Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :) (beszélgetés)
Én nagyon szeretem! Mindig van itthon egy dobozzal. Én egy kis borssal szoktam feldobni :)
Persze, hogy tetszik nekik, ha leadunk vmennyit. :P :D
Nah, akkor neked is "jó" lehet. Nekem am az is nehéz, hogy hétre ér haza, és mindig akkor kajál, és néha én is vele eszek :S Próbálok az egyes kód szerint enni, de néha megesik, hogy nem olyat főzök... Erről kell még leszoknom :(
na, Nálunk ugyanez mindez.... Ő támogat mindenben, de csak ha Én akarom, és Ő is vékonyka és hihetetlen mennyiségeket tud megenni...
azért tetszik neki az a -8 kg, mert szokta mondogatni :)
*
amúgy megoldottam az éhséget. ittam egy pohár paradicsomlevet, vízzel felhigítottam meg ettem egy puffasztott rizst. ez azért talán még belefér?!
szereted a paradicsomlevet? hihetetlen hogy eltelített... próbáld majd ki, és mindimális a kalória benn és még egészséges is
Ő azt mondja, csak akkor fogyózzak, ha úgy érzem... mert hogy szerinte nem szükséges. Szóval ne mások miatt, hanem magam miatt. De amúgy próbál már ő is úgy vásárolgatni, meg kajákat kitalálni, hogy ne legyenek túl nehéz ételek. :)
Amúgy tök nehéz, mert ő tök vékony, és annyit eszik, amennyi belefér, mégsem hízik :( :)))
És a tiéd?
Hát az elfogyás nem lenne jó :))
Hát igen, lehet hogy bűnöznek éjjel-nappal :P :)))))) De nem baj, mi kitartunk! :D
Elhiszem... én amúgy is imádok enni, nasizni, szóval nekem már amúgy is elég nagy erőfeszítés, hogy ne egyek meg naponta egy tábla csokit :S :))) ha meg egész nap gyümi lesz, hááááááááááááááát... :S majd azért veszek vmi édes barackot, vagy szilvát is, ha már nagyon nem bírnám cérnával :D
szerinted a többiekkel mivan??? úgy eltűntek, mint szürke szamár a ködben :)
na majd irigykednek, mert Mi jól elfogyunk Ők meg sírni fognak mert Ők meg nem :)))
vagy akkor hol vannak.... biztos annyit bűnöztek hogy az már nyomdafestéket nem bírna :))))))))
:D azt elhiszem.
Én nem tudom, hogy fogom kibírni majd.... :S :) kemény lesz, az biztos.
Én meg főztem anyunak krumplilevest, csipetkével... Én meg reszeltem le almát+répát és azt ettem... háááááát...
*
kitartok :)
Te merre laksz Pesten? :) Lehet, az már felérne egy maratoni távval, ha messzebbi kerületben :DDD
Igen.. én akkor döntöttem el, mikor pl mentem boltba (emelkedőn van), vagy pároméknál a negyedikre, és lihegtem, mint egy 80 éves :S tiszta gáz... úgyhogy muszáj volt vmit tenni :)
Most picit elmek, megyek megfőzöm a tésztát :)
Ugye Én most anyuval itthon vagyok, mert történt egy kis baleset.... na és lényeg, hogy tegnap mondta húzzam az ágyról (egyedül nem tud még felállni) és elképedt hogy: "TE milyen jó erőben vagy?!" - hát mondom nem bohóckodom amikor azt mondom tornázok :)
és múltkor a párom is kímélni akart,hogy vmit ne emeljek fel, aztán nézett egyett hogy lehoztam az emeletről :)
úgyhogy köszi RR :))))))))
Mogyoródon. :(( :))
Itt még nem találkoztam környékbelivel, sajna.. :(
Igen, inkább alakformálás kellene, bár az sem lenne baj, ha lemenne az a pár kg. Meg amúgy legfőképpen az állóképesség miatt kezdtem el az ő tornáit (elég brutálisak :S :D, viszont legalább ennek érzem a hatását).
Jaj, köszi :$ :) Mindenki ezt mondja, de tényleg van rajtam felesleg... lehet, a képen nem látni, de van hasam rendesen. :( :))
Rubint Rékának csak alakformáló tornái vannak, legalábbis ezek a 20 percesek azok. Annyira nem ismerem, szerintem ezért megy csak centiben.
Bár hova akarsz még fogyni? Szerintem már így is jól nézel ki! :)
Hát nekem is van olyan, hogy kávé, aztán annyi :S mondjuk, érzem is a "jótékony" hatását, mert fáj is a fejem, ha nem iszok semmit... úgyhogy próbálok már erre is figyelni.
Na, a fél nap már letelt, úgyhogy kitartás! :)))
Szija,
én Rubint-ra szoktam főleg tornázni :) Jó lenne elkezdeni kocogni, csak találnom kellene embert még hozzá...mert így egyedül..:( :)
eddig jó vagyok :)
csakis alma volt ma...
Sziasztoooook!!
Anyecs, sok sikert a gyüminaphoz, eddig hogy haladsz?
Christine, mit szoktál mozogni? Tornázol?
:OOO de jó neked :(( :)
Okés. :) Szerintem jövőhétre beiktatok egyet mindenképpen. Nekem majd arra kell figyelnem, hogy eleget igyak, mert ez nagy gond nálam :S képes vagyok egy pohár vizen elleni akár egész nap :S
ó,de jó.... köszi az infot :)
hát egyél helyettem is a finomból :)
aztán legközelebb egyeztetünk és együtt gyümölcsözünk :)
azt mondtam hogy egy hét alatt lement 2 kg?? tök jó :)
Igen. Sőt, én azt olvastam, mikor utána néztem, hogy az alma-répa az jól eltelít, rostos, úgyhogy a bélműködésnek is jót tesz. :)
Csak ilyen napokon öt-hat liter vizet, vagy zöldteát, natúr gyümilevet meg kell inni.
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni?
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni?