Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :) (beszélgetés)
hú nekem csak 7kor, rohangálok egész nap, reggel megyek anyuékhoz, onnan nagybevásárolni, aztán haza, vissza anyuékhoz, onnan a sportpályára ahol kolléganőm/barátnőm hapsija focizik, majd ő kivisz hozzájuk (ahol a buli lesz), aztán még hajatfestünk meg ilyenek. sűrű lesz.
és cegény macskám 1 napig egyedül lesz és nagyon anyás :( alig várom h vasárnap legyen és hazaérjek.pedig még el sem mentem
marad :)
mostmár bele kell húznom amugy, mert karira még 8 kilótól kell megszabadulnom. szóval jövőhéttől össze kell szednem magad, mert a múlthéten a szülinap miatt (igaz igyekeztem inkább nem enni mikor vhol ünnpeltünk) megálltam a fogyásban.
Torna:
Taposás. bicajozás, LM, súlyzózás, Rubint Réka, Norbi, Tatarek. Napi 1,5-2 óra, van úgy hogy több is. Ha taposással kezdek, akkor néha 3 óra.
Most viszont torna helyett Veletek dumáltam, de nem bánom, holnap bepótolom.
Lassan mennem kellene, reggel 5-kor kelnem kell, megyek dolgozni:((
igyál töményet :)
abból nem kel sok :)
:DDD Egyetértek!!!
Vicc, mikor valaki mondja a hambisnál: Egy dupla sajtos hamburgert kérek, LIGHT kólával :D
Oh, nem kérdeztem semmit :D
Ügyes vagy amúgy, jó ha 2 liter víz lecsúszik naponta, főleg most, hogy nincs nagyon meleg.
Mindent a cél érdekében :) Én is képes vagyok rá, még azt is elhitetem magammal, hogy fincsi :)
Nekem még nem volt borzalmas tea, de az aranyvessző teát amúgy én is nehezen küzdöm le, na az kb olyan mintha tevesz@r lenne ledarálva.
Karácsony óta?? Hogy birod?
Ha jól számolom, akkor csak 2 torta lesz, ez 6 főre, amiből egy a fiam, és ő max egy szeletet eszik :D De akkor majd az én részemet elküldöm :D
a light kóla a legnagyobb képmutatás a világon :)
főleg ha hamburger mellé issza valaki :)
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni?
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni?