingadozòbb lett a ciklusom. Hogy ettől-e nem tudom. Szűcs biztosan tudja mièrt tilt minket le ròla, nekem kicsit homàlyos ez. Ha valaki tud azèrt ezzel kapcsolatban valamit azèrt be tartsa titokban :)
Az is igaz hogy lombikos hormonom mellè hormon hàztartàsra hatò vitaminokat (pl barátcserje) nem szabad szedni. Az inofolik, mèhpempő, D vitamin nem tudom szedhető e lombik alatt.
Szia!
Köszi a segítséget.Ha júniusban lesz,eltelik a 3 hónap. Márciusban volt az előző.Remélem nem kell csúsztatni,mert sokan vannak.Jó lenne eljutni nyaralni,de nehéz így tervezni:(
Nem viselt meg, csak a tű :)
Meg az hogy híztam, de az is már csak most zavar. :) a hasam puffadt, állandóan úgy néztem ki mint aki már lassan 5-6 hónapos. De az inkább már a progeszteronnak tudható be.
Nekem is a férjem adja majd be :)
Ezért is kérdeztem h percre pontosan kell e beadni.
Téged nagyon megviselt a stimuláció?
13 órát talpalok, emelek, hajolgatok. Nem tudom mennyire fogom bírni.
Nekem csak napszakokat mondott és a lapra is ráírja. Az elsőnél össze -vissza, mármint hol este 8-kor hol 10-kor szúrtunk (párom,mert én nem bírom a tűt látni se), a másodiknál mindig órára pontosan mindet. Ez csak az én heppem volt, a második sikerült, ámbár csak 8 hétig.
Igen, trombózis hajlamra.
Nekem ez lesz az első lombik. Még nem tudom miket fog kiírni.
Clexant trombózisra kaptad?
A szurikat mindig egy időben kell beadni? Megvan kötve, hogy reggel pontosan 8-kor? Vagy csak annyi h délelőtt?
Szia! Én is szedtem myo-inozitolt. Engem is leállított róla Szűcs.
Én már csak az első szuri napján találkozom vele.
Milyen szurikat kaptál?
Szia. Én is a netet bújtam vitaminért az első sikertelen után. Volt amit elkezdtem szedni magamtól (Inofolic: sok-sok jót olvastam róla, de lecsesztek érte), nem tetszett Szűcs dokinak. Abba is hagytam. Nekem első konzultáción pl csak a terhesvitamint javasolta, második lombik előtt plusz folsav.
Én ezek után, már magamtól nem mertem elkezdeni a Q10-et egy hete, pedig nagyon kinéztem. Várom a következő találkozást hogy megkérdezzem.